Ja jos ne shvatam:jel profesor Rihter umro u vulkanu Herdubrejd?Ja znam da je njegova misija bila da sakupe kamenje u skiptaru Tin Hinan,Lokijevom prstenu(Island),Aclatanova narukvica(Jukatan,Mexico)i Dimuzijeva dijadema(donesena u Ameriku).Hoce li se Rihter vratiti ili ne?Zelim samo to da znam recite DA ili NE!!NECU SPOJLERE!!!!
Ja jos ne shvatam:jel profesor Rihter umro u vulkanu Herdubrejd?Ja znam da je njegova misija bila da sakupe kamenje u skiptaru Tin Hinan,Lokijevom prstenu(Island),Aclatanova narukvica(Jukatan,Mexico)i Dimuzijeva dijadema(donesena u Ameriku).Hoce li se Rihter vratiti ili ne?Zelim samo to da znam recite DA ili NE!!NECU SPOJLERE!!!!
Samo malo smiri doživljaj, dobićeš odgovor pisao ovako uzbuđeno ili ne.
Odgovor je: DA.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Šteta, recimo, aligator mi se čini zanimljiv za recenziranje. Ali bar ćemo kompletnu JA sagu imati recenziranu u skladu s vremenom, plus kvalitetno recenziranu.
Jesi li pozitivno ocjenio tu priču?
Sve i jednu. Baju mi je mnogo bolji od svog prethodnika (ti znaš o kojoj epizodi pričam) iako je tog prethodnika napisao sami Nolitta. Crtež, scenario, sve veoma dobro
Čekaj, ne zanm o kojoj epizodi je riječ. Bar nisam siguran. Odnosno, ovisi što misliš pod rječju "prethodnik". Tema? Lokacija? Doslovni nastavak?
Nolittin klasik kojem je ovaj ustvari nastavak iliti "povratak"
Sad mi je palo napamet, solare, zašto onda nisi i tu priču stavio u popis priča koje su vezane za kontinuitet?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Samo žao mi je što nije neka naslovnica u stilu Američke odiseje ili Nestalog istraživača... Ova ispod je mogla biti... da se zna da Zagor kreće na put: