Htio bih kupiti par stripova preko aukcije al me zanima par stvari , ako sam kupio neki strip preko aukcije a iz istoga smo grada , jer se možemo mi dogovorit da se nađemo negdaje da nemoram plačati poštarinu ? A ako nemožemo , koliko bi koštala poštarina odprilike ako smo iz istog grada?
Htio bih kupiti par stripova preko aukcije al me zanima par stvari , ako sam kupio neki strip preko aukcije a iz istoga smo grada , jer se možemo mi dogovorit da se nađemo negdaje da nemoram plačati poštarinu ? A ako nemožemo , koliko bi koštala poštarina odprilike ako smo iz istog grada?
Aukcije su ti samo kontakt između kupca i prodavača. Nakon toga kontakta možete raditi šta god se vas dvojica dogovorite. - slanje poštom (ako ste udaljeni) - razmjena (ako je obojici u interesu) - osobno preuzimanje + druženje (ako ste blizu) - odustanak od kupnje (ako je opravdano i prodavač dozvoli, inače ne treba ni licitirati ako se ne misli kupiti)
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.