Author |
Topic |
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 28/06/2014 : 14:10:20
|
Gle, ako ćeš ovako naknadno osvježavati topic onda je on u svojoj biti besmislen. Zašto radije ne glasati slijedeći mjesec koji strip je bio naj u prethodnom? A ne ovako naknadno dodavati što izađe. Ovaj DD gigant nitko neće uzeti u obzir ako samo glasa na pollu a ne prati sve postove. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 30/06/2014 : 22:10:18
|
Pročitala sam sva 3 topica - trojčeke. Rijetko se to događa, poput nebeskih pojava, pa valja sudjelovati i reći da si doživio taj fenomen. Doduše, i morala sam, prvi mi je bio uvod, u drugi sam zavirila u ponudu, na ovome ću reći da ništa nisam odabrala. Sta ćeš, takve smo mi žene, obiđemo tri dućana i izađemo van jer nam ništa ne odgovara.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 30/06/2014 : 22:13:41
|
Wolfe na kraju svakog mjeseca fino stavi novi poll sa nazivom mjeseca u naslovu i sa svim stripovima koji su izašli u pollu. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 06/07/2014 : 01:51:03
|
I evo ga pobjednik mjeseca Juni je Martin Mystere "Čarobni Božić." Hureeej, hureeej... I sve sam vas saslušao i u pravu ste, slijedeći poll će se zvati "SBE NAJBOLJI STRIP MJESECA-JULI" tkojeg postavljam na kraju mjeseca. A kao dalje, Just_Charlie u pravu si fenomen je tri topica odjednom ali to sam greškom jer sam nov haha. Ali neće se više dogoditi. Inaće, eto i MM je odnijeo pobjedu, ne mogu da vjerujem al šta češ ja sam se nadao da će pobjednik biti Zagor "Duhovi kapetana Fishlega" ali šta češ... haha... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/07/2014 : 10:28:26
|
I od mene prijedlog za juli:
- Otvori poll i podesi ga odmah na MEMBERS ONLY!
- Napisi imena epizoda u pollu i u zagradi od kojeg junaka, ovako tesko ko zna koje su ovo sifrovane epizode sa kraticama.
- Stavis u uvodni post i naslovnice doticnih epizoda u nekoj manjoj velicini, recimo u ovoj:
|
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 06/07/2014 : 10:54:35
|
Bravo za Martija! Samo ne kužim kako tako popularan strip u Hrvatskoj nema kiosk izdanje... |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 06/07/2014 : 13:17:10
|
quote: Originally posted by Space Marine
Bravo za Martija! Samo ne kužim kako tako popularan strip u Hrvatskoj nema kiosk izdanje...
Vjecno pitanje... Izgleda da ovi pollovi ipak ne pokazuju pravo stanje stvari.
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 06/07/2014 : 18:00:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
I od mene prijedlog za juli:
- Otvori poll i podesi ga odmah na MEMBERS ONLY!
- Napisi imena epizoda u pollu i u zagradi od kojeg junaka, ovako tesko ko zna koje su ovo sifrovane epizode sa kraticama.
- Stavis u uvodni post i naslovnice doticnih epizoda u nekoj manjoj velicini, recimo u ovoj:
Tako sam i ja razmišljao da uradim za slijedeći mjesec, a i to sa nazivima stripova je dobro. Ovako sa kraticama mnogi ne znaju tkoji je strip u pitanju. A i te slike u manjim dimenzijama je dobra ideja |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 06/07/2014 : 21:16:31
|
Bravo za Martija! Samo ne kužim kako tako popularan strip u Hrvatskoj nema kiosk izdanje...
A vjerojatno isto kao što ovdje ima mnogo više fanova Kena Parkera nego Kapetana Mikija, a imaš kiosk izdanje Mikija a nemaš Parkera. Članovi ovoga foruma nažalost nisu reprezentativan uzorak za strip-čitateljsku publiku, stripove u Hrvatskoj uglavnom kupuje "tiha većina" nostalgičara iz doba ZS/LMS, koji kupuju ono što su voljeli čitati kao djeca (Zagor, Blek, Mark, Miki, Teller i Tex, evo čak i PSDZ dobro guraju). Ove "modernije" serijale (MM, DD, NN i ostali) više voli mlađa publika, ista ona koja je virtualno mnogo aktivnija od "stare garde" i tako dobiješ nesrazmjer u odnosu forum/RL.
A i s druge strane, u ovoj anketi je bio samo jedan Martinov strip, dok je kod Zagora bila hrpa, tako da su se Zagorovi fanovi rasplinuli na više opcija. Da je ovaj mjesec izišao samo jedan Zagor, pobijedio bi uvjerljivo. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 06/07/2014 : 21:41:28
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
A vjerojatno isto kao što ovdje ima mnogo više fanova Kena Parkera nego Kapetana Mikija, a imaš kiosk izdanje Mikija a nemaš Parkera. Članovi ovoga foruma nažalost nisu reprezentativan uzorak za strip-čitateljsku publiku, stripove u Hrvatskoj uglavnom kupuje "tiha većina" nostalgičara iz doba ZS/LMS, koji kupuju ono što su voljeli čitati kao djeca (Zagor, Blek, Mark, Miki, Teller i Tex, evo čak i PSDZ dobro guraju). Ove "modernije" serijale (MM, DD, NN i ostali) više voli mlađa publika, ista ona koja je virtualno mnogo aktivnija od "stare garde" i tako dobiješ nesrazmjer u odnosu forum/RL.
A i s druge strane, u ovoj anketi je bio samo jedan Martinov strip, dok je kod Zagora bila hrpa, tako da su se Zagorovi fanovi rasplinuli na više opcija. Da je ovaj mjesec izišao samo jedan Zagor, pobijedio bi uvjerljivo.
To je najveca istina, da je izasao samo Kandrax, gdje bi tada bio MM... |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 07/07/2014 : 19:44:38
|
Stvarno se ponekad sa sjetom prisjetim dana kad su na kioscima stajali Martin, Nathan, Larry, Pilot i ovi što danas još izlaze. Šteta. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 07/07/2014 : 19:47:10
|
Btw, svi se nadamo da će se netko trgnuti i pokušati s Kenom. Kad već ide Mali rendžer.
Markovo Fibra izdanje Kena je neupitno top kvalitete strip izdanja, ali ne može ih si svatko priuštiti, pogotovo što su mnogi brojevi rasprodani. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 07/07/2014 : 20:27:18
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Dudley Smith
A i s druge strane, u ovoj anketi je bio samo jedan Martinov strip, dok je kod Zagora bila hrpa, tako da su se Zagorovi fanovi rasplinuli na više opcija. Da je ovaj mjesec izišao samo jedan Zagor, pobijedio bi uvjerljivo.
To je najveca istina, da je izasao samo Kandrax, gdje bi tada bio MM...
Jašta nego istina.. Meni lično je onaj MM bio bezveze sa onom naslovnom i tako dalje. Meni su puno bolje starije epizode Martina nego novije jer su il bolje naslvone il bolje priče a i crtež mi se više sviđao u starijim epizodama. Ja lično sam navijao za Kolor Zagor al et, a i istina je da su se Zagorovci raspršili jer je više bilo izdanja te bi i Kandrax mogao 100% pobijediti |
|
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |