Objektivno Messi,vise je zabio golova,vise je puta osvojia LP,4 puta najbolji na svitu,igra finale Svj.prvenstva,Olimpijski pobjednik,i jos more rekorda ...... Ovo je ono ukratko
I jedan i drugi su egoisti, ekipe neretko trpe zbog njih. Po stilu igre, Messi mi više odgovara (volim taj fazon malog fudbala), a Kristina mi je i optički najljigavija pojava, tako da- Leo. ;)
Messi je bolji da istaknem da ne gledam trofeje kao neku bitnu stavku evo do jucer su ljudi govorili da Messiju treba SP da bude najveći, a ako sad osvoji situacija će biti tragikomična jer sigurno nije pokazao igru dostojnu najboljeg igrača ikad, a "postat" ce najbolji ikad zbog titule smijesno
Objektivno Messi,vise je zabio golova,vise je puta osvojia LP,4 puta najbolji na svitu,igra finale Svj.prvenstva,Olimpijski pobjednik,i jos more rekorda ...... Ovo je ono ukratko
Messi ipak igra u boljem timu i u boljoj drzavnoj repki, pa je logicno da osvaja vise titula. No ovdje gledamo samo njih dvojicu, bez timskih dostignuca.
Glasati objektivno je nemoguće, jer je pitanje subjektivno. Messi je vjerovatno korisniji za ekipu, no ja njegov nogomet ne ljubim... dosadan mi je. Ronaldo mi je atraktivniji, graciozniji, zanimljiviji, raznovrsniji...
Meni su njih dva jednako dobra vrhunska igrača...razlika je u nijansama, no da si stavio i treću opciju u kojoj bi bio Ibrahimović, onda bih bez pardona rekao tko je najbolji, jer po meni, Ibrahimović je trenutno najbolji aktivni nogometaš današnjice...
Definitivno Messi...on može proći 3-4 igrača pa čak i 5 u jako malom prostoru dok kristini treba veliki prostor da bi prošao jednog igrača a kamoli više njih
Messi je bolji da istaknem da ne gledam trofeje kao neku bitnu stavku evo do jucer su ljudi govorili da Messiju treba SP da bude najveći, a ako sad osvoji situacija će biti tragikomična jer sigurno nije pokazao igru dostojnu najboljeg igrača ikad, a "postat" ce najbolji ikad zbog titule smijesno
Messi je bolji jer čini cijeli svoj tim boljim
Ne nego će samo ući u istu prostoriju sa najboljima od najboljih Inače, Messi je po meni bolji od Ronalda
Messi je bolji jer čini cijeli svoj tim boljim
Ne nego će samo ući u istu prostoriju sa najboljima od najboljih Inače, Messi je po meni bolji od Ronalda
ako messi osvoji ne postoji kriterij po kojemu on nece postati najveci svih vremena briga mene, ovo SP meni nista ne znaci, i sa njom ili bez nje messi je u mojoj biljeznici najveci
Messi ipak igra u boljem timu i u boljoj drzavnoj repki, pa je logicno da osvaja vise titula. No ovdje gledamo samo njih dvojicu, bez timskih dostignuca.
Ne slazem se s time da igra u boljoj drzavnoj repki(nema argentina nista bolje ili gore pojedince od Portugala,kad pogledamo da jednim i drugim igraci igraju u vrhunskim klubovima i to su glavni igraci)a sto se samih njih tice to je stvar ukusa,ali da Messi je bolji za mene je,kao i virujem za vecinu ljudi na forumu pa i u svijetu
Stvarno ne mogu da budem objektivan, jer je Messi toliko bolji da ovaj pozer može samo da mu čisti kopačke. Zbog čega? Zbog svega, što ste vi ljudi i napisali pre mene...
Što se mene tiče Messi ne može biti najbolji svih vremena ni da se na glavu nasadi, kao ni C.Ronaldo. Ako ćemo takvog tražiti (a zaista možemo) u današnjem vremenu samo je jedan igrač dominirao i s klubom i reprezentacijom. ...i mogu navijači barcelone tražiti razloge njihovog pada koliko hoće, i mogu tražiti razloge lošijih Messijevih igara i raspada tika take, i slobodni su naivno vjerovati da je to do zasićenja titulama, trenera, ozljeda... Mogu isto takve razloge tražiti i španjolski reprezentativci kao i cijela njihova nacija. Razlog je samo jedan:
...ostario je Pele modernog nogometa, ostario je XAVI HERNANDEZ
Jasno mi je da će Messi mnogima biti najveći, za mene su to ljudi koji nogometnu igru shvačaju kroz brojke, kroz statistiku i rekorde... i za mene oni nikad neće shvačati ljepotu nogometne igre, bit će slijepi pored zdravih očiju.
Mnogi kažu da je Messi najbolji ikada. Samim time činjenica da je Cristiano kroz godine toliko blizu "po mnogima najboljem ikada" dovoljno govori o Cristianu Ronaldu kao igraču Njegova karijera je puno više "rad i rad" nego sami talent.Objektivno gledajući radi se o najkompletnijem nogometašu ikada,jedino Pele po tom pitanju može s njim u istu rečenicu.
Je li Messi ukupno bolji nogometaš? Vjerojatno,jer je njegove vještine teže zaustaviti.Radi se o nešto prirodnijem nogometašu kojem neke stvari dolaze lakše. Messi je zericu bolji ali Cristiano će imati jednako plodnu karijeru.Ja više cijenim način igre C.Ronalda,drugi Messijev. Znam samo da svjedočim dvojci "aliena" koji su kao nitko dosad i nikad toliko dugo,druge činili drugorazrednim nogometašima.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
neki stvarno dave mačku glede messija i titule na sp...pa koliko velikih igrača nije osvojilo titulu(da ih sad ne nabrajam)...messi mi je bolji,a korak iza njega je kiki...obojica su mi dragi,ali messi je ipak bolji...subjektivno-argentinac je,igra u barci...objektivno-da ne izvlačim statistiku i nagrade,bolji je u nekim segmentima od kikija...
Onako na prvu bi reka Messi...ali opet,da vodim nogometnu momcad i da mogu dovest u tu momcad jednog od njih dva ipak bi dovea Ronalda.Messi cilu karijeru igra u Barci i pitanje je kako bi se snasa u nekoj drugoj momcadi i nekoj drugoj ligi,Ronaldo se sa druge strane dokaza i u engleskoj i u spanjolskoj ligi i imam osjecaj da bi briljira u bilo kojoj ligi i bilo kojem klubu na svitu.Pa cak i u Dinamu ili Hajduku.Za Messia nisam siguran.
Ronaldo. On je mašina. Trajat će do 35 te, sve dok može davat će maximum, ko olić, karagunis i ti strojevi. A Messi, navika je bit primadona u Barci, da sad ode, npr PSG ili City, bija bi se utopija u neki prosjek. Messi je već sad u padu, nije on mašina ko Ronaldo, nema taj egoizam koji ga tira da ruši sve brojke. Pogledajte statistiku Ronalda u svakom klubu, to je bolesno.
Ronaldo! Dokazao se u dva top kluba. Messi samo u jednom, iako je repku dovukao do finala.
Meni je zanimljivo kako svi imaju Ronalda za ljigu i neku metro pičkicu, dok je Messi zet, kojega bi svaka mama poželjela. To mi nikad nije bil jasno. Po čemu je to Messi toliko karakterno bolji od Ronalda. Meni osobno, Messi puno ljigaviji... vara na porezima, moguć napoloenonov kompleks, svako malo se pojavi video u kojem odjebava klince, koji traže bezazlen autogram ili rukovanje i slično...
Uostalom, oba su najbolja u tome čime se bave... Ne smeta mi toliko, ako si najbolji na svijetu i kurčiš se. Najgori su ovi (a svi znamo barem par njih i u svom društvu), koji su za ništa u svakom pogledu, a nose se kao da su kraljevi svijeta.
Ronaldo. On je mašina. Trajat će do 35 te, sve dok može davat će maximum, ko olić, karagunis i ti strojevi. A Messi, navika je bit primadona u Barci, da sad ode, npr PSG ili City, bija bi se utopija u neki prosjek. Messi je već sad u padu, nije on mašina ko Ronaldo, nema taj egoizam koji ga tira da ruši sve brojke. Pogledajte statistiku Ronalda u svakom klubu, to je bolesno.