Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/07/2014 : 11:22:08
|
Poll Question:
Ko je bolji? I zasto? Ako je moguce da glasate objektivno, da iskljucite emotivne naboje () prema jednom ili drugom igracu.
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
Edited by - King Warrior on 10/07/2014 11:23:38
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 10/07/2014 : 11:29:20
|
Objektivno Messi,vise je zabio golova,vise je puta osvojia LP,4 puta najbolji na svitu,igra finale Svj.prvenstva,Olimpijski pobjednik,i jos more rekorda ...... Ovo je ono ukratko |
GALLIENO FERRI
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25406 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/07/2014 : 11:31:00
|
I jedan i drugi su egoisti, ekipe neretko trpe zbog njih. Po stilu igre, Messi mi više odgovara (volim taj fazon malog fudbala), a Kristina mi je i optički najljigavija pojava, tako da- Leo. ;)
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 10/07/2014 : 11:32:39
|
Messi je bolji da istaknem da ne gledam trofeje kao neku bitnu stavku evo do jucer su ljudi govorili da Messiju treba SP da bude najveći, a ako sad osvoji situacija će biti tragikomična jer sigurno nije pokazao igru dostojnu najboljeg igrača ikad, a "postat" ce najbolji ikad zbog titule smijesno
Messi je bolji jer čini cijeli svoj tim boljim |
|
|
1Euro
Advanced Member
12505 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31162 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/07/2014 : 11:48:26
|
Neriješeno, Messi možda ima brojke, ali je Ronaldo atraktivniji, bar po meni, kak nema opcije X nikom glas! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/07/2014 : 11:59:02
|
quote: Originally posted by markotamara
Objektivno Messi,vise je zabio golova,vise je puta osvojia LP,4 puta najbolji na svitu,igra finale Svj.prvenstva,Olimpijski pobjednik,i jos more rekorda ...... Ovo je ono ukratko
Messi ipak igra u boljem timu i u boljoj drzavnoj repki, pa je logicno da osvaja vise titula. No ovdje gledamo samo njih dvojicu, bez timskih dostignuca.
|
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4106 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19756 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Tonto
Advanced Member
8393 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/07/2014 : 12:48:28
|
Glasati objektivno je nemoguće, jer je pitanje subjektivno. Messi je vjerovatno korisniji za ekipu, no ja njegov nogomet ne ljubim... dosadan mi je. Ronaldo mi je atraktivniji, graciozniji, zanimljiviji, raznovrsniji... |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5314 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 10/07/2014 : 13:52:31
|
Meni su njih dva jednako dobra vrhunska igrača...razlika je u nijansama, no da si stavio i treću opciju u kojoj bi bio Ibrahimović, onda bih bez pardona rekao tko je najbolji, jer po meni, Ibrahimović je trenutno najbolji aktivni nogometaš današnjice... |
|
|
Zagor i Chico
New Member
Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
Posted - 10/07/2014 : 13:53:08
|
Definitivno Messi...on može proći 3-4 igrača pa čak i 5 u jako malom prostoru dok kristini treba veliki prostor da bi prošao jednog igrača a kamoli više njih |
|
|
Zagor i Chico
New Member
Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 10/07/2014 : 14:44:52
|
quote: Originally posted by supermark
Messi je bolji da istaknem da ne gledam trofeje kao neku bitnu stavku evo do jucer su ljudi govorili da Messiju treba SP da bude najveći, a ako sad osvoji situacija će biti tragikomična jer sigurno nije pokazao igru dostojnu najboljeg igrača ikad, a "postat" ce najbolji ikad zbog titule smijesno
Messi je bolji jer čini cijeli svoj tim boljim
Ne nego će samo ući u istu prostoriju sa najboljima od najboljih Inače, Messi je po meni bolji od Ronalda |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Posted - 10/07/2014 : 15:21:48
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by supermark
Messi je bolji jer čini cijeli svoj tim boljim
Ne nego će samo ući u istu prostoriju sa najboljima od najboljih Inače, Messi je po meni bolji od Ronalda
ako messi osvoji ne postoji kriterij po kojemu on nece postati najveci svih vremena briga mene, ovo SP meni nista ne znaci, i sa njom ili bez nje messi je u mojoj biljeznici najveci |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 10/07/2014 : 15:42:17
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by markotamara
Objektivno Messi,vise je zabio golova,vise je puta osvojia LP,4 puta najbolji na svitu,igra finale Svj.prvenstva,Olimpijski pobjednik,i jos more rekorda ...... Ovo je ono ukratko
Messi ipak igra u boljem timu i u boljoj drzavnoj repki, pa je logicno da osvaja vise titula. No ovdje gledamo samo njih dvojicu, bez timskih dostignuca.
Ne slazem se s time da igra u boljoj drzavnoj repki(nema argentina nista bolje ili gore pojedince od Portugala,kad pogledamo da jednim i drugim igraci igraju u vrhunskim klubovima i to su glavni igraci)a sto se samih njih tice to je stvar ukusa,ali da Messi je bolji za mene je,kao i virujem za vecinu ljudi na forumu pa i u svijetu |
GALLIENO FERRI
|
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2484 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 10/07/2014 : 16:02:24
|
Stvarno ne mogu da budem objektivan, jer je Messi toliko bolji da ovaj pozer može samo da mu čisti kopačke. Zbog čega? Zbog svega, što ste vi ljudi i napisali pre mene... |
Carpe diem |
|
|
Tonto
Advanced Member
8393 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/07/2014 : 16:12:37
|
Što se mene tiče Messi ne može biti najbolji svih vremena ni da se na glavu nasadi, kao ni C.Ronaldo. Ako ćemo takvog tražiti (a zaista možemo) u današnjem vremenu samo je jedan igrač dominirao i s klubom i reprezentacijom. ...i mogu navijači barcelone tražiti razloge njihovog pada koliko hoće, i mogu tražiti razloge lošijih Messijevih igara i raspada tika take, i slobodni su naivno vjerovati da je to do zasićenja titulama, trenera, ozljeda... Mogu isto takve razloge tražiti i španjolski reprezentativci kao i cijela njihova nacija. Razlog je samo jedan:
...ostario je Pele modernog nogometa, ostario je XAVI HERNANDEZ
Jasno mi je da će Messi mnogima biti najveći, za mene su to ljudi koji nogometnu igru shvačaju kroz brojke, kroz statistiku i rekorde... i za mene oni nikad neće shvačati ljepotu nogometne igre, bit će slijepi pored zdravih očiju. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 10/07/2014 : 18:07:11
|
Mnogi kažu da je Messi najbolji ikada. Samim time činjenica da je Cristiano kroz godine toliko blizu "po mnogima najboljem ikada" dovoljno govori o Cristianu Ronaldu kao igraču Njegova karijera je puno više "rad i rad" nego sami talent.Objektivno gledajući radi se o najkompletnijem nogometašu ikada,jedino Pele po tom pitanju može s njim u istu rečenicu.
Je li Messi ukupno bolji nogometaš? Vjerojatno,jer je njegove vještine teže zaustaviti.Radi se o nešto prirodnijem nogometašu kojem neke stvari dolaze lakše. Messi je zericu bolji ali Cristiano će imati jednako plodnu karijeru.Ja više cijenim način igre C.Ronalda,drugi Messijev. Znam samo da svjedočim dvojci "aliena" koji su kao nitko dosad i nikad toliko dugo,druge činili drugorazrednim nogometašima. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
Edited by - Leonid on 10/07/2014 18:09:14 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 10/07/2014 : 18:39:45
|
najbolji igrac svih vremena je Zidan, ova dva gore nisu losi ali fali im dosta toga, sto se tice njih, za mene su tu negdje isti |
|
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 10/07/2014 : 18:59:27
|
Onako na prvu bi reka Messi...ali opet,da vodim nogometnu momcad i da mogu dovest u tu momcad jednog od njih dva ipak bi dovea Ronalda.Messi cilu karijeru igra u Barci i pitanje je kako bi se snasa u nekoj drugoj momcadi i nekoj drugoj ligi,Ronaldo se sa druge strane dokaza i u engleskoj i u spanjolskoj ligi i imam osjecaj da bi briljira u bilo kojoj ligi i bilo kojem klubu na svitu.Pa cak i u Dinamu ili Hajduku.Za Messia nisam siguran. |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 10/07/2014 : 19:06:57
|
Ronaldo. On je mašina. Trajat će do 35 te, sve dok može davat će maximum, ko olić, karagunis i ti strojevi. A Messi, navika je bit primadona u Barci, da sad ode, npr PSG ili City, bija bi se utopija u neki prosjek. Messi je već sad u padu, nije on mašina ko Ronaldo, nema taj egoizam koji ga tira da ruši sve brojke. Pogledajte statistiku Ronalda u svakom klubu, to je bolesno. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 10/07/2014 : 19:46:20
|
Ronaldo! Dokazao se u dva top kluba. Messi samo u jednom, iako je repku dovukao do finala.
Meni je zanimljivo kako svi imaju Ronalda za ljigu i neku metro pičkicu, dok je Messi zet, kojega bi svaka mama poželjela. To mi nikad nije bil jasno. Po čemu je to Messi toliko karakterno bolji od Ronalda. Meni osobno, Messi puno ljigaviji... vara na porezima, moguć napoloenonov kompleks, svako malo se pojavi video u kojem odjebava klince, koji traže bezazlen autogram ili rukovanje i slično...
Uostalom, oba su najbolja u tome čime se bave... Ne smeta mi toliko, ako si najbolji na svijetu i kurčiš se. Najgori su ovi (a svi znamo barem par njih i u svom društvu), koji su za ništa u svakom pogledu, a nose se kao da su kraljevi svijeta. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Posted - 10/07/2014 : 19:49:32
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Ronaldo. On je mašina. Trajat će do 35 te, sve dok može davat će maximum, ko olić, karagunis i ti strojevi. A Messi, navika je bit primadona u Barci, da sad ode, npr PSG ili City, bija bi se utopija u neki prosjek. Messi je već sad u padu, nije on mašina ko Ronaldo, nema taj egoizam koji ga tira da ruši sve brojke. Pogledajte statistiku Ronalda u svakom klubu, to je bolesno.
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17028 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/07/2014 : 20:28:43
|
Messi, mislim da je u svim elementima bolji od Ronalda, osim u igri glavom, cak i u duelu mi se Messi vise svidja, Ronaldo je pickica obicna. |
|
|
Topic |
|