Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/07/2014 : 12:00:08
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by kiky
http://www.index.hr/vijesti/clanak/objektiv-todoric-ima-drzavnu-dozvolu-za-ubijanje-ugostitelja-otvara-na-tisucu-kafica-u-kioscima-tiska/759019.aspx
ovome je stari pljačkao i varao po jugoslaviji pa su ga komunisti lijepo zatvorili. ovaj sad pljačka i vara po hrvatskoj i za to ga ova država i dalje nagrađuje...
Ja čekan dan kad će se na blagajni konzuma moć napravit CT glave, a tete s bar code čitačen radit lasersku operaciju očiju.
taman. još da ti dok kupuješ zagora na kiosku ljubazna teta izvadi krv i nalaz odma obradi
Dobar dan. Molin vas kutiju biloga valtera i bris uretre.
ili dobar dan,kutiju crvenog winstona i evo bočica s urinom za laboratorij |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/07/2014 : 13:10:36
|
Ali tako će uskoro i biti. Todoriću je s plaćanjem računa i slanjem paketa najprije dopušteno da upropaštava kvartovske pošte, onda je u kioske najprije uveo coffee to go a sad stižu i pravi kafići, što će svakako smanjiti promete kvartovskim birtijama a dio njih vjerojatno i upropastiti. Tko kaže da sutra paralelno s "reorganizacijom" i "racionalizacijom" bolnica tj. pripajanjem manjih gradskih većim županijskim i regionalnim neće ljubaznoj trafikantici biti moguće predati urin na analizu, a ona će nam na pultu iza kioska moći izvaditi krv. I to za početak, dok pored kioska ne niknu K + ambulante s na tečajevima osposobljenim sestrama i sa svom uslugom i s posebnim popustom za one s recimo Sunce dopunskim osiguranjem, ili onim s kojim vrhovni hrvatski feudalac ima sklopljen posebno povoljan ugovor o suradnji.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 12/07/2014 : 13:31:28
|
pa ne bi me začudilo ni najmanje. taman da uz trafiku dežuraju i kirurzi za sitne intervencije. uostalom sve je rečeno:
http://youtu.be/09CQz3Q0bp8 |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 12/07/2014 : 13:50:33
|
Nekidan sam na kavi doznao da su nakon Todorićeve kupnje Mercatora od 01. 07. svim radnica(i)ma u Konzumu plaće navodno smanjene 23 %. U razgovoru s jednom radnicom iz Konzuma, s kojom sam dobar još otkad je prije 20-ak godina radila u malom Unikonzumu u kvartu u kojem sam tada živio, jučer sam doznao da je to gadna istina. 23 %, u božju mater, pa to je četvrtina plaće! A puran u dvorcu se deblja. A odgovor radnica je uvijek isti - što nam preostaje.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 12/07/2014 13:53:22 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 12/07/2014 : 14:18:39
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Nekidan sam na kavi doznao da su nakon Todorićeve kupnje Mercatora od 01. 07. svim radnica(i)ma u Konzumu plaće navodno smanjene 23 %. U razgovoru s jednom radnicom iz Konzuma, s kojom sam dobar još otkad je prije 20-ak godina radila u malom Unikonzumu u kvartu u kojem sam tada živio, jučer sam doznao da je to gadna istina. 23 %, u božju mater, pa to je četvrtina plaće! A puran u dvorcu se deblja. A odgovor radnica je uvijek isti - što nam preostaje.
pa da,to i je najžalosnije. alternativu nemaju. ili radit za sitniš ili ne radit uopče. a onda če opet doč neki pop,demograf,kurac palac pa kmečat o izumiranju i odseljavanju |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 12/07/2014 : 20:08:06
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
pa da,to i je najžalosnije. alternativu nemaju. ili radit za sitniš ili ne radit uopče. a onda če opet doč neki pop,demograf,kurac palac pa kmečat o izumiranju i odseljavanju
Ma nema izumiranja. Kljucna rijec je imigracija. U Njemacku je se prosle godine doselilo 900.000 ljudi. Pola iz EU zemalja pola iz Afrike i Azije. Dok ti komsije ne budu Chan,Kimbo i Cem,nema od drzave i napretka nista. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 12/07/2014 : 20:36:33
|
je,moš mislit šta se ubijaju za doč u hr da bi privuka nekog triba nešto i nudit. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/07/2014 : 20:53:35
|
A tek kad nam susjedi postanu Kongolo i Bongolo očekuje se pravi napredak. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/07/2014 : 23:12:51
|
Pa nije valjda da su u S. Koreji ljudi toliko naivni da povjeruju u to. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 13/07/2014 : 00:03:18
|
a misliš da u sj koreji obični ljudi imaju internet? necenzuriranu tv? ne bi uopče bilo čudno da in ovo vrte |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 13/07/2014 : 00:20:36
|
Ako su ovakve "vijesti" s Mundijala koje se emitiraju, a ne može se ništa gledati ni slušati osim državnog radija i televizije, o internetu da se i ne govori, onda je moguće da ovo puši dosta Korejanaca. Neka mnogi i znaju da im se laže, ali recimo da će zaključiti da im se laže 50 % ali ne baš sve, recimo da neće povjerovati da su pobijedili u sve tri utakmice i da pobjeda nad SAD-om nije bila baš 7:0 nego manja, ali i ovako je svrha postignuta. Navijači iz čitavog svijeta pred stadionom odmahuju Velikom Vođi na displayu!
|
Edited by - Johnny Difool on 13/07/2014 00:21:21 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 13/07/2014 : 00:26:53
|
kad dobiju humanitarnu pomoč da ne riknu od gladi onda in na vijestima vrte da in to ameri daju od straha da ih ne napadnu. pametnom dosta |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 13/07/2014 : 01:49:23
|
Organizacija UN Women, objavila je početkom tjedna vijest o suradnji s Emmom Watson, britanskom glumicom koja se proslavila ulogom Hermione Granger u serijalu o Harry Potteru.
Kao ambasadorica rodne ravnopravnosti glumica će promovirati kampanju HeForShe, koja potiče muškarce da se angažiraju oko rodne ravnopravnosti.
Objava ove vijesti izazvala je veliku pozornost, o čemu svjedoči činjenica da se internetska stranica UN Women nakon objave srušila, a bila je nedostupna oko 12 sati. "Ovo je moć Emme Watson", komentirala je Elizabeth Nyamayaro iz UN Women.
Prema istraživanju UN-a, žene diljem svijeta susreću se s diskriminacijom tijekom školovanja, traženja zaposlenja i sudjelovanja u političkoj sferi, dok je u zemljama u razvoju i dalje kroničan problem nasilje nad ženama i siromaštvo koje onemogućava mladim djevojkama da se obrazuju.
Phumzile Mlambo-Ngcuka , zamjenica glavnog tajnika i izvršna direktorica UN Women, istaknula je da Emma Watson utjelovljuje vrijednosti koje promovira UN Women te da će njezina ulogu, ovaj put društvena, biti poticanje mladih ljudi na promišljanje i angažman oko rodne ravnopravnosti.
Emma Watson, koja je nedavno diplomirala na Sveučilištu Brown, izjasnila se kao feministica i često zagovarala ženska prava, uključujući ekonomsko osnaživanja, političku participaciju i dokidanje nasilja nad ženama.
„Ženska prava nešto su neodvojivo od moje biti, nešto osobno i ukorijenjeno u mom životu“, komentirala je Emma, uzbuđena zbog suradnje s UN Women. [J.J.] HuffingtonPost... |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/07/2014 : 07:50:17
|
a misliš da u sj koreji obični ljudi imaju internet? necenzuriranu tv? ne bi uopče bilo čudno da in ovo vrte
Malo mi je čudno da u 21. stoljeću postoje ljudi kojima internet nije dostupan (jedino ako baš žive u džungli i pustinji) ali ako je zbilja tako onda je S. Koreja najluđa zemlja na svijetu. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 13/07/2014 : 10:43:49
|
Oni su osvojili i zadnji mundijal, nakon sto su pobjedili Brazil.
Meni nije jedino jasno sto taj savez nogometni kaze kad dodju doma. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 13/07/2014 : 11:30:06
|
quote: Originally posted by DODSFERD
a misliš da u sj koreji obični ljudi imaju internet? necenzuriranu tv? ne bi uopče bilo čudno da in ovo vrte
Malo mi je čudno da u 21. stoljeću postoje ljudi kojima internet nije dostupan (jedino ako baš žive u džungli i pustinji) ali ako je zbilja tako onda je S. Koreja najluđa zemlja na svijetu.
šta ti je čudno? imaju režim od 45.-te. ili si mislia da su sve države na svitu demokratske? |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 13/07/2014 : 11:51:59
|
quote: Originally posted by tinton
Sta ne odes onda zivit tamo kad je tako lijepo?
joj, nemoj tako oštro napadat... sad me sram. |
|
|
Topic |
|