popilo se nekoliko pivi u Ilici. kasnije smo zlotvor i ja otišli u alkatraz, gdje smo nastavili sa pivom i presjekli sa par kratkih. Tamo smo uspješno odbili nalete desetak cura koje su nas htjele barit.
popilo se nekoliko pivi u Ilici. kasnije smo zlotvor i ja otišli u alkatraz, gdje smo nastavili sa pivom i presjekli sa par kratkih. Tamo smo uspješno odbili nalete desetak cura koje su nas htjele barit.
Tko zna gdje su završili veber i friki. Arči je ostal sa onom gej ekipom. Raven si je popil pa niš od njega. Ipak se volim potruditi oko komada a ne da mi se nudi na pladnju. Sorkač Raven, drugi put.
Pa da, netko vas je morao i slikati... treća osoba.
Sudeći po slici, taman je u jacuzziju bilo mjesta za moćno Fikusovo tijelo i njegovog pitonca od 27 cm . Nakon što je Fikus uletio, ja sam bio odgovoran za fotkanje. Sva sreća da smo imali nepromočiv aparat pa smo mogli raditi podvodne selfije .
Šalu na stranu,bilo je OK u pivnici. Došli su Raven81,adriano,veber, fikus i Zlotvor.Potezale su se raznorazne teme. Počeli smo s trivijalnim temama : ukrajinska kriza i demografska situacija u Makedoniji da bi završili s teškim temama poput Milanovićeve puknute cijevi i Ludensovog smanjenja stranica u kolekcionarskom izdanju Zagora.
Kratki zaključak nakon sedme pive je bio : Bolje Brad Barron u ruci nego Zagor na grani.
DeeCay, moraš doći idući put da čujemo dogodovštine iz Kragujevca.
---------- Trenutačno se sluša: Tutti Frutti Band - Stvari lagane