Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/07/2014 : 20:28:25
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by kiky da oko 30% zaposlenih u realnom sektoru prehranjuje oko 70% korisnika javnog sektora, tj. proračuna (službenika, prosvjetara, liječnika, umirovljenika, korisnika poticaja, socijalnih slučajeva i dr...)?
i još dobro stojimo jer situacija bi trebala biti obrnuta, 3/4 zaposlenih treba imati realni sektor da bi stvari funkcionirale.
ništa ne stoji dobro. živimo na kreditima.
kao juga.
al ona se mogla raspast da se dugovi ne vrate, ali sad toga nema. Dugovi se moraju vratiti....
a misliš da se hr ne može raspast?
Teoretski se svaka država može raspast, samo s Hr se to neće desiti, unatoč tome što bi to veselilo neke susjede i par posto unutrašnjih petokolonaša.
šta če se desit to ne zna ni baba vanga bude li velikim silama odgovaralo rastaviče sve ove države na proste faktore |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 16/07/2014 : 20:40:46
|
quote: Originally posted by lwood šta se meni obračaš u vezi njih?
tebi se obračam u vezi onog kaj te i pitam...evo da ti ponovim:
quote: Originally posted by dosada Inače lwoodine na čijoj bi "sisi" trebal bit djelatnik u osnovnoj školi?
šta s tin pitanjen? visiš na državnoj sisi i sam to priznaješ. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 16/07/2014 : 20:43:08
|
quote: Originally posted by kiky da oko 30% zaposlenih u realnom sektoru prehranjuje oko 70% korisnika javnog sektora, tj. proračuna (službenika, prosvjetara, liječnika, umirovljenika, korisnika poticaja, socijalnih slučajeva i dr...)?
i još dobro stojimo jer situacija bi trebala biti obrnuta, 3/4 zaposlenih treba imati realni sektor da bi stvari funkcionirale.
kao juga.
al ona se mogla raspast da se dugovi ne vrate, ali sad toga nema. Dugovi se moraju vratiti....
a misliš da se hr ne može raspast?
Teoretski se svaka država može raspast, samo s Hr se to neće desiti, unatoč tome što bi to veselilo neke susjede i par posto unutrašnjih petokolonaša.
šta če se desit to ne zna ni baba vanga bude li velikim silama odgovaralo rastaviče sve ove države na proste faktore
Ako je narod plebiscitarno jedinstven po nekim pitanjima (sjeti se 1991.) onda se velike sile mogu j*****. A u slučajevima neke velike prijetnje ili opasnosti od pogibelji narod se lako ujedini. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 16/07/2014 : 20:50:37
|
kao juga.
kao juga? pa i ti si potpao pod propagandu! na kakvim je crnim kreditima juga zivjela? ovo nisam ocekivao od tebe! molim ostale da ne odgovaraju na ovo pitanje uvjeravajuci i argumentirajuci to "podacima". ovo pitanje je upuceno samo kikiju, bratu po uvjerenjima. nadam se da se salio. |
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 16/07/2014 : 20:53:32
|
smetnia si s uma da se 1991. raspa i sssr. a plebisciti se inače održavaju tamo di dopuste. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/07/2014 : 20:53:50
|
i da je pretilost je opasna po zdravlje...
A sta je sljedece? Diskriminirat cemo astmaricare i leukemicare? Naravno da je opasna po zdravlje, kao i isforsirana prevelika mrsavost. Jeli to razlog da jundiskriminiramo? Naravno da nije. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 16/07/2014 : 20:59:42
|
je baš. a riječani največi hrvati |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 16/07/2014 : 21:00:29
|
smetnia si s uma da se 1991. raspa i sssr. a plebisciti se inače održavaju tamo di dopuste.
Smetnuo si s uma da Hr nije federalna država, kao što su bili SSSR i Yuga ;) |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 16/07/2014 : 21:01:27
|
smetnia si s uma da se 1991. raspa i sssr. a plebisciti se inače održavaju tamo di dopuste.
Smetnuo si s uma da Hr nije federalna država, kao što su bili SSSR i Yuga ;)
ne,al sve zavisi od međunarodnih okolnosti. i odnosa velikih sila. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 16/07/2014 : 21:03:20
|
quote: Originally posted by mamlaz
ps. za dsormaza: Rijeka - Slobodna drzava:)
Ma idite što prije :))
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 16/07/2014 : 21:03:21
|
ps. za dsormaza: Rijeka - Slobodna drzava:)
Ma idite što prije :))
hehe |
Mrzim mrznju! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 16/07/2014 : 21:28:31
|
mada bi ja radje da nas venecuela, bolivija, ekvador ili paragvaj/urugvaj (ne mogu se sjetiti onoga predsjednika, mislim da je urugvaj) uzmu pod svoje:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/07/2014 : 21:46:16
|
kao juga.
kao juga? pa i ti si potpao pod propagandu! na kakvim je crnim kreditima juga zivjela? ovo nisam ocekivao od tebe! molim ostale da ne odgovaraju na ovo pitanje uvjeravajuci i argumentirajuci to "podacima". ovo pitanje je upuceno samo kikiju, bratu po uvjerenjima. nadam se da se salio.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 17/07/2014 : 01:01:04
|
mada bi ja radje da nas venecuela, bolivija, ekvador ili paragvaj/urugvaj (ne mogu se sjetiti onoga predsjednika, mislim da je urugvaj) uzmu pod svoje:)
Urugvaj Mujica legenda |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 17/07/2014 : 08:00:27
|
mada bi ja radje da nas venecuela, bolivija, ekvador ili paragvaj/urugvaj (ne mogu se sjetiti onoga predsjednika, mislim da je urugvaj) uzmu pod svoje:)
Urugvaj Mujica legenda
A još veće legende su stari Mujo i Fata. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
Edited by - DODSFERD on 17/07/2014 08:01:21 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 17/07/2014 : 08:31:13
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Urugvaj Mujica legenda
A još veće legende su stari Mujo i Fata.
Dodje mi da vrisnem kad naidjem na Dodotov takt za duhovitost
(nije smijesno.) ;) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 17/07/2014 : 08:45:39
|
Naravno, nisam ni ciljao na potpuno različite osobe od sebe. Ipak nemoj vrištati da se nebi uzbunio netko od susjeda. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 17/07/2014 : 09:19:44
|
Nis, idem zaplakati. Jecanje cu prigusiti jastukom koji ce ujedno upiti suze moje. Kako smo do suza dosli? Jednim postom- kao i Mujica do Muje.. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Topic |
|