Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
1Euro
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/07/2014 : 21:26:10
|
Ja sam prvi puta čuo za RIN TIN TIN-a. Nešto sam "googlao" i vidio da je to neki pas, kojeg ima neki vojnik (plava bluza) iz Arizone u vrijeme "westerna" i oni se bore protiv indijanaca i tako.... A da sam uopšte to išao istraživati, razlog j eu tome, jer jedan moj susjed ima 48 (čitav komplet) sličica iz 1960 godine, koje su se dobivale u kutijama cigareta (cigarette cards) i kada posložiš ove sličice je kao da čitaš strip, jer na jednoj strani imaš sličicu a na drugoj strani se odvija radnja priče,....sličice su na engleskom i nemam pojma gdje ih je moj susjed nabavio. Kaže da ih ima več dugo vremena, valjda ih je dobio u nekakvom mijenjanju za stripove, marke, sličice,... Pa me sada zanima, ako netko od vas zna nešto o tom "junaku" RIN TIN TIN,...da li su to kod nas nekada bili ovi stripovi ili bilo šta....
I naravno moj susjed bi htio prodati ove sličice, ja prvi bi to kupio od njega ali nemamo pojma koliko to uopšte vrijedi....
|
|
1Euro
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
12545 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/07/2014 : 21:34:33
|
Sta nije to od Luckyja, Talicnog pas? Ili je to Ran tan plan? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
1Euro
Advanced Member
12545 Posts
Posted - 15/07/2014 : 21:47:43
|
quote: Originally posted by tinton
Ran tan plan. Rin tin tin je objavljivan u stripoteci.
all right!!!!
Ma nema taj veze sa Lucky Luke....to je kao nekakav njemački ovčarski pas...i nekakav Rusty i to.... |
|
drablj
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Serbia
233 Posts
Member since 06/06/2007 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12545 Posts
Posted - 16/07/2014 : 09:06:15
|
quote: Originally posted by jaki
A internet ti ne služi ničemu? Google?Wikipedia?
što se praviš pametan. Napisao sam več da sam "googlao" i nisam baš nešto pronašao. Bar ne ono što mene zanima a to je da li su ovdje postojali neki stripovi od RIN TIN TIN a tinton mi je odgovorio da su u Stripoteci. Možda su još negdje drugdje. A čemu inače služi forum? Mogli bi svi za sve što nas zanima da idemo na google pa ne bi nitko ni trebao forum o stripovima. |
|
1Euro
Advanced Member
12545 Posts
Posted - 16/07/2014 : 22:24:37
|
hm izgleda ovaj RIN TIN TIN i nije nešto popularan ovdje....a ja sam mislio kako sam otkrio "zlatnu jamu" i da čete se svi potuči, da kupite ove sličice... |
Edited by - 1Euro on 17/07/2014 13:36:50 |
|
BiDi
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2444 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
1Euro
Advanced Member
12545 Posts
Posted - 16/07/2014 : 23:39:53
|
quote: Originally posted by BiDi
To bi ti sigurno kupio Risar69 ...
poslao sam mu PM prije par dana, čovjek se ne javlja, očito radi na svom novom vrtu.... |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/07/2014 : 23:55:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
hm izgleda ovaj RIN TIN TIN i nije nešto popularan ovdje.
Čudno, tako velik forum a fanova ni za lijek. ![](icon_smile_big.gif) |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
1Euro
Advanced Member
12545 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12955 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/07/2014 : 14:14:58
|
Rin Tin Tin je bio njemački ovčar kojeg je tijekom Prvog svjetskog rata s francuske bojišnice spasio američki vojnik Lee Duncan. Duncan je poslije rata odveo Rin Tin Tina u SAD, gdje je postao filmska zvijezda. Zato ima svoju zvijezdu na "stazi slavnih".
Ove tvoje sličice vezane su uz western TV-serijal iz 1950-ih godina, The Adventures of Rin Tin Tin, u kojem je glumio jedan od potomaka Rin Tin Tina.
Rantanplan iz stripova o Luckyju Lukeu je parodija Rin Tin Tina.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rin_Tin_Tin
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Adventures_of_Rin_Tin_Tin
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
Vlaadisha
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_53.jpg)
USA
3514 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Risar_69
Advanced Member
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 19/07/2014 : 13:34:08
|
Hvala Euro, super si mi sredio stvar na brzinu, jedva čekam da vidim te sličice, a i uslikaču kad primim. Imam spremne albume za ovakve sličice bez albuma-uzeo sam one mape za nogometne-cards sličice, odlično stanu unutra-po tematiki.
![](icon_smile.gif) ![](hail.gif) |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 19/07/2014 13:35:11 |
|
Risar_69
Advanced Member
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 19/07/2014 : 13:43:38
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by BiDi
To bi ti sigurno kupio Risar69 ...
poslao sam mu PM prije par dana, čovjek se ne javlja, očito radi na svom novom vrtu....
![](lol.gif)
manje sam na netu- i na mailovima i drugdje-što više-to bolje ![](icon_smile_tongue.gif) |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|