forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 19/07/2014 : 10:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
ace, ne pratim temu ali koliko sam vidio na zadnje dvije stranice, niko nema nista protiv prosjecnog Amerikanca, nego protiv americke vlade, protiv njenih tajnih sluzbi, protiv metoda kojima se sluze, protiv privatnih vojski kao sto je Blackwater (a koji radi skoro iskljucivo po nalogu Min. vanjskih poslova USA), protiv njihovih think tanks, itd..

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/07/2014 : 10:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

quote:

ako i ne razmišljaš proruski razmišljaš antiamerički.
kako god okreneš neobjektivan si .

Pa ako tako gledaš na to onda neka i budem, ali....
Hoćeš reći da je objektivan svako onaj ko se odmah složi sa tvrdnjom Obame i njegovih poslušnika?Sve što oni kažu je apsolutna istina, mudrost i primer nesebičnog ponašanja?
Znam da je danas u svetu u trendu utrkivati se ko će pre da se složi sa onim što Amer kaže, ali da neki ljudi baš nimalo ne umeju da mućnu glavom i shvate da ne može biti istina sve što Amer kaže, e to mi nikako nije jasno.
Baš bih voleo da mi neko odgovori na pitanje ko danas sme Ameru protivrečiti u bilo čemu?Čak kada je i Amer uhvaćen u nekim nečasnim radnjama i to javno ili se pročuje kako se posprdno izražavao o svojim saveznicima (tipa one izjave j...š Evropsku uniju) , bude tu i tamo uložen neki blag protest ili se samo postavi neko pitanje i to je sve.Da li je Amer bilo kome drugom dozvoljavao neku istragu kada je on umešan u neke brljotine, tragedije, nemile događaje?Amer nikada nije ubio nijednog nevinog čoveka, kako u ratu, tako u miru (na primer rušenje one turističke žičare u Italiji gde je pilot proglašen posle nevinim,masovna silovanja od strane američkih vojnika po američkim bazama širom sveta) ?
Koji su to kriterijumi kada Amer odlučuje da su neki pobunjenici ili protestanti "prodemokratski" orijentisani i na strani dobra, a kada je to u stvari zlosretna vlada ili predsednik države protiv koga se ti dižu?

Samo neka oni ne dele moralne lekcije bilo kome i pričaju šta je istina, a šta nije.Znamo da to rade jer im se može i jer su svetska sila broj jedan, ali polako, neće to još dugo trajati, imaju fore do 2020., a tada će već biti drugačija raspodela snaga.Zato se i upinju da sada uvuku Rusiju u sukob, znaju da će posle biti kasno.A sledeća na redu je i Kina.

Inače, svako ko misli da mu je Amer neki saveynik i da misli o njemu i zalaže se za njega, duboko se vara.Njima nije stalo ni do sopstvenog naroda, a ne do nekog drugog.Britanija i još neke zapadnoevropske države misle da će uvek moći da se zbiju uz skute Ujka Sema i uživaju, ali to će moći tako da bude samo do određenog momenta, posle ne.A što se tiče ostalih, oni neće moći ni to, totalno su deveta rupa na američkoj svirali samo što nekako svi misle da su baš oni prva. A ponavljam, posledice pogubne američke politike po ceo svet trpi i dobar deo sasvim običnog američkog naroda.

e ovo je baš o čemu san ja priča. ti si uvatija stranu i baš te boli q ko je srušia avion.
jebe se meni i za ruse i amere ,pokušavan objektivno gledat na stvari.
ovde je skoro 300 ljudi skoro poginilo zbog nečije gluposti.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/07/2014 : 10:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ne znam zašto bi se neko iole inteligentan prepirao na temu Rusija-USA? U principu se radi o dve skoro iste, ili barem veoma slične, ideologije i državne politike. Glavna razlika je u našem poimanju ove dve države, to jest, kako one svoje politike "pakuju" i kakav marketing rade.

aj i ti konačno nešto pametno da napišeš

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/07/2014 : 11:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by lwood

to ti tvrdiš. zasad nema dokaza koji bi nedvosmisleno ukazivali da je avion srušila ukrajinska vojska ili separatisti.
dok istraga ne kaže svoje to su sve naklapanja.

he

a ko bi to, moga sprovest neovisnu istragu- da nebi možda neka zapadna komisija..nema niš od toga

bez rusije u ovom slučaju nema ni validne istrage

a rusi su već rekli da nemaju ništa s atim slučajem

jedino to može poslužit kao kontra dokaz

a mžda ga i jesu roknuli

dali je onaj avion sto je nesto pre par mjeseci već pronađen?

ako nije, znači da rusija može obarati avione gdje i kad hoće

amerika postaje sve više uznemirena i paranoična- boje se rusije opako

a rusija se pak ne boji nikog

mješovita internacionalna komisija bi mogla napravit neovisnu istragu.
ili misliš da se cia svuda uvukla?

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/07/2014 : 12:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

@tumen & KRAS:

Koliko ste puta i jedan i drugi bili u Americi? Koliko ste Amerikanaca upoznali u svom zivotu? Koliko...? Ah, sad kontam.

Nadam se samo da kad sledeci put budete ucestvovali u anti-USA paradi i kad istovremeno budete palili Americku zastavu, da cete ruke zajedno drzat, da bi vas vasa "vrsta" bolje prepoznala.
:)

ameika is land of freedom...a jesam dobro reko

ja zapravo volim ameriku, a ameri, bar ovi što sam upozno su sve neki fini i kulturni ljudi

dok su rusi bahati i nadmeni a njihovo ponašanje pogotovo kad popiju- bože sačuvaj

ali ipak, ameri se boje ruse ko đavo krsta, iako je taj strah, koji se evuče još od kubanske krize. zbog opasnostiod terorizma, bio malo potisnut u drugi plan..sada polako opet raste uznemirenost i paranoja zbog rusa...

Edited by - KRAS on 19/07/2014 12:10:09
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/07/2014 : 12:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

mješovita internacionalna komisija bi mogla napravit neovisnu istragu.
ili misliš da se cia svuda uvukla?

mene zanima šta je sa onim nestalim malezijskim avionom...

jel ima traga ?

i čemu komisija kad je svakome jasno da su ovaj avion srušili pobunjenici...

Edited by - KRAS on 19/07/2014 12:24:37
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/07/2014 : 12:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
a tek ovaj pad, već pomalo zaboravljen

VARSSAVA, 10. aprila 2010. - Avion u kojem je bio i poljski predsednik Leh Kačinjski zapalio se u subotu pri sletanju na aerodrom u Smolensku u Rusiji, javili su poljski mediji.

Prema nepotvrdjenim informacijama, u nesreći je poginulo 87 ljudi, a informacije o sudbini Kačinjskog mediji još ne objavljuju.

Poljski predsednik sa suprugom je pošao u Katin da oda poštu hiljadama Poljaka streljanim u obližnjoj Katinskoj šumi.

eh rusi rusi...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/07/2014 : 12:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
znate kaj je najgore kod vas, što podliježete medijima

tu ste digli larmu zbog ovog aviona ko da je to najveća tragedija me nimalo nečudi...

žrtve ste televizora to se izdaleka vidi

mislim, jeste strašno i neželim nikome smrt na takav način

ali upravo sada izraelska artiljerija mrvi civile i sakati palestinsku djecu... a time se nebave razni stručnjaci po belosvetskim medijima nit je to stalnica brejking njusa...

sad je jedino važno da se ocrni rusiju i putina što više moguće...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/07/2014 : 12:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
ali upravo sada izraelska artiljerija mrvi civile i sakati palestinsku djecu... a time se nebave razni stručnjaci po belosvetskim medijima nit je to stalnica brejking njusa...

probaj pratiti HRT, svaki dan u vijestima je prilog iz Palestine i zločinima Izraela na Palestincima. Jebiga, koriste situaciju (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/07/2014 : 13:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

probaj pratiti HRT, svaki dan u vijestima je prilog iz Palestine i zločinima Izraela na Palestincima. Jebiga, koriste situaciju (:

upravo sam gledo vijesti na slo tv...kažu da je tvoj miroljubivi husein nazvo izraelskog premiera i reko mu da usa u potpunosti podržava samoodbarnu israela u vidu raketiranja civilnih ciljeva...televizor je slikopiso i o puno civilnih žrtava među palestincima..međutim, kad siđem dole na kaficu...ljudi se neobaziru na palestince glavna vijest je ovaj avion

nemna sumnje..rusija je proglašena krivom za ovu tragediju
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/07/2014 : 13:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
e krasni ,krasni.
a šta dnevno u prosjeku gine 150 ljudi u siriji?
koga za to uopče više briga?

normalno da je veča tragedija kad obore avion s ljudima koji veze nemaju s njihovim sukobom.

a šta se tiče židova i arapa oni če se valjda klat dok ih bude pa nisu više toliko ni aktualni.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/07/2014 : 14:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
znaš ti dobro na šta sam mislia...

no, ovako, svako od nas ima svoje mišljenje pa tako i ja...

ja sam sebi skrojio teoriju o svemu ovome na istoku evrope

možda je ta moja teorija samo iluzija i zabluda, ali srećom od mene nije ništa ovisno pa tako ta moja zabluda neće odvesti nikog u smrt-osim muve koja me probudi na prvadi boga usled popodnevnog sna- ako je uvatim otrgnem joj krila i ganjam po astalu zapaljenom cigarom...

ali zabluda, obmana i iluzija zapada kad je u pitanju ideologija- slobodnih izbora- što se i pokazuje na kraju krajeva u ukrajinu, može odvesti svijet u veliki rat

dakle moja iluzija je ovakva
glavni cilj zapada u svemu ovome, je pokoravanje rusije...nisu izbori u ukrajini održani da se popravi blagostanje ukrajinaca već da se sistematski uzdrma putinov režim i na kraju da ga nard smjeni..

međutim putin se neda, a njemu je pak cilj, snažna i moćna rusija sa sve staleitima i interesnim sferama...

avion su mogli srušiti kako pobunjenici tako i kijevska oligarhunta...

to je mogla učiniti i rusija i amerika...

međutim, kakav bi motiv imala rusija u obaranju aviona?

dok sa druge strane, ova mlitava ofanziva koju izvodi hunta, je pred slomom...pera nemogu pobunjenicima odbit..i dok pobunjenici dobivaju iz rusije svaku moguću pomoć od oružja do ljudstva...kijevska ofanziva jenjava a snage za regrupisanje nema, niti imaju rezervu niti zaliha,...

rusiju se mora uvući u otvoreni sukob pod svaku cijenu..a dosad su se svi pokušaji izjalovili, putin vodi mudru politiku...

pa ako amerika nemože uvući rusiju u rat, tako štpo vrši agresiju putem hunte na civilno stanovništvo slobodnih regija..moraju probati i ovakvim podlim akcijama..na kraju krajeva ništa novo od njih..

amer se upravo sada po UN kurči isto ko onda kad su pokazali dokaz o iračkom oružju za masovno uništavanje...

zijev, zijev

već viđeno

Edited by - KRAS on 19/07/2014 14:53:56
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/07/2014 : 15:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

vrlo jednostavan, pokazivanje zubiju svijetu koji bez obzira na sve Putina i dalje doživljava kao iskopleksiranog "malog hitler", kaj na kraju krajeva i je. Nitko osim pobunjenika nema razloga rušiti civilni zrakoplov. Sruše zrakoplov i svima je jasno tko ga je srušil (vrlo jednostavno vidimo na čijem je području srušen, tko opstruira istrago i sve to...na kraju i kakvim oružjem je srušen a tko koristi takvo oružje.) ali oni se prave blesavi i misle da cijeli svijet vuku za nos.

Koliko je jadan argument da su ga srušili Ameri (koji bi time izazvali veči sukob) je bespredmento komentirat. Kao da Ameri ne ratuju gdje god žele i kad žele i bez rušenja zrakoplova. Itekako ratuju (:

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/07/2014 : 15:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
a za ovaj nov incident krivi su u kontroli zračnog prostora .
Dopustiti civilnim avionom letjeti nad područjem vojnih spopada, kdje je več došlo do sestrelitev , je kao da pustiš put za šetnju za tarčama na streljištu i samo čekati na incident , i obrnuti ga sebi u prid.
http://www.eturbonews.com/48079/ukraine-air-traffic-controller-suggests-kiev-military-shot-down-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/07/2014 : 16:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Ukrajinci da su zbilja htjeli namjerno oboriti avion i momentum rata preokrenuti na svoju stranu ne bi oborili avion pun Nizozemaca čija je država u NATO savezu i poprilično moćna.Nema logike jer takva situacija se ne može kontrolirati.
Čisto sumnjam da će Nizozemska biti pasivna,istjerat će istinu na vidjelo.
Po meni,vjerojatno je neka budala zabunom oborila avion misleći da je jedan od Antonova.Koja strana? Teško je reći,miriše mi na pobunjenike ali treba sačekati.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/07/2014 : 16:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

a vid ove fasiste, mozes li biti jos degenerisaniji od toga? ali sve se vraca, sve se placa

http://www.nytimes.com/2014/07/15/world/middleeast/israelis-watch-bombs-drop-on-gaza-from-front-row-seats.html?_r=1

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/07/2014 : 17:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
nisu svi izraelci loši-puno jih je protiv rata, ali ovo sada što rade, potrebno bi bilo osuditi i zioniste.
Ovo je jednom rječju genocid nad stanovništvom.
To je tako kao što bi bacio u zatvorenu sobu ručnu bombu i prije rekao ukučanom bježite!

a ovako izgleda 57 sekundno upozorenje-
https://www.youtube.com/watch?v=vdULPgX5mR0

ovu kartu još niste stavljali?
http://shrani.si/f/3K/Qp/fRHDsgi/re.jpg

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 19/07/2014 18:00:33
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 19/07/2014 : 19:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

a vid ove fasiste, mozes li biti jos degenerisaniji od toga? ali sve se vraca, sve se placa

Dal je to nešto sasvim drugo od palestinaca koji stavljaju decu ispred sebe kad gađaju izraelce ili u borbi sa izraelskim vojnicima? OK, razumem one žene i decu, koji se za to odluče sami.

Dal je to nešto sasvim drugo od pripadnika Hamasa, koji imaju svoja skloništa u školama? Ili u bolnici ili u vrtiču?

A šta da si mislim o vojnicima, koji treniraju mulace od 5 godina, da nose bombe i strelivo umesto da igraju fudbal. Sa loptom.

Zašto je sasvim normalno za večinu izraelskih vojnika, da ostanu duže u armiji nego što treba? Da nose oružje na gotovs kad idu kuči iz posla? Da se odmah repetira oružje, kad palestinci prilaze kapijama sa zukzakima ili malo više obučeni ili debliji?

Na svim stranama imaš ovakvih i onakvih.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/07/2014 : 19:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Hm, a tko je pozvao sve Zidove sveta da dođu i seru po drugima na jednom kutku sveta? Da pogodim, govoruci grm?
Da li zbog toga ovi drugi trebaju vec decenijama zivjeti u koncentracionom logoru, otima im se zemlja, ruse kuce, ubija ih se svakodnevno, sve sa blagoslovom najmocnije zemlje svijeta, a prakticki su danas stisnjeni u kutiji napram pocetka zidovskog genocida. Da, tko zna (pull my strings), moze sve. I onanirati svetom.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/07/2014 : 20:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Poli sve si rekel samo je pitanje tko bu to shvatil...

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 19/07/2014 : 23:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
jednom sam čuo i argument, da dok nisu došli židovi i počeli od krša i pustinje da prave rodnu zemlju, "skoro" sve je bilo u redu. Ovaj nisu izraelci došli sami, međunarodna zajednica predvođena englezima odlučila, da jih naseli tamo i počela jim davati zemlju.

I da, kao što ameri ili izraelski lobi i kapital pomaže židovima u izraelu, tako na drugoj strani, ili bolje rečeno sve naokolo podržava ovako il onako Palestince. Pardon, ne Palestince, nego one frakcije koje vode oružano i gverilsku borbu protiv izraela. Jebe se njima za Palestince kao narod. Samo da se Židovi istrebe. To je prioritet, a na drugom mestu da se ortodoxni islam održi.

Što se tiče zidova - idejni oče Zidu je Jicak Rabin, ki je hotel izraelce na Zahodnem Bregu ločit oz zavarovat pred palestinskimi samomorilskimi bombnimi napadi. Na Zah bregu, kjer živi preko 2 milijone Palestincev in ene pol miljona Izraelcev. Od tega jih je v Jeruzalemu ene 200.000.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/07/2014 : 01:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

vrlo jednostavan, pokazivanje zubiju svijetu koji bez obzira na sve Putina i dalje doživljava kao iskopleksiranog "malog hitler", kaj na kraju krajeva i je. Nitko osim pobunjenika nema razloga rušiti civilni zrakoplov. Sruše zrakoplov i svima je jasno tko ga je srušil (vrlo jednostavno vidimo na čijem je području srušen, tko opstruira istrago i sve to...na kraju i kakvim oružjem je srušen a tko koristi takvo oružje.) ali oni se prave blesavi i misle da cijeli svijet vuku za nos.

Koliko je jadan argument da su ga srušili Ameri (koji bi time izazvali veči sukob) je bespredmento komentirat. Kao da Ameri ne ratuju gdje god žele i kad žele i bez rušenja zrakoplova. Itekako ratuju (:

biću strpljiv, saburom sam ovladao...

ruski motiv za obaranje aviona

1. žele pokazati zube svijetu...

američki motiv za obaranje aviona

1.propala ofanziva kijevske oligarhije

2. mlitavost evropljana kad su u pitanju sankcije

3. odlični osnosi merkelice i putina

4. potpisivanje sijaset sporazuma između država BRICS

5. vrlo uspješna turneja putina po j. americi

6. savezništvo kine i rusije

a sokrate, šta kažeš

odma posle pada aviona pokrenuta je neviđena medijska kampanja protiv rusije a uopće nema ni jedan validan dokaz da je avion oboren raketom

takvo oružje kojim je navodno oboren koristi i hunta

kakvu korist bi pobunjenici imali obaranjem aviona? hunta veliku, treba opravdati vojni poraz. amerika još veću, okrenuti neodlučne evropljane protiv rusije

takvo sofisticirano oružje nemože se tek tako koristiti, pa je samim tim isključena pogreška pobunjenika, ako su ga oni oborili to je bio smišljen plan...mada, isto tako ga je mogla i hunta oboriti..neznam zašto si tako uvjeren da su baš to pobunjenici uradili..

zašto si uvjeren da ga je raketa oborila ? čuo na cnn-u a?

amerika može da ratuje gdje hoće, ali im ipak treba kakav takav razlog

recimo za napad na irak su srušili svoje nebodere i pred savjetom bezbednosti iznijeli lažno oružje za masovno uništavanje...

Edited by - KRAS on 20/07/2014 01:10:44
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/07/2014 : 01:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a misliš da se srušija sam od sebe?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/07/2014 : 01:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

nisu svi izraelci loši-puno jih je protiv rata, ali ovo sada što rade, potrebno bi bilo osuditi i zioniste.
Ovo je jednom rječju genocid nad stanovništvom.
To je tako kao što bi bacio u zatvorenu sobu ručnu bombu i prije rekao ukučanom bježite!

a ovako izgleda 57 sekundno upozorenje-
https://www.youtube.com/watch?v=vdULPgX5mR0

ovu kartu još niste stavljali?
http://shrani.si/f/3K/Qp/fRHDsgi/re.jpg

jednom smo nešto raspravljali al ne mogu se sitit koje smo karte stavljali.
izrael je u vrlo zajebanoj geopolitičkoj situaciji još od osnutka.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/07/2014 : 01:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Leonid

Ukrajinci da su zbilja htjeli namjerno oboriti avion i momentum rata preokrenuti na svoju stranu ne bi oborili avion pun Nizozemaca čija je država u NATO savezu i poprilično moćna.Nema logike jer takva situacija se ne može kontrolirati.
Čisto sumnjam da će Nizozemska biti pasivna,istjerat će istinu na vidjelo.
Po meni,vjerojatno je neka budala zabunom oborila avion misleći da je jedan od Antonova.Koja strana? Teško je reći,miriše mi na pobunjenike ali treba sačekati.

ima logike, obzirom da su evropljani počeli gubiti interesovanje za ukrajinu i nisu hteli zaoštravat sankcije protiv rusije

a sa druge strane kako dosada kaže

rusija ovim činom želi pokazat zube svijetu..

ovim raketnim sistem zemlja-zrak sasvim sigurno nemože upravljati budala, već samo visko obrazovani strućnjaci..samim tim isključena je greška budale..avion je oboren namjerno

Edited by - KRAS on 20/07/2014 01:21:20
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000