Za razliku od Vernia Chiarolla je ipak imao staža iza sebe prije nego je počeo raditi na Zagoru. Osim što je radio za Fleetway, Verlag i Ratier radio je i za poznate talijanske magazine Il Giornalino i Corriere dei Ragazzi koje je uređivao Castelli. Za Bonelli radi najprije na serijalu Bella i Bronco a kasnije i na Martinu Mystereu.
Teško da će doći do promjene, evo ja opet glasao kao i prošli put.
Tesko, je li?
Ipak ima razlike u samome pitanju, na prošlom pollu je bio naveden samo njihov crtački stil na Zagoru dok je ovdje pitanje više općenito. Ja osobno nisam vidio ni Vernija ni Chiarollu na nekom drugom serijalu pa ne mogu o tome govoriti ali kada je u pitanju Zagor nemam nikakvih dvojbi.
Zašto bih se izvlačio, ovi pollovi za mene imaju važnost isto kao i lanjski snijeg, kakvi god rezultati bili oni neće promijeniti moje mišljenje. A što se tiče nekih drugih radova ovoga dvojca stvarno ih nisam vidio jer Marti Misteriju uopće ne čitam jer me taj serijal ne zanima.
Znam da je isto pitanje i ako se pozorno ne gleda može čak i promaknuti da je malo drugačije okrenuto, u svakom slučaju moje mišljenje se temelji samo na osnovi viđenih radova na Zagoru. Različiti rezultati u 2 ista polla mogu biti pokazatelj toga da je glasalo i dosta različitih ljudi, ne vjerujem baš da se u tako kratkom vremenu mišljenja mogu drastično mijenjati ali nikad se ne zna. Ovakve pollove ja ne shvaćam preozbiljno jer u ovim godinama imam puno drugih stvari koje su mi od većeg značaja.