Mislim da je vrijeme da Ludens krene s edicijom Dylan klasik, opet ispočetka od Zore živih mrtvaca, pa kad dvomjesečnim ritmom za 15-ak godina dođe red na sad preskočene epizode bit će pravo vrijeme da ih se ponovo objavi. Kad mogu Zagor i Alan Ford, što ne bi mogao i Dylan.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Mislim da je vrijeme da Ludens krene s edicijom Dylan klasik, opet ispočetka od Zore živih mrtvaca, pa kad dvomjesečnim ritmom za 15-ak godina dođe red na sad preskočene epizode bit će pravo vrijeme da ih se ponovo objavi. Kad mogu Zagor i Alan Ford, što ne bi mogao i Dylan.
Ne, ni najmanje, ali gledam s aspekta komercijalne isplativosti jer vjerujem da bi se takva edicija dobro prodavala. A vrijeme za 15 godina i nije neka vječnost.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
mislim da imamo dovoljno trenutnih izdanja ; pogotovo uz kolekcionarski DD (LL), specijalce i kolor ediciju-sasvim dovoljno...
Za 5 god druga priča - bilo bi dobro krenuti s peterobrojima...
45 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •