Author |
Topic  |
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/08/2014 : 19:57:43
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Odličan komentar o proračunato licemjernom i lažnom prikazu susreta Makedonca i sredozemne medvjedice u Novom listu:
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Ladovina-Ladislava-Tomicica/Eksploatiranje-gluposti-do-iritantnosti
Dobar članak.
"Bila je tu u pitanju samo glupa čovjekova znatiželja, koja ga je stajala medijskog sramoćenja, izgona iz Hrvatske i 1.500 kuna. Kome trebaju takve laži? Kome trebaju takve vijesti? Trebaju portalima, zbog klikanosti, lajkanosti, zbog dijeljenja na glupom Facebooku. A sve zbog – oglašivača. A gdje su čitatelji? Gdje je društvena korist koju bi novinarstvo trebalo »proizvoditi«? Gdje je tu, zapravo, novinarstvo?" |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 03/08/2014 : 20:06:59
|
Odličan interview s Mrletom u Rolling Stoneu, prenesen na Forum.tm-u:
http://www.forum.tm/vijesti/ja-sam-sretan-covjek-2079
Nekad sam često išao u crkvu; prestao sam kad je religioznost preuzela duhovnost. Nepodnošljivo je trpjeti manipulativnu igru nekoliko interesnih skupina koju čini, zajedno s Crkvom, nekoliko političara i bogatih trgovaca.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Tonto
Advanced Member

8959 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/08/2014 : 15:22:50
|
Zato je Tomljanovićka i pobjegla u Australiju, ako slučajno ne uspije u tenisu brzo može promijeniti posao i raditi ga do starosti.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
Edited by - DODSFERD on 04/08/2014 15:23:40 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/08/2014 : 15:25:45
|
Ne možeš vjerovat da je i ovo istina;
U nas dolaze i paralizirani momci, vjerovali ili ne, znaju ih u kolicima dovesti njihove majke. Imamo slučajeva da je čovjeku sve paralizirano osim spolnog organa. Znači ima taj poriv, to je ljudski. Na kojem mjestu on može zadovoljiti svoju potrebu ako ne kod nas. Vjerujte mi, uđu plačući, a izađu s osmijehom na licu. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 04/08/2014 : 15:58:49
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ne možeš vjerovat da je i ovo istina;
U nas dolaze i paralizirani momci, vjerovali ili ne, znaju ih u kolicima dovesti njihove majke. Imamo slučajeva da je čovjeku sve paralizirano osim spolnog organa. Znači ima taj poriv, to je ljudski. Na kojem mjestu on može zadovoljiti svoju potrebu ako ne kod nas. Vjerujte mi, uđu plačući, a izađu s osmijehom na licu.
http://www.imdb.com/title/tt1866249/?ref_=nm_flmg_act_6
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/08/2014 : 15:58:52
|
Zato je Tomljanovićka i pobjegla u Australiju, ako slučajno ne uspije u tenisu brzo može promijeniti posao i raditi ga do starosti. 
šta si tako nabrijan na tu žensku ? jadno |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/08/2014 : 16:30:26
|
quote: Originally posted by lwood
Zato je Tomljanovićka i pobjegla u Australiju, ako slučajno ne uspije u tenisu brzo može promijeniti posao i raditi ga do starosti. 
šta si tako nabrijan na tu žensku ? jadno
Na koju foru se protiv nje ne smije ništa reći a Šukere, Štimce, Goluže i slične se može pljuvati do besvijesti. Svi su oni slični jer igraju kako vjetar puše a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost. 
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 04/08/2014 : 19:11:37
|
... a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost. 
Ja vidim dvije.
Ili si ih promasio. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/08/2014 : 19:39:14
|
quote: Originally posted by Poli
... a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost. 
Ja vidim dvije.
Ili si ih promasio. 
Do nedavno sam i ja dobro vidio te okolnosti ali u zadnje vrijeme se nekakva mrena navukla na oči.  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 04/08/2014 : 20:46:41
|
Na koju foru se protiv nje ne smije ništa reći a Šukere, Štimce, Goluže i slične se može pljuvati do besvijesti. Svi su oni slični jer igraju kako vjetar puše a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost. 
jerbo su gorenavedeni sjebali dosta toga a ova nije nikog sjebala . i kažeš nisi opsjednut s njom a ovo je bar 5.-ti put da je spominješ na forumu.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 04/08/2014 : 20:47:45
|
i to jel ženska ili muško uopče nije bitno. otiša je i fak pa šta? who cares? |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/08/2014 : 23:47:48
|
jerbo su gorenavedeni sjebali dosta toga a ova nije nikog sjebala . i kažeš nisi opsjednut s njom a ovo je bar 5.-ti put da je spominješ na forumu.
Ako ništa drugo gorenavedeni su zadužili hrvatski sport barem dok su bili igrači dok je Ajla u tom pogledu nitko i ništa... a ako je istina da je HTS u nju uložio oko 450 000 kn onda se dolazi do zaključka da je ipak nekoga sjebala. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 05/08/2014 : 02:20:27
|
Ako ništa drugo gorenavedeni su zadužili hrvatski sport barem dok su bili igrači dok je Ajla u tom pogledu nitko i ništa... a ako je istina da je HTS u nju uložio oko 450 000 kn onda se dolazi do zaključka da je ipak nekoga sjebala.
u,strašno ih je sjebala. 450 000 kn u tenisu ,stvarno puno love u pm  i ako je ova ka šta sam kažeš "niko i ništa" koju si kitu toliko opsjednut s njom? |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/08/2014 : 02:48:14
|
Osobno ne bih nikada mijenjao državljanstvo ali dobro, ako nekome to ne smeta a smatra da će živjeti i raditi bolje negdje drugdje (naročito ako ima izglednu priliku da to ostvari), dakle ako on nema s tim problema, onda zašto ne, neka žena uspije, meni je drago zbog nje. A mnogima koji ju prozivaju, obrnuta situacija ne bi bila nikakav bed (npr. kad je Pešalov došel u HR). A da je teniskom savezu stalo do nje ( i do novaca) malo više, možda bi se više i potrudili da je zadrže. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 05/08/2014 : 07:29:24
|
Pa i ja bih volio da meni netko dadne barem desetinu od te siće pola milijuna a da to ne moram nikad vraćati ali to ne ide baš tako... tko ne vjeruje neka proba ostati dužan nekoj banci samo 10 kn i za par godina će se nakalemiti puno više a dug se vinuti u visine. Nisam znao da moraš biti opsjednut Tomljanovićkom ako se želiš našaliti na njezin račun a onaj text o Australiji je bio kao stvoren za to.  |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia