forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/08/2014 : 17:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Odličan komentar pokolja u Gazi u Novom listu:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/Prestanite-ubijati

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/08/2014 : 19:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Odličan komentar o proračunato licemjernom i lažnom prikazu susreta Makedonca i sredozemne medvjedice u Novom listu:

http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Ladovina-Ladislava-Tomicica/Eksploatiranje-gluposti-do-iritantnosti

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/08/2014 : 19:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Odličan komentar o proračunato licemjernom i lažnom prikazu susreta Makedonca i sredozemne medvjedice u Novom listu:

http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Ladovina-Ladislava-Tomicica/Eksploatiranje-gluposti-do-iritantnosti

Dobar članak.

"Bila je tu u pitanju samo glupa čovjekova znatiželja, koja ga je stajala medijskog sramoćenja, izgona iz Hrvatske i 1.500 kuna. Kome trebaju takve laži? Kome trebaju takve vijesti? Trebaju portalima, zbog klikanosti, lajkanosti, zbog dijeljenja na glupom Facebooku. A sve zbog – oglašivača. A gdje su čitatelji? Gdje je društvena korist koju bi novinarstvo trebalo »proizvoditi«? Gdje je tu, zapravo, novinarstvo?"
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/08/2014 : 20:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Odličan interview s Mrletom u Rolling Stoneu, prenesen na Forum.tm-u:

http://www.forum.tm/vijesti/ja-sam-sretan-covjek-2079

Nekad sam često išao u crkvu; prestao sam kad je religioznost preuzela duhovnost. Nepodnošljivo je trpjeti manipulativnu igru nekoliko interesnih skupina koju čini, zajedno s Crkvom, nekoliko političara i bogatih trgovaca.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/08/2014 : 20:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/08/2014 : 23:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Tko zna koliko sličnih slučajeva još ima

http://www.24sata.hr/news/baka-manda-75-na-rubu-suza-bojim-se-da-cu-morati-u-zatvor-378688

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8960 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/08/2014 : 14:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
http://www.jutarnji.hr/-imam-dva-bordela--250-prostitutki-i---miran-san--zivotna-prica-hrvata-u-australiji/1210958/

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2014 : 15:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Zato je Tomljanovićka i pobjegla u Australiju, ako slučajno ne uspije u tenisu brzo može promijeniti posao i raditi ga do starosti.

Edited by - DODSFERD on 04/08/2014 15:23:40
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2014 : 15:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ne možeš vjerovat da je i ovo istina;

U nas dolaze i paralizirani momci, vjerovali ili ne, znaju ih u kolicima dovesti njihove majke. Imamo slučajeva da je čovjeku sve paralizirano osim spolnog organa. Znači ima taj poriv, to je ljudski. Na kojem mjestu on može zadovoljiti svoju potrebu ako ne kod nas. Vjerujte mi, uđu plačući, a izađu s osmijehom na licu.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/08/2014 : 15:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ne možeš vjerovat da je i ovo istina;

U nas dolaze i paralizirani momci, vjerovali ili ne, znaju ih u kolicima dovesti njihove majke. Imamo slučajeva da je čovjeku sve paralizirano osim spolnog organa. Znači ima taj poriv, to je ljudski. Na kojem mjestu on može zadovoljiti svoju potrebu ako ne kod nas. Vjerujte mi, uđu plačući, a izađu s osmijehom na licu.

http://www.imdb.com/title/tt1866249/?ref_=nm_flmg_act_6

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2014 : 15:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Zato je Tomljanovićka i pobjegla u Australiju, ako slučajno ne uspije u tenisu brzo može promijeniti posao i raditi ga do starosti.

šta si tako nabrijan na tu žensku ?
jadno

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2014 : 16:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

jadno

Na koju foru se protiv nje ne smije ništa reći a Šukere, Štimce, Goluže i slične se može pljuvati do besvijesti.
Svi su oni slični jer igraju kako vjetar puše a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/08/2014 : 19:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

... a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost.

Ja vidim dvije.

Ili si ih promasio.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2014 : 19:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:

... a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost.

Ja vidim dvije.

Ili si ih promasio.

Do nedavno sam i ja dobro vidio te okolnosti ali u zadnje vrijeme se nekakva mrena navukla na oči.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2014 : 20:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

jadno

Na koju foru se protiv nje ne smije ništa reći a Šukere, Štimce, Goluže i slične se može pljuvati do besvijesti.
Svi su oni slični jer igraju kako vjetar puše a to što je ova žensko meni apsolutno ne predstavlja olakotnu okolnost.

jerbo su gorenavedeni sjebali dosta toga a ova nije nikog sjebala .
i kažeš nisi opsjednut s njom a ovo je bar 5.-ti put da je spominješ na forumu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2014 : 20:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
i to jel ženska ili muško uopče nije bitno.
otiša je i fak pa šta? who cares?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2014 : 23:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

jadno

Ako ništa drugo gorenavedeni su zadužili hrvatski sport barem dok su bili igrači dok je Ajla u tom pogledu nitko i ništa... a ako je istina da je HTS u nju uložio oko 450 000 kn onda se dolazi do zaključka da je ipak nekoga sjebala.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/08/2014 : 01:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Xexexe dobar tekst
http://www.jutarnji.hr/boris-dezulovic-cak-i-mi-s-juga-znali-smo-da-je-zagreb-naljepsi-ljeti--ali-sada-je-postao-destinacija/1211126/

A i ponuda je odlična, puno novih klubova se otvorilo, Zagreb je definitivno živnuo i to poprilično

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/08/2014 : 02:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

jadno

Ako ništa drugo gorenavedeni su zadužili hrvatski sport barem dok su bili igrači dok je Ajla u tom pogledu nitko i ništa... a ako je istina da je HTS u nju uložio oko 450 000 kn onda se dolazi do zaključka da je ipak nekoga sjebala.

u,strašno ih je sjebala.
450 000 kn u tenisu ,stvarno puno love u pm
i ako je ova ka šta sam kažeš "niko i ništa" koju si kitu toliko opsjednut s njom?

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/08/2014 : 02:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Osobno ne bih nikada mijenjao državljanstvo ali dobro, ako nekome to ne smeta a smatra da će živjeti i raditi bolje negdje drugdje (naročito ako ima izglednu priliku da to ostvari), dakle ako on nema s tim problema, onda zašto ne, neka žena uspije, meni je drago zbog nje. A mnogima koji ju prozivaju, obrnuta situacija ne bi bila nikakav bed (npr. kad je Pešalov došel u HR).
A da je teniskom savezu stalo do nje ( i do novaca) malo više, možda bi se više i potrudili da je zadrže.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/08/2014 : 07:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Pa i ja bih volio da meni netko dadne barem desetinu od te siće pola milijuna a da to ne moram nikad vraćati ali to ne ide baš tako... tko ne vjeruje neka proba ostati dužan nekoj banci samo 10 kn i za par godina će se nakalemiti puno više a dug se vinuti u visine.
Nisam znao da moraš biti opsjednut Tomljanovićkom ako se želiš našaliti na njezin račun a onaj text o Australiji je bio kao stvoren za to.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 05/08/2014 : 08:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Licemjerje i kalkulantstvo u Hollywoodu:

http://www.index.hr/black/clanak/kako-su-sukobi-u-gazi-podijelili-hollywood/763838.aspx

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/08/2014 : 09:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Zidovski lobi je jak i pun para, a te vrte svijet.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/08/2014 : 10:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
http://www.jutarnji.hr/umro-je-james-brady-bivsi-pomocnik-ronalda-reagana--bio-je-najglasniji-zagovornik-kontrole-oruzja-u-sad-u/1211121/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/08/2014 : 10:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
http://www.jutarnji.hr/foto--kakvo-je-ovo-cudoviste--kineski-ribari-nesvjesni-ulova-odlucili-utrziti-jednu-od-najugrozenijih-morskih-vrsta/1211119/

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000