forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor klasik 33
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/06/2014 : 00:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je to, zapravo.
Znači imam ovu epizodu u extra ediciji ali ne dolazi mi želja da je čitam ponovno ali kada kupim KLASIK ediciju, odmah se bacam na čitanje. Isti strip u drugom izdanju odmah daje želju za čitanjem. Eh šta ti je mozak...
Dobro, ovo je stvarno klasik. Tu greške nema. Mala zamjerka ide prebrzom rješavanju glavnog sukoba, a i to njegovo padanje u vodu isto nije baš najsretnije rješenje. Mislim, gore od toga bi jedino bilo da se spotaknuo o kamen i razbio glavu :)) A i mogli su malo više tih natprirodnih duhova ubaciti. Al' dobro, sve je to nadoknađeno u drugom i trećem pojavljivanju

Inače, ako nitko već nije napomenuo naslov je Čarobnjak Kandrax

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 27/06/2014 : 00:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Evo ja ga pročitao prekjučer. Jedva sam čekao da ga kupim jer nikada nisam vidio samu završnicu prve epizode sa Kandraxom. Uvijek mi je falio broj "Sandy river" da vidim kako ga je Zagor sredio. Moram reći da sam razočaran sa samim krajom, sve prije toga je bilo odlično, a taj kraj je bio prejednostavan i nekako prebrzinski napisan budući da je priča prije toga imala 370 stranica. Priča je puno obećavala...
Veliki plus ovoj epizodi je to što nije bilo velikih gluposti kao u trećem sukobu Zagora sa Kandraxom.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/06/2014 : 00:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ha meni je taj treći Kandrax i najbolji
Znam da to nije prevladavajuće mišljenje ovdje ali meni je fakat dobro sjeo Koliko, pet nastavaka, mistične zemlje i likovi, stari neprijatelj...Ma izvrsno

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/06/2014 : 05:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ovaj klasik je jedan od top 10 Zagora ikad....iza ZIMSKE ZMIJE, AMERIČKE ODISEJE,ZAGORA PRIĆA,SEDAM GRADOVA CIBOLE,DIVOVA DOBRA I ZLA............
i onda još postoje topici zasšto je Zagor najbolji...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 27/06/2014 05:51:51
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2014 : 08:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Imam i ja ovu priču u extra seriji ali nijednog trenutka nisam razmišljao da li trebam uzeti i Klasik, to se podrazumijeva. Tko ima volje čitati ovo u 4 različite sveske a završetak u 5-oj... ja sigurno ne.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/06/2014 : 10:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Skupljam i KLASIK i extra ediciju. Imam sve brojeve. Skupljam sve od Zagora kaj izlazi
Inače, ova prva naslovnica (Meklaudov karavan) mi je jedna od najboljih u cijelom serijalu

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 27/06/2014 : 12:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Prava edicija,vridna svake kune.Imam i ja cilu extru,ali ovome se ne moze odolit.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 27/06/2014 : 12:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Skupljam i KLASIK i extra ediciju. Imam sve brojeve. Skupljam sve od Zagora kaj izlazi
Inače, ova prva naslovnica (Meklaudov karavan) mi je jedna od najboljih u cijelom serijalu

Ne skupljam baš sve što izlazi od Zagora, ali isto važi i za ZEX i Klasik, pored toga i OP, tako da imam neke priče i u tri verzije... Slažem se za prvu naslovnicu...
Go to Top of Page

nightman36
Starting Member

Croatia
53 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 06/08/2014 : 12:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nightman36 a Private Message  Reply with Quote
..napokon sam ulovio malo vremena sad preko praznika i pročitao ovaj klasik!
Što reći, još jednom me oduševila priča nakon toliko godina od zadnjeg čitanja. Odlična kombinacija avanture s primjesama SF-a, čita se u dahu kao što su se nekada gledali Indiana Jones filmovi.
Ipak, nekako sam tužan jer se ovo odlično klasik izdanje bliži kraju zlatnog perioda Zagora koji je za mene trajao tamo negdje od Odiseje pa sad do Tigra (s fantastičnim pričama poput Oceana, Seminola, Vudu-a, čudovišta iz močvare, Osaga i naravno Supermike-a i Zimske Zmije)
U svakom slučaju, ovo mi je sigurno u top 10 Zagorovih priča.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 06/08/2014 : 12:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by mladjo

Ne skupljam baš sve što izlazi od Zagora, ali isto važi i za ZEX i Klasik, pored toga i OP, tako da imam neke priče i u tri verzije... Slažem se za prvu naslovnicu...

Ja sam epizodu sa samurajima imao u 5 edicija, tutto, original italijanski, extra, OP i ZS.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 06/08/2014 : 13:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Dobar si

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/08/2014 : 13:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je netko spominjao da Američku odiseju ima u 7 verzija.
Ne bih se složio da zlatni Zagorov period završava sa pričom Tigar, jest da kasnije dolazi slabiji period kada su uskakali Segna i Gamba ali se još uvijek može naći odličnih epizoda kao Crveni ratnik, Tropical Corp, Krilati osvetnik, Užas šeste planete, Povratak vampira, Ludi Hakaram, Devil Mask, Velika prevara... ima toga još samo što te bolje epizode ne dolaze u nizu već su razbacane.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/08/2014 : 21:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Upala je tu i tamo koja losija epizoda,bilo scenaristicki,bilo crtacki,ali to je sve u granicama normale.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/08/2014 : 21:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Zagorov zlatni period nikad ni nije prestao jer svako malo dođe neka sjajna priča...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/08/2014 : 00:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Zagorov zlatni period nikad ni nije prestao jer svako malo dođe neka sjajna priča...

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3463 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 07/08/2014 : 08:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ipak, najbolji su periodi onaj od epizode "Rat" do "Tigra", i od "Nestalog istraživača" do "Hellingenova povratka".
Go to Top of Page

nightman36
Starting Member

Croatia
53 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 07/08/2014 : 14:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nightman36 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma naravno..jer na kraju krajeva pričamo o ZAGORU !!!

Ali opet, moj subjektivni pogled na Zagora mi govori da je to razdoblje koje spominjem (znači okvirno od Odiseje pa do Tigra) ipak posebno po tome jer doslovce sve priče su vrhunske i to u kontinuitetu, a ne pojedinačno gledano...možda mi je to razdoblje i posebno po tome jer sam baš tada najintenzivnije čitao stripove pa se to nekako ureže u sjećanje...ali naravno da se veselim i svim ostalim, nadolazećim klasicima
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/08/2014 : 23:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Samo da su dva prava scenarista, gdje bi nam bio kraj... Crtača ima dosta, samo da je netko tko miriši na Nolittu ili Toninellija... Bure je sve više bezidejan, Boselli piše puno premalo, Mignacca treba maknuti što prije, a Rauch ili Perniola još nisu praktično ništa napravili... Možda hoće, ali još nisu...
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 09/08/2014 : 15:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Oce ,samo pomalo ako Bure puste malo rucnu i da im zraka

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000