Author |
Topic |
TrOMISLAWSKI
Average Member
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 21/08/2014 : 10:51:12
|
samo potvrda iz prošlog posta u topicu MR 4 da je ritam izlaženja sa 2 mjeseca prešao na svakih 45 dana...a to dođe 7 godišnje... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 21/08/2014 : 11:01:26
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
samo potvrda iz prošlog posta u topicu MR 4 da je ritam izlaženja sa 2 mjeseca prešao na svakih 45 dana...a to dođe 7 godišnje...
to su ga zbog lose prodaje valjda ubrzali.... Bravo za MR,,a tek kad stigne do legendarnih epizoda..... I jos vjerujete raznim zalostnim sovama a ne telleru? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Shiva314
Junior Member
Croatia
336 Posts
Member since 16/07/2004 |
Posted - 21/08/2014 : 12:09:03
|
quote: Originally posted by jaki
Bernard je rekao da MR ide solidno tako da nema straha o prestanku izlazenja.
Super ako je tako. Drago mi je za MR. Žao mi je što MM i MNo nisu išli u ovakvom formatu i bili jednako popularni. (MM je u stvari i išao otprilike ovako zadnjih 10ak brojeva) |
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 21/08/2014 : 12:29:55
|
quote: Originally posted by Shiva314
Super ako je tako. Drago mi je za MR. Žao mi je što MM i MNo nisu išli u ovakvom formatu i bili jednako popularni. (MM je u stvari i išao otprilike ovako zadnjih 10ak brojeva)
Ne gubi nadu, ako su glasine koje sam čuo točne uskoro bi se mogao obradovati.
Inače da, MR će ići dalje, ali ta odluka ima manje veze s prodajom a više s promjenom vlasničkih odnosa i izdavačke strategije u redovima izdavača.
Na žalost i štetu nas ljubitelja albuma i fra-bel škole.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 21/08/2014 12:39:47 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 21/08/2014 : 12:53:38
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Super ako je tako. Drago mi je za MR. Žao mi je što MM i MNo nisu išli u ovakvom formatu i bili jednako popularni. (MM je u stvari i išao otprilike ovako zadnjih 10ak brojeva)
Inače da, MR će ići dalje, ali ta odluka ima manje veze s prodajom a više s promjenom vlasničkih odnosa i izdavačke strategije u redovima izdavača.
a žalost i štetu nas ljubitelja albuma i fra-bel škole.
Kakve glasine Johnny? Hoće li vratiti MM na kioske? |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 21/08/2014 : 13:35:28
|
Sve ce malo uraniti sta je TrOMISLAVSKI danas najavio,u odnosu na inace.Mali Rendzer je od danas na kioscima.Ne znam bas razlog tome,a ni da ce to ubrzati... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Shiva314
Junior Member
Croatia
336 Posts
Posted - 21/08/2014 : 14:30:38
|
Žao mi je što MM i MNo nisu išli u ovakvom formatu i bili jednako popularni. (MM je u stvari i išao otprilike ovako zadnjih 10ak brojeva)
Ma, da? Postoji nada da Marti krene na trafike u ovakvom formatu? To bi bilo jako, jako lijepo.
Žao mi je ako će to usporiti ili potpuno obustaviti izlaženje FRA-BEL uradaka. Posebno meni jako drage serije XIII. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 21/08/2014 : 14:39:52
|
a ako ja prestanem uzimati tri primjeraka svakog broja? Ali, ne brinite..nisam se (jos) uozbiljio...idemo dalje...kad bernard kaze solidno-to je u prevodu odlicno... Drzim palceve za povratak pilota i martija na kioske...iako bi prije mogli dobit kojeg starijeg ifedizioni junaka...recimo Tim i Dastija.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 21/08/2014 : 15:41:53
|
Žao mi je ako će to usporiti ili potpuno obustaviti izlaženje FRA-BEL uradaka. Posebno meni jako drage serije XIII.
Serijal XIII ne izdaje Strip-agent/Ludens. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7823 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 21/08/2014 : 16:14:53
|
Šteta.
edit:
Ova za Mister Noa, neka bar objave onu zadnju priču što su započeli do kraja u par maxija. Veoma neozbiljno od njih. |
Edited by - mpavin on 21/08/2014 16:18:49 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21120 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 21/08/2014 : 16:17:01
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Žao mi je ako će to usporiti ili potpuno obustaviti izlaženje FRA-BEL uradaka. Posebno meni jako drage serije XIII.
Serijal XIII ne izdaje Strip-agent/Ludens.
ali zato izdaju Tangija i Laverdira,Krcka,Aster Blistoka,Samija,... a sve ovo je totalno usporeno;da ne upotrebim reč stopirano,mada je to bliži opis trenutne situacije kod SA sa BD naslovima.
jebem ti Malog rendžera,Zagora,Bleka,Mikija,Marka,Dilan Doga,... (sve osim Texa i PSDZ) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 21/08/2014 16:18:37 |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Posted - 21/08/2014 : 16:19:58
|
quote: Originally posted by anto
ali zato izdaju Tangija i Laverdira,Krcka,Aster Blistoka,Samija,... a sve ovo je totalno usporeno;da ne upotrebim reč stopirano,mada je to bliži opis trenutne situacije kod SA sa BD naslovima.
jebem ti Malog rendžera,Zagora,Bleka,Mikija,Marka,Dilan Doga,... (sve osim Texa i PSDZ)
Ajde,bar nesto |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 21/08/2014 : 16:21:28
|
quote: Originally posted by mpavin
Šteta.
Tiše malo govori da te teller ne čuje. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 21/08/2014 : 19:19:58
|
[quote]Originally posted by mpavin
Ova za Mister Noa, neka bar objave onu zadnju priču što su započeli do kraja u par maxija. Veoma neozbiljno od njih. __________________________________________________ Asta tribaju gubit novce da bi zadovoljili par fanova? Uostalom,Bernard je reka da ce zavrsit Mr.Noa kad tad(one zssavtsne epizode sta je poceja u maxiju). |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 21/08/2014 : 19:51:35
|
jebem ti Malog rendžera,Zagora,Bleka,Mikija,Marka,Dilan Doga,... (sve osim Texa i PSDZ)
jebem ti ja krckote,tangice,laverdice,istoke,amije...sve je to jedan veliki kurac naspram legendama Divljeg Zapada... izdaje se ono što večina voli i kupuje...nema tu filozofije velike... a sve to što si nabrojio je neki dječji strip, na tom nivoju je možda jedino Kapetan Miki..i to prva dva broja... |
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 21/08/2014 : 22:44:15
|
budi na oprezu, mislim da Miki i Kit (trenutačno) nisu punoljetni
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Shiva314
Junior Member
Croatia
336 Posts
Posted - 21/08/2014 : 23:27:04
|
Imaš pravo. Stalno miješam te tri izdavačke kuće. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 22/08/2014 : 01:56:20
|
Ako MM bude krenuo ovako, još od prvog broja, to će biti kiosk-izdanje godine.
Moja velika želja je Nathan. Da on krene, mislim da bih sjeo na prvi vlak, utrčao u prostorije Ludensa u boksericama, otvorio bocu Jagera i plesao k'o idiot. I ne, ne pokušavam biti na silu duhovit... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Posted - 22/08/2014 : 10:54:27
|
quote: Originally posted by Zagor12
Moja velika želja je Nathan. Da on krene, mislim da bih sjeo na prvi vlak, utrčao u prostorije Ludensa u boksericama, otvorio bocu Jagera i plesao k'o idiot. I ne, ne pokušavam biti na silu duhovit...
Sinko,pravo mi te milo,da bi mogli potegnut akciju,mi sa foruma,da ti platimo izdavanje Natana. |
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 22/08/2014 : 12:47:40
|
I ja hoću Nathana na kioscima!!! Odličan serijal koji zaslužuje svoje mjesto na kiosku. Zbilja je žalosno što on i MM trenutno nemaju kiosk izdanja.
EDIT: Hoću i DD Colorfest na kiosku |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
Edited by - Space Marine on 22/08/2014 12:50:06 |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 22/08/2014 : 13:36:37
|
[quote]Originally posted by mpavin
Ova za Mister Noa, neka bar objave onu zadnju priču što su započeli do kraja u par maxija. Veoma neozbiljno od njih. __________________________________________________ Asta tribaju gubit novce da bi zadovoljili par fanova? Uostalom,Bernard je reka da ce zavrsit Mr.Noa kad tad(one zssavtsne epizode sta je poceja u maxiju).
više bih volio da objavi onih ostalih 10 specijala šta je ostalo i onu razliku između SA i VČ...završne epizode ćemo ionako dobiti u izdanju VČ i to svaki strip jedna sveska, a ne onako kako je urađeno sa ona tri maxija... |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 22/08/2014 : 13:55:02
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ma od kakvog prvog broja opet Treba nastaviti tamo gdje su stali. Barem da popune rupu do VČ-a. Isto kako je bilo i do sada (jedna priča - jedna sveska), prihvatio bih i svaka tri mjeseca. Samo da dobijemo te epizode koje do sada nismo imali. |
|
|
Topic |
|