Meni se pre mesec dana desilo da sam dobio kompletno LMS Martija Misteriju...skoro sve glancići. A nisam neki martijevac, pa sam uradio kako mi je mozak nalagao. Jebiga, napravio sam novu policu
Nespretno sam napisao post. Hteo sam reći da je pala odluka za novu policu da bih imao gde poredati stare Martije. Inače, da se nisam dokopao tih LMS-ova nikad se ne bih upustio u skupljanje serijala. Libellus je tu previše skup sport, ali istovremeno i prava zakuska za prave fanove.
Glasao bih za novo, skuplje, kvalitetnije i necenzurisano samo da me se upita u stilu "u slučaju da možeš izdvojiti za oboje" i da mi kažu da se "daleko jeftinija i nimalo nekvalitetna izdanja na originalnom jeziku koji dobro poznaješ ne broje kao opcija u ovome ili-ili."
Ova nova skuplja izdanja imaju sve prednosti nad starim: -kvalitetnije urađena -ljepše izgledaju na polici ( ko ne vjeruje neka pogleda slike sa početka topica ) -nema cenzure Što se tiče oldtajmera, na njihovoj strani je samo nostalgija, tako da moj glas ide za nova izdanja. Pogotovo kad uzmem u obzir činjenicu da se sve veči broj starih izdanja, reprintuje pa sad i ona spadaju pod "nova"