forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Tonka24
Advanced Member

15102 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2014 : 13:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Drugacije ni ne mozete kmecavci, sta serete kad dolazite na dinamovo topic i skacete ka klokani nakon poraza nikom nista.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15102 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2014 : 13:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Uzivajte u kupu necu vam vise smetati, ionako ce te doci po svoje na topic dinama, rijeke itd...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/08/2014 : 13:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Tonka kad napišeš nešto i staviš točku to je kraj rečenice a ne posta.
Nemoraš svaku rečenicu stavljat u svoj post.
Ovako će ljudi pomozibože mislit da si poremećen pa pričaš sam sa sobon.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/08/2014 : 13:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Tonka moj...Ti si toliko bolestan u glavu da to više nije ni smiješno
Ako ti pomaže ovo gluparanje po forumu da se osjećaš bolje onda molim moderatora da te ne izbacuje jer trebamo paziti na ljude s posebnim potrebama.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2014 : 13:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Tonka24

Danas Dinamo u zdrijebu EL a nk kmecarija u zdrijebu kupa.
Pokralo mamic,dinamo,hns,rijeka,uefa itd

kmeeeeeee kmeeeeeee kmeeeeeee kmeeeeee kmeeeeee

Dobro globinjo koji je ovo kurac???
Jel Hajdukov topic kamp za osobe sa posebnin potrebama?

biče ga pustilo za vikend s psiho odjela.
ne vidin drugo objašnjenje

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/08/2014 : 13:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Tonka moj...Ti si toliko bolestan u glavu da to više nije ni smiješno
Ako ti pomaže ovo gluparanje po forumu da se osjećaš bolje onda molim moderatora da te ne izbacuje jer trebamo paziti na ljude s posebnim potrebama.

To je živa istina.
Al baš zato da ih se zaštiti od samih sebe ih triba odvojit od normalnih i smistit u ustanove odgovarajućeg tipa.

Lobotomija je iz raja izašla.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/08/2014 13:24:56
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2014 : 13:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ovo su slučajevi koji prelaze okvire ambulantnog ličenja.
ustanova zatvorenog tipa da ne smeta ni sebi ni drugima

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/08/2014 : 13:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Ovo ti je ka da imaš orangutana u zološkome koji govnima gađa posjetitelje.
Ono...
Nije orangutan kriv, al ga isto triba maknit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2014 : 13:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

Ovo ti je ka da imaš orangutana u zološkome koji govnima gađa posjetitelje.
Ono...
Nije orangutan kriv, al ga isto triba maknit.

točno.
evo recimo doznali smo da drka na bildere i to nikome ne smeta.
al brale ova kenjaža i pričanje samog sa sobon nema mu rješenja nego ovdi:
http://www.bolnicarab.hr/default.asp

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15102 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/08/2014 : 13:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Gospodo draga ovo vam je moj zadnji post na " vasem " topicu.

Malo ste se uzvrpoljili jer niste ocekivali da itko od dinamovaca uzvrati na vase provokacije, zato jer ste naravno u vecini i naravno iza vas stoji mod na kojeg se uvijek mozete pozvati da izbaci omrazenog dinamovca.
Taj na kojeg se pozivat neka samsebe izbaci prvo jer je dolazio kao kolovoda svrsavati kada je dinamo pusio utakmice... ovo vam je samo mali dio vracen.

Jasno je svima do kuda ide vasa zavist, kompleksi i kmecanje rezultirani dugogodisnjim gledanjem dinamu u leda, spremni ste upasti u monacu na zdrijebanje, sto vise ocekivati?

O uvredama koje lijepo pisete o meni...
Meni govore da sam oragutan, bolesnik... i to ljudi koji slave poraze kao finale lige prvaka, noseci igrace po splitu, ljudi koji ne znaju osnove kulturnog ponasanja, nemaju nimalo ljudskosti u sebi... doci ljudima ispred hotela, ljudima koji dolaze iz napacene drzave ratom, i zavijati kao ranjene zivotinje, njih gomila jazavaca, pecinara i primitivaca...onda jos se hvale kako su ukrainc gledali s prozora... da gledali su divljake u cudu... samo to je dovoljno... dalje nema smisla...
Gospodo, mozete na kolektivne lijecnicke preglede, jer nesto s vasim mozgovima nije u redu...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2014 : 13:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo ste se uzvrpoljili jer niste ocekivali da itko od dinamovaca uzvrati na vase provokacije, zato jer ste naravno u vecini i naravno iza vas stoji mod na kojeg se uvijek mozete pozvati da izbaci omrazenog dinamovca.
Taj na kojeg se pozivat neka samsebe izbaci prvo jer je dolazio kao kolovoda svrsavati kada je dinamo pusio utakmice... ovo vam je samo mali dio vracen.

Jasno je svima do kuda ide vasa zavist, kompleksi i kmecanje rezultirani dugogodisnjim gledanjem dinamu u leda, spremni ste upasti u monacu na zdrijebanje, sto vise ocekivati?

Meni govore da sam oragutan, bolesnik... i to ljudi koji slave poraze kao finale lige prvaka, noseci igrace po splitu, ljudi koji ne znaju osnove kulturnog ponasanja, nemaju nimalo ljudskosti u sebi... doci ljudima ispred hotela, ljudima koji dolaze iz napacene drzave ratom, i zavijati kao ranjene zivotinje, njih gomila jazavaca, pecinara i primitivaca...onda jos se hvale kako su ukrainc gledali s prozora... da gledali su divljake u cudu... samo to je dovoljno... dalje nema smisla...
Gospodo, mozete na kolektivne lijecnicke preglede, jer nesto s vasim mozgovima nije u redu...

stvarno?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/08/2014 : 15:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ko je tebi reka da si orangutan?
Orangutan je primat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/08/2014 : 15:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
O meni svasta govore,lazu...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2014 : 16:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Tonka,zadnje upozorenje. Izbacit cu te
do Božića.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/08/2014 : 17:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
prije sam znao bit ljut kad bi Hajduk ispao, a sad mi je potpuno svejedno. MOgli su samo slucajno proc. Sta je najgore, ovo je njihov maksimum. Naravno za to nisu oni krivi.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2014 : 17:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Usra nam je topic..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/08/2014 : 18:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano
MOgli su samo slucajno proc.

Smo.
A i slučajni prolaz je prolaz.Tako to obićno i biva kad igraš protiv boljeg od sebe;sreća,greška suca ili napromašivanje protivnika.Mi smo imali sva tri faktora ali na nesreću sudac je pogriješio na našu štetu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/08/2014 : 21:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Danas je Igor Tudor Našem Hajduku i cijelom projektu oporavka kluba ne opalio šamar nego ga riješio tehničkim nokautom.
Hvala Tudore na Bašiću(Retardirana zamjena br.1), Bradariću(Retardirana zamjena br.2), i Nižiću(Retardirana zamjena br.3).
Hvala.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/08/2014 : 21:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Dok je bilo snage bilo je ok a na kraju potop.Zamjene nisu donijele ništa a neke su i odnijele i to je to.Nabit kondiciju!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/08/2014 : 21:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danas je Igor Tudor Našem Hajduku i cijelom projektu oporavka kluba ne opalio šamar nego ga riješio tehničkim nokautom.
Hvala Tudore na Bašiću(Retardirana zamjena br.1), Bradariću(Retardirana zamjena br.2), i Nižiću(Retardirana zamjena br.3).
Hvala.

Njega je uvel protiv Dnipra i otad se raspal svaki pokušaj ikakve igre

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 31/08/2014 : 22:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
meni nije jasno zasto je protiv dnipra izvadio Kuasija iz igre. ovo danas srecom nisam gledao.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 31/08/2014 : 22:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ovo danas je bio Tudor show,ali samo dilom.Ovo danas je bio smisan dogadjaj.Steta,bar remija,iako bi i to bio neuspjeh protiv ovakvog Dinama.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/08/2014 : 22:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
zaboravili ste da je to što je Dinamo izgledao "ovakav" zasluga Tudora ali nije pogodija(možda ih i nema) zamjene,umor i povlaćenje i čuvanje vodstva su na kraju doveli do preokreta.A ne treba zaboravit da nakon 2:2 su naši opet jurnuli imali opasno ubacivanje Milića ali je izbiveno u korner pa korner i na kraju slobodni udarac iz kojega Bradarić šalje poklon vrataru dinama a ovaj baca kontru iz koje primamo treći.
poraz koji boli ali treba igrat i napredovat dalje.
u slijedečoj opet dati sve od sebe i tako opet pa opet a na kraju prvenstva procijenit učinjeno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/08/2014 : 23:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

meni nije jasno zasto je protiv dnipra izvadio Kuasija iz igre. ovo danas srecom nisam gledao.

možda zato kaj njuška trči po terenu ko muha bez glave. Kouassi puno zuji a malo daje, disciplina u igra nikakva (:
Ali glavna boljka je ovo kaj jaki veli, nema tu kvalitete...

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/08/2014 : 23:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

zaboravili ste da je to što je Dinamo izgledao "ovakav" zasluga Tudora ali nije pogodija(možda ih i nema) zamjene,umor i povlaćenje i čuvanje vodstva su na kraju doveli do preokreta.

Klupa nan je tanka, to je činjenica.
Ali ovo je sumrak zdravog razuma šta se radi sa igračima.
Maloku ne igra, onda igra u Rijeci otprve, i onda ga nema niti u 18.
Gotal nan je ponajbolji igrač na stratu prvenstva i onda protiv Dnipra igra po ure a danas ga nema ni među 18.
Bašić nije igra ništa još od lani i onda na derbiju igra 30 minuta. Odnosno ne igra jer je bija igrač manje na terenu.
Bradarić ne igra misec dana i onda uđe na derbiju u bude drugi igrač manje.
NIžić????
Nama su na kraju desnu stranu drželi Nižić i Bašić. Priko njihove strane smo izgubili utakmicu.

Tudor je danas uzea čekić u ruku i opalija Hajduka po čelu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.52 seconds. Snitz Forums 2000