Kako lukavac? Em je lose isprintao (na naslovnoj se vidi da nema veze sa pripremama za stampu) em nije ni sacekao da Brdar zavrsi Osvetu Kinga Warriora pa da sastavi neki integral :P
Da sam iz Srbije, bidao bih za gadne pare taj atrip i trazio da mi ga preda licno jer -undima ne verujem...tada bi shvatio da se ne sme igrati tako sa stripom ekipe ciji je jedan clan pasionirani fan matrixa, terminatora i zelenog rendzera:)
Taj strip ima da se kupina Limundu po 10€ od nekog tipa iz Jagodine.
A sto reci nego sramota. Taj covjek mora da je skinuo ove skenove niske rezolucije s ovog topica pa to prodaje. "Pravi" papirnati primjerak ni ja jos nemam.
Zaista sramotan potez. A zar zaista ima ljudi koji su spremni dati 10 eura za lose isprintano, a jos i piratsko izdanje...
Kako lukavac? Em je lose isprintao (na naslovnoj se vidi da nema veze sa pripremama za stampu) em nije ni sacekao da Brdar zavrsi Osvetu Kinga Warriora pa da sastavi neki integral :P
Da sam iz Srbije, bidao bih za gadne pare taj atrip i trazio da mi ga preda licno jer -undima ne verujem...tada bi shvatio da se ne sme igrati tako sa stripom ekipe ciji je jedan clan pasionirani fan matrixa, terminatora i zelenog rendzera:)
''OSVETA KING WARRIORA'' je ovdje na forumu u jos nizoj rezoluciji nego ''ZBOGOM, DARKWOODE'', tako da bilo ko da to pokusa isprintati, dobice jako los i mutan primjerak jer vecina stripa je jedva vidljiva za citanje cak i ovdje na forumu.
Ja se nadam da cete stampati Zbogom Darkwoode i Osvetu Kinga Warriora zajedno, i prodati po primjerak svakome ko se javio na obje teme, komentarisao i zeli da kupi primjerak. To opet nece izaci na vise od 50 primjeraka, o pirateriji nema govora, jer je rijec o zajebanciji ekipe sa foruma, a mislim da Boneli firma nece propasti zbog neplacanja za koriscenje lika i djela. Ne treba pretjerivati u paranoji oko piraterije, ovo je, zapravo, vise popularisanje Zagora nego sto mu moze nastetiti.
Taj strip ima da se kupina Limundu po 10€ od nekog tipa iz Jagodine.
A sto reci nego sramota. Taj covjek mora da je skinuo ove skenove niske rezolucije s ovog topica pa to prodaje. "Pravi" papirnati primjerak ni ja jos nemam.
U pravo sam razgovarao sa velikim tatom iz Jagodine, poručio je tebi lično da je lako ziveti u Americi i srati po sirotinji u propaloj ''banana''zemlji kakva je Srbija. Danas mu je u školu krenulo jedno dete u prvi razred, drugo ide u treći, pare od prodaje tvog piratskog izdanja, za koje kaze da i ti nemaš prava ulozio je u kupovinu pribora za decu. Svako se snalazi kako zna i ume. A tebi, Atili i sličnim facama koji se bave piraterijom u verziji za sebe zahvaljuje što mu omogućavate da prezivi, pošto je trenutno nezaposlen.
I tebe pozdravlja veliki tata iz Jagodine i zahvaljuje ti se na prevodu koji mu je omogućio da deci kupi sveske za školu.