zaboravio sam spomenuti. u ta stara internetska vremena na ovom forumu je postojao topic caffe ..., u tom se topicu pisalo neobavezno o onom što želiš pisati ( jel te ljubavnica prevarila, jesi li susjedu zgazio mačku, jel si izgubio na kladionici itd. )
opet moram spomenuti pradavna internetska vremena. u tim početcima postojali su virusi ( kao i danas ) i “ crvi “ koji su napadali računala ali nisu pravila štetu. to su ustvari današnji spamovi koje dobiješ putem e-pošte. razvojem interneta i pojavom raznih internetskih portala, a tako je i na facebooku izbombardiraju te svime i svačim. internetskih svijet je jednostavno spam. način komunikacije i količina reklama i ostalih dosada koje će te opsjedati. odeš na neki internetski portal i moraš se dobro namučiti da bi došao do željenog teksta. mada i to ovisi o valjda ugovorima koje su potpisali internetski portali. ako je portal jak ima manje dosadnih reklama, ako nije reklama je puno.
Originally posted by Kruger nekad kad su se počeli pojavljivati prvi forumi internet se plaćao impulsima ( koliko si pričao/pisao na internetu toliko si plaćao. kad ti je trebalo više vremena za odgovor onda se iskopčaš s neta, na histori, pa pišeš i onda opet na net. radi uštede ).
Sva sreća da nisam imao internet u ta romantična vremena.
Originally posted by Kruger nekad kad su se počeli pojavljivati prvi forumi internet se plaćao impulsima ( koliko si pričao/pisao na internetu toliko si plaćao. kad ti je trebalo više vremena za odgovor onda se iskopčaš s neta, na histori, pa pišeš i onda opet na net. radi uštede ).
Sva sreća da nisam imao internet u ta romantična vremena.
A i danas što se tiče nekih stvari nije puno bolje, svi više-manje nude povoljan flat ali ako si u nekoj pripizdini možeš zaboraviti na neku normalnu brzinu, slijedi ti mučenje sa 1 MB ili nečim još sporijim (proklet bio HT sto puta).
Zvedice su zarađivane uglavnom spamovanjem, seti se samo topica za nabijanje postova, u Svaštari.
ti pričaš o novijem dobu 2005/2006 godina. doba kad se pojavio brzi internet. kad je na ovoj stranici bilo dosta novijih članova.
Gdje? U Rumunjskoj, Bugarskoj i Albaniji sasvim sigurno da se pojavio brzi internet ali kod nas se pojavio samo monopol lopovskog HT-a.
što se tiče TH-a to je već druga priča. ja sam kao njihov vjerni klijent ( “od stoljeća sedmog” ) prešao u optimu baš zato što su postali prevaranti. ali pitanje jesu li i ovi bolji.
Zvedice su zarađivane uglavnom spamovanjem, seti se samo topica za nabijanje postova, u Svaštari.
ti pričaš o novijem dobu 2005/2006 godina. doba kad se pojavio brzi internet. kad je na ovoj stranici bilo dosta novijih članova.
Gdje? U Rumunjskoj, Bugarskoj i Albaniji sasvim sigurno da se pojavio brzi internet ali kod nas se pojavio samo monopol lopovskog HT-a.
što se tiče TH-a to je već druga priča. ja sam kao njihov vjerni klijent ( “od stoljeća sedmog” ) prešao u optimu baš zato što su postali prevaranti. ali pitanje jesu li i ovi bolji.
I ja sam ove godine prešao na Optimu ali tu nema pomoći kada je infrastruktura od HT-a... skoro svakodnevni problemi s pucanjem veze a brzina očajna. Teško je povjerovati ali 2008. kada sam uveo internet imao sam triput veću brzinu nego sada kada mi je potrebnija. U međuvremenu se povećao broj korisnika pa je došlo do preopterećenja... treba obnoviti postojeću infrastrukturu ali lopovi to ne žele jer im se to ne isplati u ovako malim mjestima. Čekam samo da zaživi satelitski internet (za sada preskup i nema flata) pa da skinem s kurca ovu bagru koja me često podsjeti na stanje u ovoj državi.
Nije valjda da ti krašuljak ne da slobodno vrijeme? Ta on je stara komunjarska škola,kod njega u službi pauza traje najmanje tri sata,dok se ovce ne pregrupišu...Islužena prćija nazad,friška naprijed u vrstu...