forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 LGBT
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/09/2014 : 12:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Eh, murdok, to je tvoj PROBLEM. Tvoj veliki problem i otvoreno ti ovdje kažem da bi najbolje učinio (samome sebi) kada bi istinski ušao u proces učenja, tj. izgradnje i nadvladavanja samog sebe. Kao kiky, koji je non-stop u procesu i bilježi male pomake (no nikada neće moći ovako sabrano mniti i biti, što sam već rekao).

Ti misliš da bi svijet bio isti, bez obzira na sve; a s druge strane se nešto kakti zalažeš za neka apstraktna prava, neku apstraktnu čovječnost, neku apstraktnu jednakost i ostali arsenal.
Nešto kakti podbadaš i 'provociraš', jer se kakti zabavljaš i zajebavaš.
Ovo rečeno JEST bolest današnjeg čovjeka, takav poluangažirani-poluzajebantski-polupametni odnos prema svijetu. Unaprijed uračunan opći nihilizam: sve je isto bez obzira na bilo što, ništa se ne da učiniti, još najviše da ne ispadnem glup i ismijan - zato moram biti cinik i kul, s 'distancom' prema stvarima. Psihološki je sve to vrlo razumljivo, obrambeni mehanizmi...

Ali baš to nedefinirano polu-stanje, zombi stanje rastrojstva i iskorijenjenosti valja nadići.
Je li Pizarro bio glup kada je pred domorocima održao govor o kršćanstvu? Haha, današnji mister rastrojeni nihilistični murdok 'vidi' da je Pizarro ispao glup, jer ga domoroci ionako nisu mogli ništa razumjeti. Niti su ga razumjeli. Ali, lijepo primjećuje Unamuno: Pizarro je postigao, jer su ovi zbunjole, ovi nedotupavi domorodački neznalice nakon govora kojeg nisu razumjeli ni riječ, počeli klicati i triput su podigli španjolsku zastavu. Pizarro je postigao: podigli su španjolsku zastavu i takoreći sami sebe shvatili kao one koji ništa ne znaju i predstoji im učenje od ovih drugih koji znaju bolje. Pa i držati govore o kršćanstvu.

Je li to bolje ili lošije, pita se nevjerni murdok?

Sa njegovog kosmičkog stajališta, koje nije ništa drugo nego para i dim, obični nihilizam, svejedno je jesu li gore Španjolci ili domoroci.

Ja kažem da je bolje. Boje da su domoroci digli španjolsku zastavu nego da su Španjolci postali ljudožderi.

Mene zanimaju Pizarri koji drže govore neznalicama i vjeruju u to, naočigled svih poluosoba sa scoma i darkvuda, naočigled svim Rusima i Kinezima. I kukcima.

Mala će se čarlijeva obradovati ovome postu. A kako drugačije, nego da se raduje. Bolje i to, nego biti bagi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/09/2014 : 12:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Nisu me "silovali" u potpunom smislu riječi, nego sam time htio reči da dosađivaju hetero ljudima, sa svojim ponašanjem.

Primjer:

-u nekom kafiču u kasnim satima u petak naveče, ljudi se opuštaju, piju piče, igraju pikado, zezaju se,...po tim nekim birtijama ionako skoro sami muškarci ulaze (a nisu homoseksualci, jer žene ne ulaze toliko često po tim birtijama) dođe neki muškarac, kojeg onako ljudi znaju jer su iz istog grada, ali nisu znali da je homoseksualac. On se tamo družio sa nekim tinejđerima, davao im za piče itd,...a kasnije ih počeo "pipati", kada su več bili pijani.
ETO, OVO JE "SILOVANJE", jer su ljudi mislili, da je faca, ono zabavan tip,...sve dok ih nije počeo "gnjaviti" jer on očito je bio "na lovu za nekom dečkom" i pokušao iskoristiti naivu i pijanost tih mladiča.

Opet neki drugi primjer:

-na igralištu, ljudi igraju nogomet (opet sami muškarci), neki homoseksualac, kao "da krije nekog, pokriva,...ono usred igre" on za vrijeme tog pokrivanja, pipa onog suparnika, kojeg je kao "pokrivao"

To su primjeri, ne baš silovanja, ali dosađivanja. Jer onaj koji je homoseksualac on je po tim birtijama, igralištu,..."na lovu za dečkom", dok ostali nisu. Oni su tamo zbog igre, piča, druženja,....i ok je ako je i taj homuseksualac tamo isto zbog toga, ali dosta njih IMAJU NEKE DRUGE NAMJERE i to nije ok.

Poznati su mi takvi slucajevi, u nekoliko navrata zamalo nisam isprebijao homice koji su isli predaleko.
S druge strane, ima i onih koji akceptiraju NE, pa sigurno se u njihovim slucajevima necu pretvoriti u Kinga Warriora iz stripa, samo zato jer su iskusali njihovu srecu na fin nacin.
Nije zabranjeno pitati, niti je zabranjeno odbiti.
To nam zvuci poznato, zar ne?!
Zar se nas rod isto tako ne ponasa prema zenama? Zar nema dosta onih koji koriste priliku da uhvate za dupe neku tinejdzerku?!
Ima nas i koji elegentno pridjemo zeni, pa ako nas odbije, svjesni smo sta to znaci i akceptiramo njenu nezainteresovanost.
Dakle, nije problem u pederima, vec u nasem muskom rodu.
U sustini ne postoji zena na ovom svijetu koja nije u toku zivota zlostavljena, bilo na verbalni ili fizicki nacin, u vecoj ili manjoj mjeri.
Svi smo mi muskarci ista bagra, pederi ili heterici, samo sto se razlikujemo u karakteru, pa onda imamo i drugaciji pristup osobama koje nam se svidjaju i nasim potrebama.
Za mene je isto djubre taj peder koji je hvatao pijane maloljetne momke, kao i neki drkadzija koji pipa maloljetne djevojcice.
Obojica zasluzuju dobru lekciju, ne zbog seksulanog oprijedeljenja, vec zato sto su stoka i nece se smiriti dok im neko ne pokaze granicu.

Edited by - King Warrior on 07/09/2014 12:07:58
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/09/2014 : 12:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Eh, murdok, to je tvoj PROBLEM. Tvoj veliki problem i otvoreno ti ovdje kažem da bi najbolje učinio (samome sebi) kada bi istinski ušao u proces učenja, tj. izgradnje i nadvladavanja samog sebe. Kao kiky, koji je non-stop u procesu i bilježi male pomake (no nikada neće moći ovako sabrano mniti i biti, što sam već rekao).

Verovao ili ne, kad god čitam tvoje komentare, setim se jedne pesme. I to pesme koju sam malopre pustio na kompu i otvorio ovaj topic. I vidim tvoj komentar. Za mene neverovatna slučajnost.

U svakom slučaju, lyrics su odlični i za tebe i za "ove druge".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/09/2014 : 12:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by 1Euro

Nisu me "silovali" u potpunom smislu riječi, nego sam time htio reči da dosađivaju hetero ljudima, sa svojim ponašanjem.

Primjer:

-u nekom kafiču u kasnim satima u petak naveče, ljudi se opuštaju, piju piče, igraju pikado, zezaju se,...po tim nekim birtijama ionako skoro sami muškarci ulaze (a nisu homoseksualci, jer žene ne ulaze toliko često po tim birtijama) dođe neki muškarac, kojeg onako ljudi znaju jer su iz istog grada, ali nisu znali da je homoseksualac. On se tamo družio sa nekim tinejđerima, davao im za piče itd,...a kasnije ih počeo "pipati", kada su več bili pijani.
ETO, OVO JE "SILOVANJE", jer su ljudi mislili, da je faca, ono zabavan tip,...sve dok ih nije počeo "gnjaviti" jer on očito je bio "na lovu za nekom dečkom" i pokušao iskoristiti naivu i pijanost tih mladiča.

Opet neki drugi primjer:

-na igralištu, ljudi igraju nogomet (opet sami muškarci), neki homoseksualac, kao "da krije nekog, pokriva,...ono usred igre" on za vrijeme tog pokrivanja, pipa onog suparnika, kojeg je kao "pokrivao"

To su primjeri, ne baš silovanja, ali dosađivanja. Jer onaj koji je homoseksualac on je po tim birtijama, igralištu,..."na lovu za dečkom", dok ostali nisu. Oni su tamo zbog igre, piča, druženja,....i ok je ako je i taj homuseksualac tamo isto zbog toga, ali dosta njih IMAJU NEKE DRUGE NAMJERE i to nije ok.

Poznati su mi takvi slucajevi, u nekoliko navrata zamalo nisam isprebijao homice koji su isli predaleko.
S druge strane, ima i onih koji akceptiraju NE, pa sigurno se u njihovim slucajevima necu pretvoriti u Kinga Warriora iz stripa, samo zato jer su iskusali njihovu srecu na fin nacin.
Nije zabranjeno pitati, niti je zabranjeno odbiti.
To nam zvuci poznato, zar ne?!
Zar se nas rod isto tako ne ponasa prema zenama? Zar nema dosta onih koji koriste priliku da uhvate za dupe neku tinejdzerku?!
Ima nas i koji elegentno pridjemo zeni, pa ako nas odbije, svjesni smo sta to znaci i akceptiramo njenu nezainteresovanost.
Dakle, nije problem u pederima, vec u nasem muskom rodu.
U sustini ne postoji zena na ovom svijetu koja nije u toku zivota zlostavljena, bilo na verbalni ili fizicki nacin, u vecoj ili manjoj mjeri.
Svi smo mi muskarci ista bagra, pederi ili heterici, samo sto se razlikujemo u karakteru, pa onda imamo i drugaciji pristup osobama koje nam se svidjaju i nasim potrebama.
Za mene je isto djubre taj peder koji je hvatao pijane maloljetne momke, kao i neki drkadzija koji pipa maloljetne djevojcice.
Obojica zasluzuju dobru lekciju, ne zbog seksulanog oprijedeljenja, vec zato sto su stoka i nece se smiriti dok im neko ne pokaze granicu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/09/2014 : 12:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Verovao ili ne

naravno da ti ne vjerujem
pa jasno ti je to, kako bih mogao vjerovati tebi kada vjerujem sebi

ali, usput, izgleda mi kao da si se ti 'popravio', kao da si krenuo prema gore. možda bi od tebe moglo biti nešto, možda te se može istesati;)
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/09/2014 : 12:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Kad čujem riječ parada, podsjetim se na stari film The Big Parade-1925 režisera Kinga Vidora, film je protivratan, priča o velikom ratu (1.sv.rat)iz očiju običnog čovijeka

ok, malo sam skrenuo sa teme, nema blema

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 07/09/2014 12:25:51
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/09/2014 : 12:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti misliš da bi svijet bio isti, bez obzira na sve; a s druge strane se nešto kakti zalažeš za neka apstraktna prava, neku apstraktnu čovječnost, neku apstraktnu jednakost i ostali arsenal.
Ovo rečeno JEST bolest današnjeg čovjeka, takav poluangažirani-poluzajebantski-polupametni odnos prema svijetu. Unaprijed uračunan opći nihilizam: sve je isto bez obzira na bilo što, ništa se ne da učiniti, još najviše da ne ispadnem glup i ismijan - zato moram biti cinik i kul, s 'distancom' prema stvarima. Psihološki je sve to vrlo razumljivo, obrambeni mehanizmi...

Ali baš to nedefinirano polu-stanje, zombi stanje rastrojstva i iskorijenjenosti valja nadići.
Je li Pizarro bio glup kada je pred domorocima održao govor o kršćanstvu? Haha, današnji mister rastrojeni nihilistični murdok 'vidi' da je Pizarro ispao glup, jer ga domoroci ionako nisu mogli ništa razumjeti. Niti su ga razumjeli. Ali, lijepo primjećuje Unamuno: Pizarro je postigao, jer su ovi zbunjole, ovi nedotupavi domorodački neznalice nakon govora kojeg nisu razumjeli ni riječ, počeli klicati i triput su podigli španjolsku zastavu. Pizarro je postigao: podigli su španjolsku zastavu i takoreći sami sebe shvatili kao one koji ništa ne znaju i predstoji im učenje od ovih drugih koji znaju bolje. Pa i držati govore o kršćanstvu.

Sa njegovog kosmičkog stajališta, koje nije ništa drugo nego para i dim, obični nihilizam, svejedno je jesu li gore Španjolci ili domoroci.

Ja kažem da je bolje. Boje da su domoroci digli španjolsku zastavu nego da su Španjolci postali ljudožderi.

Mene zanimaju Pizarri koji drže govore neznalicama i vjeruju u to, naočigled svih poluosoba sa scoma i darkvuda, naočigled svim Rusima i Kinezima. I kukcima.

Mala će se čarlijeva obradovati ovome postu. A kako drugačije, nego da se raduje. Bolje i to, nego biti bagi.

Sto se mene tice,uvjeren sam da bi daleko bolje bilo da su domorodci pojeli govornika Pizarra i tako doveli u pitanje njegovo predavanje o dogmi
Sa moje nihilisticke strane pak naravno da se odricem svake objektivne vrijednosti i celebriram radikalni skepticizam i zato cak i gospodina Pizarra mogu proglasiti neznalicom i individuom u totalnoj zabludi, jer tko bi iole normalan isao drzati predavanja o necemu fiktivnom.

Svijet ce biti isti i nema tih vrednosti koje ga mogu preobraziti, no zasigurno je lijepo zamisljati drugacije.
Odoh sada pristaviti Pizarra za rucak..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/09/2014 : 12:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

naravno da ti ne vjerujem
pa jasno ti je to, kako bih mogao vjerovati tebi kada vjerujem sebi

Ne veruješ ti sebi, barem ne u tolikoj meri koliko bi želeo. Tražiš potvrdu od drugih, želiš da ti i oni veruju, da bi ti učvrstio svoju veru, inače ti je mišljenje drugih nebitno. Ali je to sasvim legitimno, takav sam i ja. Teraj dalje tako, ja volim da te čitam.

quote:

ali, usput, izgleda mi kao da si se ti 'popravio', kao da si krenuo prema gore. možda bi od tebe moglo biti nešto, možda te se može istesati;)

Nisam se ja nešto popravio, jednostavno ponekad rešim da "siđem među ljude", to je to. I meni je, kao i tebi,ponekad potrebna interakcija. Na kraju krajeva, čovek uvek može da nauči nešto, pogotovu iz tuđih grešaka.

“Znamo mi vrlo dobro kako izgleda pod tuđim repom, ali bez toga njuškanja ne možemo živjeti.”

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 07/09/2014 12:36:18
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/09/2014 : 12:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
edit: za murdoka

Ovo ti je čak duhovito (napokon), no što dolazi nakon? Malo zajebancije, a nakon...?
Evo ja ću pojesti pečenog piceka, još malo pa gotov. Jesti piceka i vjerovati u Pizarra. Svijet neće biti isti, jer svijet ne može biti isti kad niti ne postoji: svijet je konstrukt!!!

Ali ne bilo čiji konstrukt, npr. u tvojoj glavi su samo privatne iluzije, dok u mojoj su konstrukti jednog svijeta! Čarlijeva se raduje (malo je postignuto??!!), a ovi postovi ostaju. Vrelo. Manhunter se na njima napaja, pa ulazi u proces suočavanja, buni se i pušta si metal-podršku da nije tome baš tako kako onaj čovjek kaže... a na kraju dana pada iscrpljen u krevet, pomirivši se da ipak jest baš tako kako je napisano i objašnjeno.

Edited by - stinky on 07/09/2014 12:41:28
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/09/2014 : 12:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:

zadnji put kada sam pogledao "van" uvidio sam da kinezi ekonomski dominiraju i da se putin smije u lice zapadu iz kojega ti crpiš to svoje neko (nazovi)znanje.

kinezi, rusi i kukci preuzimaju ovaj svijet dok se ti oduševljavaš franjom tuđmanom, željkom markić i šund-literaturom.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/09/2014 : 13:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo ti je čak duhovito (napokon), no što dolazi nakon? Malo zajebancije, a nakon...?
Evo ja ću pojesti pečenog piceka, još malo pa gotov. Jesti piceka i vjerovati u Pizarra. Svijet neće biti isti, jer svijet ne može biti isti kad niti ne postoji: svijet je konstrukt!!!

Ali ne bilo čiji konstrukt, npr. u tvojoj glavi su samo privatne iluzije, dok u mojoj su konstrukti jednog svijeta! Čarlijeva se raduje (malo je postignuto??!!), a ovi postovi ostaju. Vrelo. Manhunter se na njima napaja, pa ulazi u proces suočavanja, buni se i pušta si metal-podršku da nije tome baš tako kako onaj čovjek kaže... a na kraju dana pada iscrpljen u krevet, pomirivši se da ipak jest baš tako kako je napisano i objašnjeno.

Dakle ako se nase zablude odnose na konstrukte one su samo nijekanje, a ako se odnose na nas, nedostaci
Iz toga slijedi da je istinito sve sto jasno opazamo, pa se uklanjaju prije navedene sumnje
Ahh..kako nas nasa volja vara, premda nastojimo da se ne varamo.
Privatne iluzije dakle mogu imati neslucenu tezinu..i fantasticnu dozu zajebantske satisfakcije.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/09/2014 : 13:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oh.. cijeli post da bi impresionirao mene.
Jesi. Nastavi. Stujem. Slijedim. Zakacila se.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2014 : 13:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako aludiraš na susret s Atahualpon u Cajamarci tamo je govor o krščanstvu održa Valverde a ne Pizzaro.
i nisu nešto bili oduševljeni

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/09/2014 : 13:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Sto se mene tice,uvjeren sam da bi daleko bolje bilo da su domorodci pojeli govornika Pizarra i tako doveli u pitanje njegovo predavanje o dogmi
Sa moje nihilisticke strane pak naravno da se odricem svake objektivne vrijednosti i celebriram radikalni skepticizam i zato cak i gospodina Pizarra mogu proglasiti neznalicom i individuom u totalnoj zabludi, jer tko bi iole normalan isao drzati predavanja o necemu fiktivnom.

Svijet ce biti isti i nema tih vrednosti koje ga mogu preobraziti, no zasigurno je lijepo zamisljati drugacije.
Odoh sada pristaviti Pizarra za rucak..

ne bi ga pojili jerbo nisu bili kanibali .

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/09/2014 : 13:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čarlijeva se raduje, malo je rec`.
Čarlijeva je okupana svjetloscu tvojom kojom si obasjao ovu kmicu i
otcepio zastoj u protoku sveg besmisla kojim si pomeo svu zbrku u nasim glavama.
Odoh rucati punjene paprike ispunjena radoscu sto si nas pocastio svojom miloscu.
Ti si raskosni paun među mnogim vranama. Kao zenka, priklanjam se raskosnijem muzjaku.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/09/2014 : 13:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

zadnji put kada sam pogledao "van" uvidio sam da kinezi ekonomski dominiraju i da se putin smije u lice zapadu iz kojega ti crpiš to svoje neko (nazovi)znanje.

kinezi, rusi i kukci preuzimaju ovaj svijet dok se ti oduševljavaš franjom tuđmanom, željkom markić i šund-literaturom.

pa ja čitam samo odabrane stvari!!!
sve štivo koje postiže megatrzaje na indikatoru opasnih štiva, dakle sve ono što bi ti htio čitati da a) možeš, tj. da si u stanju razumjeti b) da znaš da to uopće postoji c) da suvereno razlučuješ što je prihvatljivo u opasnom štivu, a što ne.

i sada ćeš mi ti, koji je tko zna kada pogledao "van" i tko zna "što" od toga razumio, ti koji vidiš kineze-ruse-kukce, držati lekcije??!!

svašta.

kinezi dominiraju jedino u honkoškim filmovima i jedenju riže, a inače su potpuno irelevantni kao i rusi i kukci. ta sam ti, kinezoljubac u hrvatskoj prčiji iz koje tobože gledaš van, stavljaš si avatar... i gle što. ne vidim da si stavljaš kineza, zacijelo ne ni kukca. sad, možda je taj tvoj sa slike rus, nemam pojma, ali nekako držim da nije. tebi su rusi samo verbalna negacija pre-dominantnog zapada koji te podredio tako da si stavljaš slike nekakvog zapadnjaka te si u duhu potpuno porobljen pop-kulturom. pop-kulturom, čuješ dečko? od patetike dylana doga do epohalnog! odvraćanja od madonne i ostalih pop-ikona koje te porobljavaju. a sve ti je to, pazi sad - ne kineski ni ruski a ni kukački proizvod: to ti je zapad, toliko zapadno da si ti veći zapadnjak od mene, jer si sasvim uhvaćen u talog zapada, u ideološku matricu spektakla mas-kulture zapada, tog nihilizma u samom srcu vrijednosti.

pa i tvoje poigravanje sa rusima kinezima i kukcima je produkt ove zapadne matrice, koja omogućuje i tebi i murdoku i raznima da budu tobože buntovni i skeptični i cinični i nihilistični ---- kad su ionako uvučeni i obuhvaćeni sustavom u potpunosti.

evo ti na kineze i željku markić (s kojom bi se ti, bajdavej, odlično slagao, jer bi te ona fino vodila)
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 07/09/2014 : 13:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo rečeno JEST bolest današnjeg čovjeka

dobro je poznato da je homoseksulano ponašanje zabilježeno u klasičnoj ateni,perziji,islamskim društvima,kasnom republikasnkom i ranom imperijalnom rimu,zatim u urbanim helenističkim kulturama blikog istoka,otomanskom carstvu,u japanu feudalnog i ranog modernog doba,itd.naprotiv,pojava homoseksualnosti kod čovjeka seže iz davne era lovca-sakupljača tj homoseksualno se ponašanje može povezati sa pojavom specijalizacije poslova i pomoći srodnicima u primitivnim zemljoradničkim društvima i društvima lovca sakupljača ,tj onim suvremenim kulturama koje ponajviše sliče na kulture u kojima se društveno ponašanje razvilo genetički.

quote:

Biti peder, tj. homoseksualno ponašanje je normalno jer je uobičajeno, toliko uobičajeno da kukci pokazuju isto. Ako kukci pokazuju, onda je svakako dokazano.

ne samo kod kukaca već i mnogih drugih životinjskih vrsta kao i kod nama po genotipu gotovo identičnih primata.
quote:
Originally posted by dosada

Iz aspekta ljubavi i tolerancije je u redu, ali problem se javlja kad govorimo o životu kao takvom. Homoseksualizam jednostavno ne mogu pružiti novi život. Oni u tom slučaju moraju postati u najmanju ruku biseksualci.

ne mogu pružiti novi život,no upravo zbog toga su rođaci homoseksualnih članova plemena upravo zbog njihove prisutnosti mogli imati brojnije potomstvo.homoseksualci su u prvobitnim društvima mogli pomagati svoje srodnike,kako u lovu tako i u kućanskim djelatnostima.s obzirom da su sami bili oslobođeni brige za obitelj,mogli su s naročitom djelotvornošću pomagati drugima.ako su njihovi srodnici-sestre,braća,nećaci,nećakinje i drugi-zbog njihovog,pozitivnog utjecaja imali duži životni vijek i brojnije potomstvo,geni koje su dijelili s ovim homoseksualcima mogli su prevladati utjecaj alternativnih gena.neki od tih gena vjerojatno su doprinosili predispoziciju za homoseksualnost.u skladu s tim manji dio populacije uvijek nosi potencijal za razvijanje ovakvih homofilnih sklonosti.stoga je moguće da se homoseksualni geni šire sporednom linijom,iako sami homoseksualci nemaju djece.ovakva se koncepcija porijekla homoseksualnosti naziva ''hipoteza srodničke selekcije''.jednojajčani blizanci,koji su se razvijali iz iste oplođene jajne stanice,što znači da su genetički identični,u pogledu homoseksualnog ili heteroseksualnog ponašanja pokazuju mnogo više međusobnih sličnosti nego što je to slučaj sa dvojajčanim.po ovome neki od jednojajčanih blizanaca su ''ne samo dijelili homoseksualnu sklonost,nego su pokazivali i identične oblike seksualnog ponašanja.to je bio slučaj i kod onih koji nisu znali ništa o seksualnosti svoga blizanca,a zabilježeni je i slučajevi istovjetnog ponašanja kod blizanaca koji su odrasli odvojeno.kao i kod mnogih drugih ljudskih osobina čiju genetičku pozadinu bolje poznajemo,nasljedna predispozicija za homoseksualnost ne mora biti apsolutna.njeno manifestiranje ovisi o obiteljskom okružju i ranom seksualnom iskustvu djeteta.ono što se sigurno nasljeđuje jest veća mogućnost za razvijanje homofilije pod određenim okolnostima.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/09/2014 : 13:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
daj se skoncentriraj, šaš.
izvlačiš sasvim desete citate kako bi pokazao sasvim desete stvari. umjesto da: 1.pročitaš što piše u postu 2.pokušaš shvatiti cjelinu 3.barem osnovnu misao 4.repliciraš oponentu (a ne odgovarati sam sebi na jednom forumu).

ti ovdje simuliraš razgovor, jer nisi shvatio što sam rekao.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2014 : 13:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Stinky je pojava na forumu! Kad navrati, sve i svakog pomete.

zanosiš se malo, opije te bogatsvo riječnika a ne pratiš sadržaj. Stinky pomete eventualno forumaše a la kiky, ali evo murdocu nije ni do koljena. Stinky je dobar u detekciji bitnog, ali tu staje i kad krene dalje pada. On je onaj paun s raskošnim perjem ali i dalje samo paun koji je jednak guskama koje "mete". Fali mu, puno mu još fali!

Evo tebe i JC očara jer ti je dovoljno kaj je žena ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/09/2014 : 13:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
po običaju stinky ništa ne shvaća, iliti odbija shvaćati pa mu treba dodatno pojasniti.

da pogledamo tvoje vrijednosti; tvoja omiljena hrvatska koja se manifestirala kao propala, pasivna, korumpirana te vrlo brzo bankrotirala i postala noćna mora za nekoliko sljedećih generacija hrvata pretežito uništena od strane upravo stinky-mentaliteta. sasvim nebitna, irelevantna državica... ne samo globalno nego već i na balkanu.

željka markić; spičkala 50 milijuna kuna poreznih obveznika, pobijedila na referendumu ali još uvijek nije uspjela pederima zabraniti da se žene.

čitaći zagora; koje si ti u nedavnom, tako patetičnom i naivnom, i nadadsve katasrofalnom eseju pokušao uzdignuti (a ujedno i samog sebe) praktički do stadija apsoluta a koji se svako malo na ovom forumu uspiju manifestirati samo kao ignoranti i totalne neznalice.

i reci ti nama, stinky, kako je to uvijek ispasti na strani poraženih i namagarčenih?

reci ti nama, kako ti uspijeva uvijek biti tako jebeno promašen?
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/09/2014 : 13:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Stinky je pojava na forumu! Kad navrati, sve i svakog pomete.

evo stinkyjevog najvjernijeg obožavatelja na forumu... i jedinog.

Edited by - kiky on 07/09/2014 13:57:39
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2014 : 14:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

daj se skoncentriraj, šaš.
izvlačiš sasvim desete citate kako bi pokazao sasvim desete stvari. umjesto da: 1.pročitaš što piše u postu 2.pokušaš shvatiti cjelinu 3.barem osnovnu misao 4.repliciraš oponentu (a ne odgovarati sam sebi na jednom forumu).

ti ovdje simuliraš razgovor, jer nisi shvatio što sam rekao.

ista stvar se desila meni neki dan na temi Angel Lazarov, tak da buš se samo vrtel v krug ako nastaviš raspravu sa ŠAŠ-om. Sretno!

Pozitivno kod ŠAŠ-a je kaj nije "pička" pa ne bježi od rasprave, samo mu fali ali to se iskustvom kroz rasprave more (ali i ne mora, ovisi koliko je voljan prihvaćati mišljenja) nadoknaditi.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/09/2014 : 14:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

po običaju stinky ništa ne shvaća, iliti odbija shvaćati pa mu treba dodatno pojasniti.

da pogledamo tvoje vrijednosti; tvoja omiljena hrvatska koja se manifestirala kao propala, pasivna, korumpirana te vrlo brzo bankrotirala i postala noćna mora za nekoliko sljedećih generacija hrvata pretežito uništena od strane upravo stinky-mentaliteta. sasvim nebitna, irelevantna državica... ne samo globalno nego već i na balkanu.

željka markić; spičkala 50 milijuna kuna poreznih obveznika, pobijedila na referendumu ali još uvijek nije uspjela pederima zabraniti da se žene.

čitaći zagora; koje si ti u nedavnom, tako patetičnom i naivnom, i nadadsve katasrofalnom eseju pokušao uzdignuti (a ujedno i samog sebe) praktički do stadija apsoluta a koji se svako malo na ovom forumu uspiju manifestirati samo kao ignoranti i totalne neznalice.

i reci ti nama, stinky, kako je to uvijek ispasti na strani poraženih i namagarčenih?

reci ti nama, kako ti uspijeva uvijek biti tako jebeno promašen?

ovaj post mi tako odise Bukowskim. Volim to.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/09/2014 : 14:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
davim se u samosažaljenju?

tako mi je drago da nisi na mojoj strani
da jesi, bilo bi mi krajnje neugodno... zbog ovakvih rečenica.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/09/2014 : 14:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
joj dosada, ovo za šaša ti je gotovo duhovito. jer si upravo ti taj koji se non-stop vrti u krug. nije mi jasno zakaj ti misliš da si veliki polemičar i znalac, na temelju čega ti sam sebe takvim vidiš?? šaš vjerojatno jest naivan i neiskusan i neznalica (a vjerojatno nije ni fizički markantan), ali ti si pravi primjerak zvrka. a to drugim riječima (ili bolje rečeno prema Bergsonovoj definiciji komičnog) znači da si - komičan. imaš fiks-ideju, to ti se tako kaže u narodu, a zbog te si fiksiranosti, mehanička lutka iliti komičan.

kiky je 'elastičniji', ali ne znači da nije smjehotresan na momente. a jedan od tih "momenata" je njegova fiks-ideja: hrvatska. kiky je nezadovoljan u hrvatskoj prčiji i sanja o 'velikom svijetu', rusiji, kini, kukcima možda. stinky-mentaliteti su uništili hrvatsku, tvrdi kiky, i ne zna da li da voli tu hrvatsku ili da ju grdi. kiky, de fakto, kako ćemo reći, bitkuje u hrvatskoj prčiji i iz sveg glasa se na forumu dere o bankrotu te prčije, o korupciji, o pasivi...
otužno je to. ali kiky se već prisajedinio, oblikovao po kalupu žrtve, ova je samoviktimizacija već njegov otužni identitet. idi kiky čitaj Matoševe putopise, Oko Lobora recimo. a onda dalje, putuj po zavičaju, promatraj, odmah će ti hrvatska rasti. pa ćeš se pitati, kako to da takav čelik-značaj, stinky, otkud on u ovoj našoj hrvatskoj prčiji...
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000