forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2014 : 14:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost.

da ,baš na to san mislia. a sad mi objasni po čemu je to "očita suprotnost"?
ne misliš li da si prilično licemjeran?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/09/2014 : 14:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by selanne

Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras.

To je tako. Kada je bio onaj skandal s dopingom, bio je hercegovački lopov. Sada kad je u finalu US Opena, sada je ponos i dika čitave Hrvatske, organiziran je prijenos na trgu, prilozi o njemu otvaraju dnevnik...

Navikli smo mi Hercegovci na to.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 08/09/2014 14:59:59
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Teško će Serena dostići 22 titule jer je već u godinama ali nikad se nezna. Da nije bilo one crne rupe kada je 5 godina bila bez titule na Wimbledonu i US Openu taj rekord bi već bio skinut.

Jedino u 2006 i u 2011 nije osvojila ni jedan GS, skoro svake godine dobije makar jedan, nekad i dva.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Ajmo Marine..cilu karijeru te pljucam i govorim kontra tebe ali danas navijam za tebe i zelim ti od svega srca da osvojis taj US Open..

Ali ne bum ni dans navijal za njega, ali ovaj put ne bum ni protiv ;)
A na kladi bum igral na njega jer vidim da je pun samopouzdanja.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 08/09/2014 15:42:07
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Mrin nije rođen u državi za koju igra, Ajla nije rođena u državi za koju je nedavno počela igrati. Za svakog ttko nema dvostruke kriterije stvar je jasna, i nema se tu kaj raspravljat. Jasno je da neki u jednom smjeru razmišljaju na jedan način au drugom na drugi, jednostavno neamju iste kriterije tj. dvolično su. Samo to je njihova stvar....

slično kao i ovi koji sad odjednom navijaju za Čilu, a dosad nisu ;)

Edited by - dosada on 08/09/2014 15:36:22
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Serena osvojila 18i Grand Slam, sad ulazi u diskusiju najbolje teniserke svih vremena, jos 4 GSa pa ce stici Steffi Graf.

Pa nije valjda si gledel žene ;)

Ili samo prenoši vijesti s drugih portala.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:

Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras.

To je tako. Kada je bio onaj skandal s dopingom, bio je hercegovački lopov. Sada kad je u finalu US Opena, sada je ponos i dika čitave Hrvatske, organiziran je prijenos na trgu, prilozi o njemu otvaraju dnevnik...

hercegovacka lopino prekini vise kmečat..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

Mrin nije rođen u državi za koju igra, Ajla nije rođena u državi za koju je nedavno počela igrati. Za svakog ttko nema dvostruke kriterije stvar je jasna, i nema se tu kaj raspravljat. Jasno je da neki u jednom smjeru razmišljaju na jedan način au drugom na drugi, jednostavno neamju iste kriterije tj. dvolično su. Samo to je njihova stvar....

slično kao i ovi koji sad odjednom navijaju za Čilu, a dosad nisu ;)

A vidi ovo... Jesu li onda Hrvati Mateo Kovačić, Niko Kovač, Bojan Bogdanović, Venio Losert, npr.?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Pa i Marin je Hrvat, Hrvati ne žive samo u RH i ti to dobro znaš.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
I Joe Sakić je Hrvat pa nije igral za Hrvatsku.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Izgledalo mi kao da si s onom rečenicom "ne igra za državu u kojoj je rođen" mislio da ne treba igrati za Hrvatsku, ali tek sad kontam da si samo općenito govorio.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 15:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izgledalo mi kao da si s onom rečenicom "ne igra za državu u kojoj je rođen" mislio da ne treba igrati za Hrvatsku, ali tek sad kontam da si samo općenito govorio.

Ma naravno da ima pravo igrati za Hrvatsku. I Ajla ima pravo igrati za Australiju. Svatko nek igra za onu državu koja ga želi!

Edited by - dosada on 08/09/2014 15:58:36
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 16:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Teško će Serena dostići 22 titule jer je već u godinama ali nikad se nezna. Da nije bilo one crne rupe kada je 5 godina bila bez titule na Wimbledonu i US Openu taj rekord bi već bio skinut.

Jedino u 2006 i u 2011 nije osvojila ni jedan GS, skoro svake godine dobije makar jedan, nekad i dva.

Mislio sam na ono vrijeme kada nije bilo titula u Wimbledonu (2004, 2005, 2006, 2007, 2008) i US Openu (2003, 2004, 2005, 2006, 2007), pauza od 5 godina na takva 2 turnira se osjeti u broju ukupnih naslova (Roland Garros nisam uzimao u obzir jer je ipak u pitanju zemlja).
Uz 2006. i 2011. ni 2004. Serena nije osvajala GS turnir.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 16:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost.

Ovo je zadnji put da se vraćam na ovu temu. Zašto su ovi slučajevi suprotnost? Iz jednostavnog razloga jer Čilić stalno igra za Hrvatsku (barem za sada) dok je uvažena Tomljanovićka (neznam zašto je toliko braniš) usred karijere išla mijenjati državljanstvo i to zbog novca.
U sportu bi općenito trebalo zabraniti promjenu državljanstva tijekom karijere (barem u seniorskoj fazi), ako si počeo igrati za Kinu onda igraj za njih do kraja bez obzira gdje si rođen i odakle vučeš korijene.
Reprezentacija nije klub da ih mijenjaš kao gaće, svakome treba dati pravo izbora ali kada se jednom odluči onda neka bude dosljedan u svojoj odluci bez obzira koliko ona bila dobra ili loša.
To je za mene jedini ispravni put a ako je tebi to licemjerno onda mogu samo reći da sam ponosan na svoju licemjernost i nebih je htio mijenjati.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 16:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Znači za tebe OI zlato Nikolaja Pešalova za RH ne vrijedi?

Ne zaboravi da je osvajal prije toga medalje za Bugarsku!

Edited by - dosada on 08/09/2014 16:59:39
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 17:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nikada tu medalju Pešalova nisam smatrao kao hrvatski produkt i to je za mene samo kupovanje uspjeha u sportu u kojemu nemaš svojih aduta.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2014 : 17:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikada tu medalju Pešalova nisam smatrao kao hrvatski produkt i to je za mene samo kupovanje uspjeha u sportu u kojemu nemaš svojih aduta.

Ipak donekle je hrvatski produkt jer je trenira i radija sa našin ljudima za tu medalju. Mislin da je Goran Ivanišević da lovu za dvoranu za treninge.
Inače, generalno se slažen. Po meni su klubovi uglavnon otišli kvragu i izgubili identitet, samo još triba da se dogodi isto i reprezentacjama.
Da Silva mi je OK, Sammir, Draper, i slično mi je totalno bezveze.

Ovako bi za koju godinu mogli imat skijaške reprezentacije Maroka i Dominkanske republike u kojima će skijat Austrijanci.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/09/2014 : 17:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/09/2014 : 17:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ipak donekle je hrvatski produkt jer je trenira i radija sa našin ljudima za tu medalju. Mislin da je Goran Ivanišević da lovu za dvoranu za treninge.
Inače, generalno se slažen. Po meni su klubovi uglavnon otišli kvragu i izgubili identitet, samo još triba da se dogodi isto i reprezentacjama.
Da Silva mi je OK, Sammir, Draper, i slično mi je totalno bezveze.

Ovako bi za koju godinu mogli imat skijaške reprezentacije Maroka i Dominkanske republike u kojima će skijat Austrijanci.

Slažem se. Reprezentacije jako gube smisao s kupovanjem stranaca.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 08/09/2014 : 17:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
Stavio 30 kuna na Čilića, koeficijent 2. Ajmo, sebi si zaradio 6 milijuna kuna, daj i meni bijednih 30 !

----------
Moje aukcije :
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=Friki
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 08/09/2014 : 19:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Lijepo od njih, i red je da mec bude na nacionanoj TV, ali mislim da nisam spreman na 3-4 sata baljezganja Mice Dusanovica, ipak cu to odgledati na Eurosportu.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 20:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante
Lijepo od njih, i red je da mec bude na nacionanoj TV, ali mislim da nisam spreman na 3-4 sata baljezganja Mice Dusanovica, ipak cu to odgledati na Eurosportu.

Apsolutno, samo mi još treba Mićo. Maxtv to go!

p.s. falim ih jer su.....nije za javnost.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2014 : 20:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Ovo je zadnji put da se vraćam na ovu temu. Zašto su ovi slučajevi suprotnost? Iz jednostavnog razloga jer Čilić stalno igra za Hrvatsku (barem za sada) dok je uvažena Tomljanovićka (neznam zašto je toliko braniš) usred karijere išla mijenjati državljanstvo i to zbog novca.
U sportu bi općenito trebalo zabraniti promjenu državljanstva tijekom karijere (barem u seniorskoj fazi), ako si počeo igrati za Kinu onda igraj za njih do kraja bez obzira gdje si rođen i odakle vučeš korijene.
Reprezentacija nije klub da ih mijenjaš kao gaće, svakome treba dati pravo izbora ali kada se jednom odluči onda neka bude dosljedan u svojoj odluci bez obzira koliko ona bila dobra ili loša.
To je za mene jedini ispravni put a ako je tebi to licemjerno onda mogu samo reći da sam ponosan na svoju licemjernost i nebih je htio mijenjati.

jaka suprotnost u pm
a da se javi neko iz beha i nazove čiliča izdajnikom ti bi prvi podivlja

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 21:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sve dok je Čile ovdje neka ga zovu kako hoće, važna su djela a ne laprdanja zlih jezika.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/09/2014 : 22:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Prije 13 godina ponedeljak je bil sretan za Zeca, jel bu i za međugorskog panja?

Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000