forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zeljko = Ferri
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 41

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 10/09/2014 : 21:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Upravo sam poslao Buretu i ovu naslovnicu. To je to od mene.
Ako me i ovog puta odbije, onda zaista nije toliko do mene koliko je do njih. Razumeo bi odbijanje kad bi video da su svi crtaci u Zagor staffu vrhunski...kad ne bi gledao raznorazne skrabotine u Zagoru...nemam sta da krijem, kazem u oci sta mislim...necu da cutim....ali ovako, odbiti me sa ovim crtezima....ocigledno da nesto ne stima....Moj crtez nije savrsen, NITI CE IKAD BITI....nije savrsen ni perfektan Villin crtez, ako cemo vec traziti dlaku u jajetu.
Ali mislim da je moj SADASNJI crtez sasvim ZADOVOLJAVAJUCI sto se tice Zagor stripa. Videcemo sta ce biti. Ocekujem odgovor do kraja meseca, nadam se.

Pises pizdarije,ako si nacrta nekoliko tabli Zagora to ne znaci da moras vrijedjat ljude koji tamo crtaju vec godinama i koji su nacrtali preko tisucu tabli Zagora.Svaki od tih crtaca za koje ti kazes da crtaju skrabotine je puno bolji crtac od tebe ma koliko te ljudi ovde na forumu uvjeravali u suprotno.Druga je stvar sta se ljudima njihov stil crtanja ne svidja jer su navikli na Ferrija pa olako seru po njihovom crtezu.Imas veliki talenat i sve dalje je rad,rad i samo rad.Cak i ako te odbiju ne odustaj,potrudi se bit jos bolji i salji opet.Ako te i tada odbiju budi jos bolji i salji opet.Sam si reka da je crtanje Zagora tvoj san.Ne odustaj od svojih snova.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 10/09/2014 : 21:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Imas veliki talenat i sve dalje je rad,rad i samo rad.Cak i ako te odbiju ne odustaj,potrudi se bit jos bolji i salji opet.Ako te i tada odbiju budi jos bolji i salji opet.Sam si reka da je crtanje Zagora tvoj san.Ne odustaj od svojih snova.

Potpisujem.
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 10/09/2014 : 21:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Ako me i ovog puta odbije, onda zaista nije toliko do mene koliko je do njih. Razumeo bi odbijanje kad bi video da su svi crtaci u Zagor staffu vrhunski...kad ne bi gledao raznorazne skrabotine u Zagoru...nemam sta da krijem, kazem u oci sta mislim...necu da cutim....ali ovako, odbiti me sa ovim crtezima....ocigledno da nesto ne stima....Moj crtez nije savrsen, NITI CE IKAD BITI....nije savrsen ni perfektan Villin crtez, ako cemo vec traziti dlaku u jajetu.
Ali mislim da je moj SADASNJI crtez sasvim ZADOVOLJAVAJUCI sto se tice Zagor stripa. Videcemo sta ce biti. Ocekujem odgovor do kraja meseca, nadam se.

Pises pizdarije,ako si nacrta nekoliko tabli Zagora to ne znaci da moras vrijedjat ljude koji tamo crtaju vec godinama i koji su nacrtali preko tisucu tabli Zagora.Svaki od tih crtaca za koje ti kazes da crtaju skrabotine je puno bolji crtac od tebe ma koliko te ljudi ovde na forumu uvjeravali u suprotno.Druga je stvar sta se ljudima njihov stil crtanja ne svidja jer su navikli na Ferrija pa olako seru po njihovom crtezu.Imas veliki talenat i sve dalje je rad,rad i samo rad.Cak i ako te odbiju ne odustaj,potrudi se bit jos bolji i salji opet.Ako te i tada odbiju budi jos bolji i salji opet.Sam si reka da je crtanje Zagora tvoj san.Ne odustaj od svojih snova.

Tačno rečeno svako slovo,Željko je talenat i odličan ali ipak još uvijek nije to kao aktualni crtači Zagora,imaju možda malo čudniji stil ali su ipak svi vrhunski

Nemam potpis...
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 10/09/2014 : 23:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Ma nije istina!
Aktualni crtači Zagora poput braće Cassaro, Gramaccionija, Laurentija i da ne nabrajam dalje su miljama ispod Željka. Čovjek je u pravu u potpunosti.
Zašto bi se klanjao nekome samo zato jer crta Zagora? Vau! Baš su impresivni kriteriji primanja u Bonelli staff. Nitko ni ne zna koji su... možda crtač treba biti samo dobar prijatelj s nekim urednikom tamo.
Hiperprodukcija loših scenarija i loših crtača ubija supstancu Dylana, Zagora i konstantno im smanjuje tiražu.
Zagora kako ga crta Željko sigurno želi veliki i značajan broj preostalih fanova.
Baš me zanima koliko njih želi Cassarovog Zagora

Željko - skidam kapu ne zato jer si "naš", nego jer to kvalitetom zaslužuješ.
I ako ti nakon ovog napravljenog ne daju šansu, neće nikada

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...

Edited by - ike666 on 10/09/2014 23:21:05
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 11/09/2014 : 00:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne vredjam ljude, samo kazem sto mislim. Ne mogu da lazem ili da se pravim licemeran i da mu se smejem u lice i kazem "odlican je tvoj Zagor, svidja mi se" a Zagor nacrtan kao zombi ili kao raspadnuta lutka i da nema orla na grudima ne bi ni znao da je to Zagor. To sto su neki nacrtali na hiljade tabli za SBE a crtaju tako nakaradnog Zagora, pa to je jos veca katastrofa. To je samo MINUS, a ne plus. Cujem od mnogih da je puno crtaca uslo u staff jer su bili prijatelji sa Bonelijem ili Buratinijem. Ako je to istina, onda sa pravom mogu reci da ima par crtaca koji katastrofalno crtaju Zagora, i to ne mislim samo ja, vec mnogo ljudi. I mene je takav crtez odbio od Zagora dugi niz godina. Ja ne znam sta Bure misli sa tim da postigne. Tiraz ce biti samo manji iz godine u godinu, ne samo zbog osrednjih scenarija, vec i zbog KATASTROFALNOG crteza nekih od crtaca u staffu. Sad, to sto ih drze jos uvek u staffu jer su prijatelji ili dok ne stignu do penzije, to je vec druga prica...ali zato Zagor i trpi...

Edited by - Zeljko Ferri on 11/09/2014 00:12:29
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4416 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/09/2014 : 15:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Opet te zavjere i rekla-kazala priče...
Crtati strip ne znači samo dobro pogoditi stas i lice glavnog junaka. Čim prije to shvatite ti i ostali- to bolje za vas. Manje će vas mučiti žuč.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/09/2014 : 16:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Opet te zavjere i rekla-kazala priče...
Crtati strip ne znači samo dobro pogoditi stas i lice glavnog junaka. Čim prije to shvatite ti i ostali- to bolje za vas. Manje će vas mučiti žuč.

potpis na kvadrat

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 11/09/2014 : 17:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne vredjam ljude, samo kazem sto mislim. Ne mogu da lazem ili da se pravim licemeran i da mu se smejem u lice i kazem "odlican je tvoj Zagor, svidja mi se" a Zagor nacrtan kao zombi ili kao raspadnuta lutka i da nema orla na grudima ne bi ni znao da je to Zagor. To sto su neki nacrtali na hiljade tabli za SBE a crtaju tako nakaradnog Zagora, pa to je jos veca katastrofa. To je samo MINUS, a ne plus. Cujem od mnogih da je puno crtaca uslo u staff jer su bili prijatelji sa Bonelijem ili Buratinijem. Ako je to istina, onda sa pravom mogu reci da ima par crtaca koji katastrofalno crtaju Zagora, i to ne mislim samo ja, vec mnogo ljudi. I mene je takav crtez odbio od Zagora dugi niz godina. Ja ne znam sta Bure misli sa tim da postigne. Tiraz ce biti samo manji iz godine u godinu, ne samo zbog osrednjih scenarija, vec i zbog KATASTROFALNOG crteza nekih od crtaca u staffu. Sad, to sto ih drze jos uvek u staffu jer su prijatelji ili dok ne stignu do penzije, to je vec druga prica...ali zato Zagor i trpi...

Krivo razmisljas i zao mi je zbog toga.Profesionalno crtanje stripova je jako tezak i mukotrpan posao i pogresno je mislit da je to lagano.Bas zbog toga ne bi triba vrijedjat te ljude kojima i sam zelis bit kolega.Jedno je rec da ti se ne svidja neciji stil crtanja a drugo je rec da neko crta nakaradno i katastrofalno.Forumasi koji te previse hvale i dizu u nebesa ti samo cine medvjedju uslugu jer ti stvaraju iluziju da si vrhunski crtac bolji od vecine u Zagorovom staffu a to jednostavno nije istina.Moj dobronamjerni savjet ti je crtaj,crtaj i samo crtaj.Uci na svim svojim greskama,ispravljaj ih,nemoj se sramit pitat iskusnije i bolje crtace za pomoc i savjet i nastoj stalno bit jos bolji i bolji.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/09/2014 : 18:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
S dosta toga, što su Cromwell i Torghal rekli, se slažem. Treba još raditi, a talenta i potencijala ne nedostaje.

Edited by - solar on 11/09/2014 18:14:10
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 11/09/2014 : 18:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Ja nisam ni rekao da crtanje stripova nije tezak i mukotrpan posao. A ja nisam neki amater kako neki ovde misle. Ja radim slike i ilustracije za americko trziste preko 15 godina, tako da ni ja nisam od juce. I meni nije potrebno da udjem u SBE da bi zaradjivao novac.
Niko meni ne stvara iluziju ovde da sam vrhunski crtac, jer to nisam, niti cu ikad biti. Ali samo zato sto neko godinama crta u SBE i to ima jako los crtez, NE ZNACI I DA JE PROFESIONALAC.
Ja ucim na svojim greskama za razliku od nekih sto nacrtaju hiljade tabli za SBE.
Uvek cu govoriti sta mislim i to javno, nemam dlake na jeziku.

Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 11/09/2014 : 18:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Željko, kad će nova tabla otprilike?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/09/2014 : 20:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Offt.: Zeljko, "Bio: Rodjen u Ljubljani." ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 11/09/2014 : 20:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri Ali samo zato sto neko godinama crta u SBE i to ima jako los crtez, NE ZNACI I DA JE PROFESIONALAC.

Ovdje mislim da griješiš. Upravo zbog tog "godinama", znači i te kako. To se ipak "mjeri" prvenstveno brojem tabli i lovom koju zaradiš (u struci) te vremenom koliko to sve traje. A ne time što tvoj crtež neko sa druge obale Jadrana smatra jako lošim.

Isto kao što činjenica da je meni nekoliko urednika, i crtača, iz SBE okarakterisalo radove da su na visoko profesinalnom nivou; me ne čini ni P od profesionalca, još uvijek. Žasto? Pa jasno je valjda.

A kada i ti i ja budemo štancali hiljade tabli, onda ćemo pričati o vremenu da se stigne učiti na greškama ;)
Nemoj me shvatiti pogrešno, i meni se želudac prevrće na neke crteže, pogotovo u Dampyru ili Caravanu, ali sve dok ne iscrtam bar isti broj tabli kao bilo koji od tih autora, sa nadom da ce na kraju ispasti bar jednako dobre kao njihove ako vec ne bolje; blatiti ih onako usput, koliko god bilo argumentovano li ne, ja ne bih ... nema smisla jbg.

Edited by - MisterYES on 11/09/2014 20:26:26
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 11/09/2014 : 20:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MisterYES

quote:
Originally posted by Zeljko Ferri Ali samo zato sto neko godinama crta u SBE i to ima jako los crtez, NE ZNACI I DA JE PROFESIONALAC.

Ovdje mislim da griješiš. Upravo zbog tog "godinama", znači i te kako. To se ipak "mjeri" prvenstveno brojem tabli i lovom koju zaradiš (u struci) te vremenom koliko to sve traje. A ne time što tvoj crtež neko sa druge obale Jadrana smatra jako lošim.

Isto kao što činjenica da je meni nekoliko urednika, i crtača, iz SBE okarakterisalo radove da su na visoko profesinalnom nivou; me ne čini ni P od profesionalca, još uvijek. Žasto? Pa jasno je valjda.

A kada i ti i ja budemo štancali hiljade tabli, onda ćemo pričati o vremenu da se stigne učiti na greškama ;)
Nemoj me shvatiti pogrešno, i meni se želudac prevrće na neke crteže, pogotovo u Dampyru ili Caravanu, ali sve dok ne iscrtam bar isti broj tabli kao bilo koji od tih autora, sa nadom da ce na kraju ispasti bar jednako dobre kao njihove ako vec ne bolje; blatiti ih onako usput, koliko god bilo argumentovano li ne, ja ne bih ... nema smisla jbg.

Slazem se sa ovim, kao i sa onim sto su rekli Cromwell i Thorgal.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 11/09/2014 : 20:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nisam ni rekao da crtanje stripova nije tezak i mukotrpan posao. A ja nisam neki amater kako neki ovde misle. Ja radim slike i ilustracije za americko trziste preko 15 godina, tako da ni ja nisam od juce. I meni nije potrebno da udjem u SBE da bi zaradjivao novac.
Niko meni ne stvara iluziju ovde da sam vrhunski crtac, jer to nisam, niti cu ikad biti. Ali samo zato sto neko godinama crta u SBE i to ima jako los crtez, NE ZNACI I DA JE PROFESIONALAC.
Ja ucim na svojim greskama za razliku od nekih sto nacrtaju hiljade tabli za SBE.
Uvek cu govoriti sta mislim i to javno, nemam dlake na jeziku.

Crtanje ilustracija i crtanje stripova su dvi potpuno razlicite stvari.Strip je PRICA u slikama.Tu nije bitno samo znat lijepo crtat.Bitno je znat postavit kompoziciju table,znat kadrirat, znat prijenjet emocije likova u crtez i tako dalje i tako dalje.Kao sta san vec rekao profesionalno crtanje stripova je jako tezak i mukotrpan posao.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/09/2014 : 21:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Torghale, necu da stajem na niciju stranu, ali na ova 3-4 table ovdje Zeljko je prikazao vise emocije i bolje kadriranje nego braca Cassaro na svim svojim radovima do sada. Tako gledano, mogu Zelju da razumijem, covjek je rekao onako kako jeste, iako to nekima prepotentno zvuci.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 11/09/2014 : 21:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
prije svega moram reci da sam odusevljen tvojim trenutnim crtezem,
ali isto i malo razocaran tvojim stavom prema ne toliko talentovanim
kolegama, na ovom forumu bi ti valjda trebao biti zadnji koji kritikuje crtace, budi veci sportista. koncentrisi se na sebe i svoje kvalitete

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1981 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 11/09/2014 : 21:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Torghale, necu da stajem na niciju stranu, ali na ova 3-4 table ovdje Zeljko je prikazao vise emocije i bolje kadriranje nego braca Cassaro na svim svojim radovima do sada. Tako gledano, mogu Zelju da razumijem, covjek je rekao onako kako jeste, iako to nekima prepotentno zvuci.

Da ja ne mislim da Zeljko nije veliki talenat ne bi se ni trudia ovde pisat.Ali rec za nekog profesionalca da crta nakaradno,to nije prepotentno nego bezobrazno.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/09/2014 : 23:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ja se uopće ne bavim crtanjem ali sa stajališta jednog fana mogu reći da u Bonelliju stvarno ima crtača koji grozno rade svoj posao i takvim načinom ne zaslužuju raditi na Zagoru.
U jednu ruku razumijem Željka jer govori iskreno iz duše ono što stvarno misli, takav stav je meni puno bolji nego da je recimo skroman prema sebi hvaleći profi crtače koji mu se ne sviđaju a u stvari misli sasvim suprotno držeći figu u džepu.
U ovoj sadašnjoj poziciji Željko ima pravo kritizirati trenutne crtače Zagora, druga bi stvar bila da on tamo radi skupa s njima pa bi se mogao očekivati neki stupanj kolegijalnosti... ovako nema zbog čega da izigrava tu kolegijalnost pošto nije u toj ekipi.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 12/09/2014 : 12:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

U ovoj sadašnjoj poziciji Željko ima pravo kritizirati trenutne crtače Zagora, druga bi stvar bila da on tamo radi skupa s njima pa bi se mogao očekivati neki stupanj kolegijalnosti... ovako nema zbog čega da izigrava tu kolegijalnost pošto nije u toj ekipi.

A ako bi ga slučajem primili onda bi trebao biti super fin. Moš mislit.

Talenat je tu, crteži dobri. Raditi na sebi, a ne osvrtati se previše na druge.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 12/09/2014 : 13:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Na stranu sto su meni bolji radovi vecine koju pljujete, i to neuporedivo, ali sve i da mislim da je Zeljko bolji od svih zajedno, nikad ne bih to konstatovao pljujuci neke druge. Jebes crtez, ako mu je jedini kvalitet sto je nekome "bolji od Kasara". Preporucujem svima da se koncentrisu na konstruktivnu kritiku Zeljkovog rada, jer valjda svi na forumu navijamo da Zeljko udje u Zagorov staf. Evo, recimo, ja smatram da, iako je tvoj, kako kazes, san da crtas kao Feri, je ipak bolje da trazis sopstveni izraz. Meni je Chiarolla doktor za Vernija, a kad god bude neko glasanje tog tipa, Verni izgubi. Iz nekog razloga, staromodni fanovi su jako glasni, urlaju na forumu, pa covjek stekne utisak da ih je vise, a to se nikad do sad nije ispostavilo bas tako. Dakle, ne potpadaj previse pod nerezonske rijeci hvale, jer nacrtati 3 broja redovne serije je mnoooogo tezi posao, nego odraditi 4-5 probnih tabli, a da ne pricam o tome kako se rokovi moraju postovati po svaku cijenu. Razumijem da ne volite Laurentija (naravno, samo neki), ali on je cijenjen strip crtac, uspio u svojoj zemlji i zivi od toga, vjerujem, sasvim dobro. Eto, ne bih se ni oglasio da nije bilo bespotrebnog spominjanja odredjenih profesionalaca, jer i dalje smatram da je skromnost jedna od boljih i bitnijih ljudskih vrlina.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 14/09/2014 : 21:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Ovaj topic je bolji od Big bang theory

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/09/2014 : 22:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ike666

Ma nije istina!
Aktualni crtači Zagora poput braće Cassaro, Gramaccionija, Laurentija i da ne nabrajam dalje su miljama ispod Željka.

joj, ove olake izjave... Ne samo tvoja, ike, ali na tebi mi je puklo (bez uvrede)
Vi koji govorite da je Željko bolji od tih i tih crtača (pogotovo od Laurentija), da ne bude da lupate, makar napišite U ČEMU ih to šiša ili jednostavno ućutite. Ajde Cassaro nekako (ali i to nikako), ali počeli ste da preterujete. Da čujem...po čemu je to Željko bolji? Ako mi neko napiše "emocija u licu" i "Ferrijev Zagor" neka sam sebe poklopi.

Željko, ne slušaj ih i radi svoj posao kao da si najgori na svetu i tačka! Brat bratu!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 14/09/2014 : 22:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 14/09/2014 : 23:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Evo par mojih radova koji nisu Zagor. Ovo je samo mali deo od gomile ilustracija i slika razlicitih zanrova i stilova i medija.

Go to Top of Page
Page: of 41 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000