forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/09/2014 : 18:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
a što će ranjena i raskrinkana zvijer nego pljuvati otrov svuda oko sebe. čovjeće, ti nisi samo folirant nego i najobičniji gad koji tako nisko i jadno podmeće da ja "intimno podržavam tog lika" (pa valjda prema tome i nasilje nad staricom) dok ti toliko "nevino" i odmjereno nastupaš u dnevnopolitičkim temama. nisam niti ja kritizirao neki politički stav kolinde grabar kitarović nego samo primijetio nedostatak bilo kakvog. dakle, u čemu je zapravo razlika u tvom simpatetičnom nastupu prema nasilju na skupovima i moga prema kolindi? obadva su u okviru dnevnopolitičkih zbivanja.

razlika je samo u tome što si ti sebi uzeo za pravo da određuješ što je "političko" a što nije i tome prema napadaš neistomišljenika. a moji "politički pamfleti" i "provokacije" su moji jasno artikulirani stavovi o svijetu oko sebe... što je nešto za što ti jednostavno nisi sposoban te se osjećaš osobno pogođen i ugrožen. i kao takvom ne preostaje ti ništa drugo nego napadaji, cviljenje i zazivanje forumskih pravila. i pazi sad, ovo je politički topik već posljednjih stotinu stranica... kako se sad zbog toga osječaš?

za ove ostale gluposti i podvale u tvome postu mogu samo reći da svi vi kojima se stane na rep vrtite jednu te istu otrcanu priču koja na mene jednostavno nema efekta i koja ništa ne može promijeniti... jer si ti s moje strane već odavno i jasno pozicioniran na ljestvici pri samom dnu. i to ništa neće promijeniti.

a moj post o kolindi nitko ne smatra problematičnim niti se na njega nitko nije "navukao" osim tebe... dakle, možda je problem ovdje stvarno samo u tebi.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2014 : 19:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro ajmo dosta sa prepirkama.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 19:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
naprijed nasi:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/09/2014 : 19:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
igraj,igraj,stisni,stisni..ko vodi?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 20:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
pa nasi vode:) NK Mamlazi.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2014 : 20:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Prvo me nazvao opančarom, pa onda gadom. Ostale bljuvotine da i ne spominjem.

S kojim pravom taj lik može nekažnjeno vrijeđati?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 20:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

quote:

jednako kao sto ti stalno provociras pa ne letis. ne budi sada sonjo koji samo zna provocirati a onda place odraslima kada mu netko da kontru.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 20:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
vuce budi covjek i ne placi vec se suprostavi kikiju kao ljudsko bice koje ima svoje ja i svoje misljenje.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2014 : 20:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Dobar vecer
Hajmo sad svi na jednu glazbenu pauzu, glavu u oblake i povuci vodu. To ja zovem kolektivno pranje. Bilo bi mi zao da netko zbog mog poganog jezika i ove rabote od topica ispali na (zivce) hlađenje.

Chill and relax.

Srdacno vasa..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 20:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
gnjav. ove zene bas upropaste lijepe svadje:(

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2014 : 20:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

quote:

jednako kao sto ti stalno provociras pa ne letis. ne budi sada sonjo koji samo zna provocirati a onda place odraslima kada mu netko da kontru.

Daj neki primjer tih mojih provokacija.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 20:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

kad potjeras zene sa topika, njih se bojim:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2014 : 20:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

vuce budi covjek i ne placi vec se suprostavi kikiju kao ljudsko bice koje ima svoje ja i svoje misljenje.

Da nema aukcija budi siguran da bih mu odgovorio što zaslužuje.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2014 : 20:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nisam siguran što si s ovim htio reći, ali ne vidim kokretno nikakav primjer ni provokacije ni uvrede. Daj neki.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2014 : 21:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

Nisam siguran što si s ovim htio reći.

Khm.. dobar je strah tko ga ima.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/09/2014 : 21:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne da mi se tražit topic o cijepljenju pa ču ovde:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog-odbijanja-cijepljenja-prijete-epidemije-vracaju-se-bolesti-koje-su-vec-bile-iskorijenjene/771674.aspx

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 21:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

quote:

vuce jel ti sada jasnije:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2014 : 21:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
I tak to..

RODITELJI, EVO KAKO NAS KRADU S NOVIM ŠKOLSKIM UDŽBENICIMA STAROG SADRŽAJA

http://kvarnerski.com/roditelji-evo-kako-nas-kradu-s-novim-skolskim-udzbenicima-starog-sadrzaja/

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2014 : 21:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

vuce jel ti sada jasnije:)

Jasno je i to da ne možeš navesti primjer nečega čega nema.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 21:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ma mogu, vuce, mogu. samo mi je malo to tesko preko moba. navest cu ti sutra kada budem na kompu.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2014 : 21:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

ma mogu, vuce, mogu. samo mi je malo to tesko preko moba. navest cu ti sutra kada budem na kompu.

Pa možeš i po sjećanju. Onako, kroz natuknice.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2014 : 21:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
lwoode, iznajmljujes li one sprave za mucenje s teme o spanjolskoj inkviziciji? Posudila bi na dan-dva za ovdje.
Mislim da me se ne dozivljava na ispravan nacin..

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 21:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

ne. uzet cu ti zadnjih sto postova i na svakome ti pokazati gdje si isti po pitanju perfidnih provokacija. kiki barem javno kaze sta misli i ne skriva svoja razmisljanja. ne trola.

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 23/09/2014 21:22:10
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/09/2014 : 21:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

lwoode, iznajmljujes li one sprave za mucenje s teme o spanjolskoj inkviziciji? Posudila bi na dan-dva za ovdje.
Mislim da me se ne dozivljava na ispravan nacin..

ja dozivljavam:) vuk je jos mlad i neiskusan:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/09/2014 : 21:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:

quote:

ne. uzet cu ti zadnjih sto postova i na svakome ti pokazati gdje si isti po pitanju perfidnih provokacija. kiki barem javno kaze sta misli i skriva svoja razmisljanja. ne trola.

Samo naprijed.
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.58 seconds. Snitz Forums 2000