Pazi pazi ljeto opet stize u nase krajeve sa juga donosi sunce zlatne valove sidjimo sa visina izadjimo iz skrapa i vrtaca doli dupin mrizu cipa spustimo se do mora draga ja i ti obalom cemo se setati na obali mi ti draga njezno govoris o oo malo cemo da se kupamo o oo malo cemo da se suncamo o oo malo cemo da se kupamo o oo malo cemo da se suncamo pred zoru sam sanjao da sam lovu nasao i cujem sum talasa ispod moga prozora o oo malo cemo da se kupamo hocemo o oo malo cemo da se suncamo Pazi pazi evo ti krema svoga dragog namazi bilo bi bezveze da ga sunce isprzi bilo bi blentavo da do noci izgori jer takav navecer ni za sta nije ne draga ja i ti lavanda srdele i ostali pjesmice nase klapice ispred nas more pod nama kamenice draga ja i ti pjesmice nase klapice ispred nas more pod nama kamenice o oo malo cemo da se kupamo hocemo oo malo cemo da se suncamo o oo malo cemo da se kupamo hocemo oo malo cemo da se suncamo...
noć je puna ljubavi dok suton slijedi dan taj rijetki tren kad svijet je savršen i divan sniva san. još ne znam gdje da počnem objasnit moram sve i priznat da sam kriv ni slučajno jer gubim je taj tren. od mene nešto skriva u glasu čudan ton i znam da on je kralj kojeg čekamo i zna li to i on. noć je puna ljubavi dok suton slijedi dan taj rijetki tren kad svijet je savršen i divan sniva san noć je puna ljubavi i nosi duše dvije njena moć ne pozna granice ljubav spaja se
sanjam bolji svijet gdje ne vlada zlo nikad nisi sam jer mi smo zajedno nek nam uzmu svijet stvorit cemo svoj bit će predivan i savršen jer srcu svom ja vjerujem i znam ljubav nije grijeh čitav sad je svijet moj dom jer više nisam sam kroz mrak zraka sunca sja sve je ko u snu sad kad ti si tu ljubav nije grijeh život nije lak strah mi tišti grud svijet je mržnje pun i sve je uzalud neki novi svijet u tvom oku sja prepun ljubavi i radosti jer zajedno smo ja i ti i znam ljubav nije grijeh čitav sad je svijet naš dom jer više nismo sami kroz mrak zraka sunca sja sve je ko u snu sad kad ti si tu ljubav nije grijeh