Eto bas citam velike sukobe, pa i uvrede verni-rubini ma i sam sam se posvadao zbog hellingen je ziv... ali stavrno nas ima svakakvih nekome je nocna mora na moru odlican strip kao meni a nekome je grs totalni. Treba reci svoje a postivati tude. Mislim da nebi valjalo ni da su sve price fenomenalne, dosadilo bi... Pogledajte kako cvatemo za tom JA sagom, jer smo se nasitili relativno losih prica u proslosti... sada dolazi punooo bolji period( barem se nadam )
Eto bas citam velike sukobe, pa i uvrede verni-rubini ma i sam sam se posvadao zbog hellingen je ziv... ali stavrno nas ima svakakvih nekome je nocna mora na moru odlican strip kao meni a nekome je grs totalni. Treba reci svoje a postivati tude. Mislim da nebi valjalo ni da su sve price fenomenalne, dosadilo bi... Pogledajte kako cvatemo za tom JA sagom, jer smo se nasitili relativno losih prica u proslosti... sada dolazi punooo bolji period( barem se nadam )
Ja sam se u njoj totalno izgubio, u početku sam držao konce u rukama, ali kasnije ne znaš što se stvarno dešava, a što ne...slično kao sa Hellingenom...previše fantazije.
Mislio sam ono pošto ti je Noćna mora odlična (a većini loša), Cassaro majstor itd. Ali neka, bolje je biti malo zahtjevan nego stalno očekivati neke epske epizode.
upravo pročitao gigant priča o betty wilding..blaža katastrofa,pogotovo bijeg zagora iz one rupe u selu cayuga i završni obračun u plesent pointu.jedino fenomenalno,ali zaista fenomenalno je početak i zagorova noćna mora u kojej se sukobljavaju njegov otac i on,kad zagor pogiba izboden bajunetama,vojnici masakriraju selo a mladi poručnik doživljava katarzu. pročitao i ujed zmije/smrtonosni izazov..odlični,volim te zagorove epizode gdje se sukobljava sa lokalnim kerumima i sličnima i daje im po tamburi.stari ubijeni bivši kopač zlata i rančer doista se odlično dosjetio kako da digne cijenu svom ranču.samo mi je kraj malo bljedunjav..ta lokalna pičkica od keruma nije ni jednom po labrnji od starog zagora dobila.pitam se,stari li naš zagor?
upravo pročitao gigant priča o betty wilding..blaža katastrofa,pogotovo bijeg zagora iz one rupe u selu cayuga i završni obračun u plesent pointu.jedino fenomenalno,ali zaista fenomenalno je početak i zagorova noćna mora u kojej se sukobljavaju njegov otac i on,kad zagor pogiba izboden bajunetama,vojnici masakriraju selo a mladi poručnik doživljava katarzu.
Slazem se! Taj pocetak je neverovatno dobar. Nazalost ostatak price nije bio na nivou tog ludackog pocetka! Ne bih bas rekao da je katastrofa gigant, ali da je srednje zalostan jeste.
Imanje pod opsadom/Izgubljeni sin i Noćna mora na moru - nije da su loši ali su najmanje dobri. Btw zar stvarno nije moglo Prikaze na moru, Utvare na more Biloštoosimnoćnemore na moru...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ovako mrzi me da se prisecam svake epizode pa nek bude Poslenjia borba,izazov kako vec..Znam da posle toga ide. Ujed zmije.Stvarno sad nema sanse da nadjem najgoru..
Imanje pod opsadom/Izgubljeni sin i Noćna mora na moru - nije da su loši ali su najmanje dobri. Btw zar stvarno nije moglo Prikaze na moru, Utvare na more Biloštoosimnoćnemore na moru...