Jedino izdanje na koje potrosim veci novac to je Libellus Zagor,ali samo kad iman rezerve ili ako je povoljna cijena,fali jos puno knjiga ali ne zamaram se Imam sve od redovnog i extra,tako da smatram da taj mjesecni ciklus nije luksus 36 kn Isto tako ne pusim i ne pijem,ne izlazim vani svaki tjedan,ali moje dite ima SVE i ja sam nasritniji na svitu zbog toga
Ne znam, ima u ovome i istine, iako ne vjerujem da bi itko normalan kupio strip za 500 kn, a u isto vrijeme zakinuo svoje dijete za nešto što mu je prijeko potrebno. Ja se držim onoga da neću kupiti nešto što neću i pročitati.
Video sam skoro tipa u Darkwoodu striparnici, smrdljiv, neošišan, zarastao u bradu, pocepan u buđavim patika, garderoba kao iz kontejnera. A ispred njega dva tuceta najnovijih Libellus izdanja, sve je tu...Dilani, natani, Texovi...vadi pare plaća, za to mu nije žao...
pa i zagor je taki,neošišan,svako malo poderanih gaća,smrdljiv,nekad i čizme zna izgubit al ga opet pice vole..sa ili bez libelusa. ma nek kupuje ko šta hoće..da bog da svi kupili što volimo od stripova ,i što trebamo i ne trebamo
I Zagor stalno nosi istu garderobu koja ne može baš ugodno mirišati nakon ronjenja po močvarnim vodama Darkwooda. Ali kada krene spavati ne skida ništa sa sebe nego onako obučen i obuven samo zalegne bez obzira bio to krevet u njegovoj kolibi ili meka šumska trava, to su bila vremena.
I Zagor stalno nosi istu garderobu koja ne može baš ugodno mirišati nakon ronjenja po močvarnim vodama Darkwooda. Ali kada krene spavati ne skida ništa sa sebe nego onako obučen i obuven samo zalegne bez obzira bio to krevet u njegovoj kolibi ili meka šumska trava, to su bila vremena.
ronjenje i jest jedino što spašava koliko-toliko da svi oko njega ne pokrepaju od smrada
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
ronjenje i jest jedino što spašava koliko-toliko da svi oko njega ne pokrepaju od smrada
Samo što će ronjenje u crnoj močvari gdje živi Yaska dodatno pojačati taj smrad.
Užasan napor je jedino čitati Essegesse djela, u rangu s tim (ili čak i gore) su prve Texove priče... Početni Zagori ili recimo Kit Telleri, čak su i simpatični. Definitivno od svih serijala (što se Bonellija tiče) najbolji start je imao Mister No.
Upravo sam pročitao epizodu sa vješticom Yaskom i mogu reći da je bila zanimljiva, izgleda da je to period kada serijal polako napreduje ili me je možda očarao izvrstan kolor.
ja kupujem samo Zagore i kada ih pročitam bacim ih negdje, ne znam ni sam gdje su (obićno ih je par na vešmašini u wc-u, par ma solu/ispod stola i par ispod kreveta ;)
Zapravo, mi kupujemo puno stvari koje nam ne trebaju, a žalimo se da su plaće male i da si ne možemo ništa priuštiti.
Krenimo redom.
Hrana. Čovjeku je za preživjeti dovoljno da dnevno unese oko 2000 kalorija. 1500 za žene. Sve preko toga je rasipanje dragocjenog novca i resursa. Vodu uvijek možeš piti u javnom WC-u.
Odjeća. Hodam po gradu i vidim one bahate ljude koji svaki dan nose drugu odjevnu kombinaciju. Čovjeku trebaju dvoje gaće, jedna majica, jedne hlače, jedna jakna ako je baš jako hladno i cipele. I to se nosi barem 5-6 godina, a ne svake godine kupovati novo i trošiti krvavo zarađen novac.
Prijevoz. Ako možeš hodati, hodaj. Inače se švercaš tramvajem. Sve ostalo je nepotrebni luksuz i traćenje krvavo zarađenog novca.
Telekomunikacije. Mobitel? Smartphone? Mail? To su sve budalaštine. Na poslu imaš telefon i kompjuter i to je sasvim dosta. Osim toga, ljudi su zbog stalne dostupnosti već oboljeli.
Stanovanje. U stanu je najvažnije da je toplo i da se ima gdje leći. Dakle, grijanje i madrac su sasvim dovoljni. Ne razumijem za šta su oni silni ormari? Pa odjeću uvijek nosiš na sebi, a rezervne gaće su i tako uvijek na pranju.
Sve ostalo. Nepotreban luksuz i rezultat kapitalističkog društva. Ljudi, pretvaramo se u hrčke, poduzmite nešto!
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Užasan napor je jedino čitati Essegesse djela, u rangu s tim (ili čak i gore) su prve Texove priče... Početni Zagori ili recimo Kit Telleri, čak su i simpatični. Definitivno od svih serijala (što se Bonellija tiče) najbolji start je imao Mister No.
Mister No je ima dobar start, al meni su šta se starta tiče Martin Mystere i Dylan najbolji.