Ma te starije epizode se ne računaju. To ko da bi reko da je prvi mercedes slabiji od najnovijega Ferrarija. Nema smisla. Ove Pezzin&Gamba epizode su izašle u vrijeme kad je Zagor već bio "utemeljen"... i onda nam ovaj dvojac izbaci priče gore i naivnije od ovih početnih. Ne zaboraviti i Nollitinog Vikinga... koji mu k bio dok je to pisao...
Upravo pročitao Svetog jelena i mogu samo reći koja smijurija. Enzo & Antonio Chiomenti su napravili sprdnju od ionako bedaste epizode, Zagor i Chico svaki čas mijenjaju lica plus promašene proporcije. Šteta što nikada nisu radili na Chico specijalima jer bi bili idealni za to.
Najgore što sam dosad pročitao: Posljedni viking, Sierra Blanca, Izazivač, Vatreno oko i Thunderman - priče za petogodišnjake i sprdanje sa serijalom...
Osim slabog crteza, Posljednji Viking je veoma dobra epizoda... zamisli samo da ju je Ferri crto... bila bi vrhunska.
Posljednjeg Vikinga je unazadio crtež ali je svejedno najbolja epizoda od Segne. Kada se samo sjetim one bedastoće Nevidljivi čovjek ili potpune katastrofe Duhovi, te priče nebi bile dobre čak da ih je radio Ferri.
Mislim da sam upravo u jednom LL kolorcu naletio na crtača koji je još puno gori od Segne... ma gori je i od Chiomentija koji su crtali Svetog jelena... a ime mu je Mario Cubbino... ajme koji užas.
Mislim da sam upravo u jednom LL kolorcu naletio na crtača koji je još puno gori od Segne... ma gori je i od Chiomentija koji su crtali Svetog jelena... a ime mu je Mario Cubbino... ajme koji užas.