Author |
Topic  |
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 15/10/2014 : 08:50:15
|
kad je bio ždrijeb za ove kvalifikacije, mislim da je samo jedan ili dva para prije ždrijeba označen da ne mogu igrati u istoj grupi,a to su bile neke zemlje bivšeg SSSR-a tipa armenija i azerbajdžan ili slično jer su postojali rizici od nekih nereda...i baš su te dvije ekipe izvučene ali je nakon toga opet ponovljeno izvlačenje...kad je ždrijeb spojio srbiju i albaniju odmah su počele priče da je taj par puno rizičniji od ovog ruskog i da se trebalo prije i njega staviti na spisak onih koji ne mogu biti zajedno... tako da je uefa tu napravila grešku i nije to trebala dopustiti jer kod nas je na balkanu takav nacionalizam i primitivizam da će se slične stvari dešavati i narednih 100 godina... primjer za to je i jučerašnja utakmica U21 hrvatske i engleske, gdje su na južnoj tribini bili neki pioniri ili šta već nekih klubova iz hrvatske,znači neka djeca od 12-14 godina, i gdje oni tokom cijele utakmice pozivaju cijeli stadion da sa njima skandira parole tipa ''za dom spremni'', ''ajmo ustaše'' , '' u boj u boj'' i slične...i naravno, ovi stariji im se pridružuju...šta onda očekivati dalje...
|
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 15/10/2014 : 09:35:02
|
quote: Originally posted by manhunter

Gledam ovu sliku i mislim se: "Koja legenda ova 15ica. Došla spasiti Albanca od huligana u sred onakve atmosfere. Treba za to imati muda" kad vidim na snimci koju je priložio gibica; jebe se njemu za Albanca, on došao oteti zastavu  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17673 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 15/10/2014 : 10:01:36
|
quote: Originally posted by gibica Sutra Putin dolazi u Beograd, nadam se da ne vodi brata sa sobom 
Oba brata su mu umrla prije 70-ak godina. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17673 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 15/10/2014 : 10:04:53
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
kad je bio ždrijeb za ove kvalifikacije, mislim da je samo jedan ili dva para prije ždrijeba označen da ne mogu igrati u istoj grupi,a to su bile neke zemlje bivšeg SSSR-a tipa armenija i azerbajdžan ili slično jer su postojali rizici od nekih nereda...i baš su te dvije ekipe izvučene ali je nakon toga opet ponovljeno izvlačenje...kad je ždrijeb spojio srbiju i albaniju odmah su počele priče da je taj par puno rizičniji od ovog ruskog i da se trebalo prije i njega staviti na spisak onih koji ne mogu biti zajedno... tako da je uefa tu napravila grešku i nije to trebala dopustiti jer kod nas je na balkanu takav nacionalizam i primitivizam da će se slične stvari dešavati i narednih 100 godina...
Da, slažem se, na toj listi su bili Španiji i Gibraltar, Rusija i Gruzija, Jermenija i Azerbejdžan, oni u kvalifikacijama za EP 2008. nisu ni odigrali utakmice u grupi.
Ima još krivaca. Vlada Srbije mogla je da naredi policiji da saopšti da se ne može igrati pred publikom.
|
Edited by - delboj on 15/10/2014 10:15:35 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/10/2014 : 10:23:15
|
Prva je greška sudije. Dva minuta mu leti zastava i ništa ne preduzima. To ne treba igrač da skida, nego redari. Druga je greška organizatora. Ne može da ulazi publika na teren i da se tuče sa igračima. To je nedopustivo. Što se tiče samog incidenta, kavgu su započeli albanski igrači koji su krenuli da otmu zastavu Albanije koja je nacrtana na teritoriji Velike Albanije. Šta oni imaju sa tim transparentom i šta oni imaju da je otimaju?
Ne znam šta treba da se desi da bi FSS preuzeo odgovornost. Ovo je i njihova greška. Loša organizacija utakmice.
Koje su obaveštajne službe bile umešane u sve ovo i koji je razlog da Albanci ovo urade, ne znam, plašim se - čuće se. U svakom slučaju, ono što se oni nadaju, registrovanih 3:0 za njih, teško da će da prođe. |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 15/10/2014 : 10:37:45
|
Da, bice zanimljivo kako ce to ici dalje sa registracijom utakmice.
Kako je bilo nakon prekida? Da li se i sudac vratio na teren i htio nastaviti utakmicu ili su dosli samo igraci Srbije? |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 15/10/2014 : 10:48:40
|
quote: Originally posted by surfer
Kako je bilo nakon prekida? Da li se i sudac vratio na teren i htio nastaviti utakmicu ili su dosli samo igraci Srbije?
Ne mora više sudija da, zvanično, odsvira kraj utakmice. Utakmica je mogla da se odigra danas, bez prisustva publike.
Kada vratim film, vidim koliko su Albanci išli na ovaj scenario. Prvo su rekli kako će da dođu njihovi navijači (zamislite taj pokolj da su oni došli). FSS je rekao (a i oni su bez mozak), u redu, ali dostavite brojeve pasoša uz kupljene karte. Albanski savez je to odbio. Šta su hteli, da može svako da dođe, da naprave sranje i da niko ne zna ko je to uradio? |
Edited by - Jasko on 15/10/2014 10:49:00 |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 15/10/2014 : 10:50:59
|
Teski balkan, koja kavga. Nemos ni krivit albance, dobijes po pixi od nekog taloga i polusvjeta i ona bi se triba vratit na teren ko da se nista nije desilo? Pa nisu ludi. Moglo bi past izbacivanje iz evrope.  |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 15/10/2014 : 10:57:15
|
Ne mislim na to, to je jasno. Ako se trebalo i htjelo sinoc nastaviti onda se sudac morao vratiti na teren i dati znak za pocetak nastavka. To me zanima. Da li su sudac i delegat bili spremni sinoc nastaviti utakmicu.
quote: Originally posted by Jasko
Kako je bilo nakon prekida? Da li se i sudac vratio na teren i htio nastaviti utakmicu ili su dosli samo igraci Srbije?
Ne mora više sudija da, zvanično, odsvira kraj utakmice. Utakmica je mogla da se odigra danas, bez prisustva publike.
Kada vratim film, vidim koliko su Albanci išli na ovaj scenario. Prvo su rekli kako će da dođu njihovi navijači (zamislite taj pokolj da su oni došli). FSS je rekao (a i oni su bez mozak), u redu, ali dostavite brojeve pasoša uz kupljene karte. Albanski savez je to odbio. Šta su hteli, da može svako da dođe, da naprave sranje i da niko ne zna ko je to uradio?
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 15/10/2014 : 10:57:16
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Teski balkan, koja kavga. Nemos ni krivit albance, dobijes po pixi od nekog taloga i polusvjeta i ona bi se triba vratit na teren ko da se nista nije desilo? Pa nisu ludi. Moglo bi past izbacivanje iz evrope. 
I to je tačno. Samo što je ovde huligan izvukao deblji kraj.
Sumnjam. UEFA ima određenu odgovornost za incidente. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 15/10/2014 : 10:58:59
|
Ne mislim na to, to je jasno. Ako se trebalo i htjelo sinoc nastaviti onda se sudac morao vratiti na teren i dati znak za pocetak nastavka. To me zanima. Da li su sudac i delegat bili spremni sinoc nastaviti utakmicu.
To je zvaničan izveštaj :) Na osnovu toga će i ići najbitniji deo odluke. Ovo što FSS priča, to je sve za unutrašnju politiku. Zvanično ne znamo šta je bila odluka delegata i sudija. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/10/2014 : 11:32:09
|
quote: Originally posted by jaki
auuuuuuuuuu. Osiguranje je nikakvo.Dopustili su huliganima uletjeti u teren bez ikakvih problema a utakmica je bila visokog rizika?? Organizator je zaslužio kaznu (veću) a i gosti(manju) te barem desetak igrača obe momčadi. Najbolje je da se obe utakmice odigraju bez publike(bez igrača koji su sudjelovali u neredu).
Tacno. Koliko je samo robokopa bilo na ulicama kada su topli setali, a ovde ...? Kako je ovaj baja mogao uletjeti na teren stolicom? I sigurno mu se nista nece desiti, vidis kako su ga lepo pospremili sa terena.
Kazne za obe strane.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 15/10/2014 11:32:26 |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 15/10/2014 : 11:35:49
|
i što je na kraju sa premijerovim bratom. jeli imao daljinac ili nije? ili se policija opet malo zaigrala? |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 15/10/2014 : 12:06:07
|
Da nije poslijednjih 20 godina sranja mogli bi se svi nasmijati na ovu još nedostignutu razinu zajebancije i trolanja sa bespilotnom letjelicom.
No da se nešto opet valja iza brda to je sasvim jasno. Da je samo nogomet u pitanju...
Uopće mi nije jasno kako srpska žandarmerija može dopustiti da se i jedan navijač nađe pored terena a kamoli na terenu. Tko je opustio onom Bogdanovu da se šeće po trenenu i da nitko ne reagira, kako je on nakon onih sranja u Genovi u opće smio biti blizu stadiona... Očigledno ga je netko sa srpske strane pustio unutra.
Zašto igrač trga zastavu, pa valjda im se cijeli život tupi; nemojte nasjedati na provokacije. Trebalo je doći osiguranje na poziv suca i maknuti zastavu pa da se susret nastavi. I nikako ne dozvoliti da se budale zalijeću na albanske igrače i lome stolice na njima.
Dobro je da je sve u svemu tako mirno sve završilo, bez problema je moglo biti mrtvih... Jebeš ti ovaj Balkan...
Malo ovo ima veze sa sportom a više sa Vučićem, Putinom, Kosovom, NATO-om, HAARPOm, kurcem palcem i ostalim balkanskim sranjima...
Opet će najviše popušiti normalni Srbi i Albanci a i ostali Balkanci, uključujuć i nas Hrvate... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 15/10/2014 : 12:16:32
|
Jos vam uleti ivan bogdanov prvi na teren...nema tu pomoci suspenzija na 2 godine pa ako se ne smire drugi puta na 5 godina...ono divljastvo se rijetko vida... Ali interesantno kako uvijek srbi rade sranja, pa da li je moguce da cijelo poluvrijeme 50.000 srba vice " ubi šiptara " ubi hrvata da šiptar nema brata" Kakvi primitivci, ponovo. " za dom spremni " je za svaku osudu pisao sam vec o tome i panju šimuniću... ali smijesno je kad pojedinci povike " za dom spremni " usporeduju s pozivima da se ubija... samo srbi redovito ne staju samo na vikanju nego sprovode i dijela. |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 15/10/2014 : 12:18:01
|
Komentator je baza Povici sa tribina bas i ne bi tribali vridjat prave i postene Hrvate,jer toga ima koliko hoces na ovim brdovitim prostorima,a mi i nismo neka braca sa Siptarima.To sta nas mnogi smatraju bracom,to je druga stvar.Ima jedan stari vic...Kaze:Zasto Srbi imaju Cigane,a Hrvati Siptare?Zato sto su Srbi prvi birali!Zanima me hoce li i HNS snositi nekakve posljedice za utakmicu u Osijeku?Ako su Simunica kaznili,sta je onda sa publikom?Ovo sta se dogodilo u Beogradu je svakako inscenirano i najsmisnije mi je da brat Albanskog premijera ima americku putovnicu,mos mislit kakvih sve ima sa americkom putovnicom.Bilo ih je prije i u Iraku,Iranu...Provokacija visokog tipa,pogotovo sta se samog sadrzaja na zastavi tice i nacina na koji je odvijen.Naravno,sam razvoj dogadjaja ne opravdava Srbiju i njihov savez,u pogledu same organizacije utakmice.Ovo je jos liso proslo,sta se tice nereda. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 15/10/2014 : 12:20:11
|
quote: Originally posted by Tonka24
Jos vam uleti ivan bogdanov prvi na teren...nema tu pomoci suspenzija na 2 godine pa ako se ne smire drugi puta na 5 godina...ono divljastvo se rijetko vida... Ali interesantno kako uvijek srbi rade sranja, pa da li je moguce da cijelo poluvrijeme 50.000 srba vice " ubi šiptara " ubi hrvata da šiptar nema brata" Kakvi primitivci, ponovo. " za dom spremni " je za svaku osudu pisao sam vec o tome i panju šimuniću... ali smijesno je kad pojedinci povike " za dom spremni " usporeduju s pozivima da se ubija... samo srbi redovito ne staju samo na vikanju nego sprovode i dijela.
Mislim da "to" treba istrebiti. |
Edited by - Jasko on 15/10/2014 12:20:30 |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 15/10/2014 : 12:20:34
|
Ok, o vikanju na stadionima nećemo, glupo je da bilo tko odavde nekome drugome prigovara za vikanje po stadionima...
I kod nas bi bilo "veselo" da se spusti kakva "zanimljiva" zastava na teren.
I uvijek će biti budala koje će izazivati nerede no tu je policija da to suzbije, osim ako netko ne želi da policija djeluje... |
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 15/10/2014 : 12:40:42
|
može i mora.
pa nisu englezi cvijeće, ali ne pada im na pamet da po engleskim stadionima rade baš ovakva sranja. pendrek je u ovakvim slučajevima dobro riješenje. samo bojim se da srbija prvo treba očistiti policiju i prije svega politiku od raznih voždova...
|
Grad - to ste vi. |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Posted - 15/10/2014 : 12:42:44
|
meni prije svega nije jasna naša vladajuća struktura. pa kad će konačno kod nas zaživjeti red na stadionima... što se čeka!!! bajo, baci makar i jebeni list papira sa tribine i letiš u prdrekanu... |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 15/10/2014 : 12:44:01
|
quote: Originally posted by zlikovski
može i mora.
pa nisu englezi cvijeće, ali ne pada im na pamet da po engleskim stadionima rade baš ovakva sranja. pendrek je u ovakvim slučajevima dobro riješenje. samo bojim se da srbija prvo treba očistiti policiju i prije svega politiku od raznih voždova...
Ma jok, znamo kako su Englezi bile cvećke.
Eh da treba samo Srbija. Ima ih svakakvih. |
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
|
Topic  |
|