Upravo sam pročitao ovaj Maxi. Uopće nije loš, baš sam ga s guštom pročitao iako je priča 100 puta viđena pa čak i malo naivno predvidljiva. Cassarovi su užas, ali na to sam se pripremio.
Gdje je onda gušt? U majstoru zanata Caponeu naravno. Način na koji vodi priču, likove, njihove međuodnose... Ne ispunjava stranice praznom akcijom kada to nije potrebno (iako ima puno akcije), i nije mu žao potrošiti koju stranicu na udisanje života sporednim likovima. Eh da, dugo nisam uživao u međuigri Čika i Zagora kao u ovoj epizodi.
Daj decki nemojte nabijati postove bezveze, zatrpavate bespotrebno temu... znate i sami da nemam nista protiv otvaranja topica i zafrkancije... ali valja nesto i procitati a ne da citam zafrkancije po forumu, zar nije tako?
Meni osobno, dobar početak, zaplet koji je Burattini udavio s nizom flashbackova i priglupi kraj. Chirolla na samom dnu čak i za svoje kriterije što se tiče crtanja Zagora (izgleda kao karikatura)
Danas uzeo novi maxi, bacio samo letimičan pogled i... ajme koji hladan tuš. Sada putujem ali kada dođem kući malo bolje ću ga pregledati ali... već osjećam smrad govneta a nisam u WC-u.
mala digresija, iako znam da je već toliko toga rečeno na ovu temu : jbt, ne mogu vjerovati da niti jedan primjerak stripa ne mogu naći bez jebenih utora na njemu, a toliko košta,.. mislim da u ova vremena dati 49 kn za oštećeni strip i nije malo,.. čak ni u osku, u avenue mallu se više ne mogu naći sačuvani ( velka će znat o čemu pričam )