Ma hoće on to tako prevariti ljude. Npr. jednom kod njega mi je rekao "slobodno potegni iz boce za varikinu, tamo držim votku, nije bed". Baš je pravi šaljivdžija.
P.S. Vidim po potpisu da trenutno slušaš Oldfielda, odlično.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ma hoće on to tako prevariti ljude. Npr. jednom kod njega mi je rekao "slobodno potegni iz boce za varikinu, tamo držim votku, nije bed". Baš je pravi šaljivdžija.
Spaval sam snom moderatora pravednika, kad me tvoj murijački glas probudio, nisam skužio ni tko je ni šta je ni koji je dan. Poslije sam razgovor s tobom protumačil kao užasnu noćnu moru.
Zaboravil sam ti se javit, čujemo se danas.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Je, dobar je. Mimo Tubular bellsa, ima meni par odličnih singlova koji se i sad dobro drže ( Moonlight shadow,To France... ). To France mi je posebno drag pošto svaki put kad čujem tu pjesmu se sjetim sebe i buraza prije tridesetak godina kako sjedimo uz kazić i slušamo radio. Mislim da je ta pjesma bila dio špice za neku emisiju. Uglavnom, jedna od prvih uspomena iz djetinjstva...
---------- Trenutačno se sluša: Mr. Mister - Broken Wings
Proslo je dosta vrimena otkad smo se zadnji puta nasli...
....al ne dovoljno dugo
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Utorak. Booksa. Pivo. Seks. (ne nužno tim redoslijedom)
Pozvani su i mlađi od 18.
A sutra niš? Samo seks?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.