Author |
Topic |
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
Posted - 16/10/2014 : 22:40:38
|
quote: Originally posted by mogorovic
Ma, tko je ono nama bio danas na HTV3 u 14.15 sati!?
Nisam bio kod kuće, ali mislim da znam o čemu govoriš |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 25/10/2014 : 11:02:42
|
E šta mi bi da sam do danas propustion ovaj strip. Vrlo dobro Duplančiču. Vrlo dobro.
Smeh, kritika onog frantic zbivanja, dobar štimung.....a do sada najbolje su mi table 56-63 (trenutno sam na tabli 65)!
Da sam bio na jesen 81 te sreče da imam ovakvog desetara, lakše bi nam bilo u JNA. Nije da se žalim da smo najebali, ali lakše bi bilo. Imali smo samo neke polovne desetare - qreten čoban iz Šumadije sa 6 razreda osnovne, nadrkan na pamet Pravila službe, Obrazovanje komunista i onih 10 brošura Marksističkog obrazovanja (učio nas dialektički materializam WTF?????), opasan gorostas iz Beograda (Zemunac) sa najkračim fitiljem, skoro pa invalidni beskičmenjak iz Gornje Radgone....
Poklon šefe. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 25/10/2014 : 11:24:41
|
quote:
Objašnjenje za sretnike: DRNČ - kratica za detrdžentski rastvarač naslaga čađi, sredstvo za čišćenje pješadijskog naoružanja DRNČ - specijalitet JNA kuhinje, po izgledu i konzistenciji sličan gore spomenutom sredstvu. Radio se od (neznam i ne želim doznati )
Drnč - e moj glupi slovenac (to sam ja) - znam za ulje i za hranu al da to stvarno ima značenje - detrdžentski rastvarač naslaga čađi od FAM? Eeeee fak mi.
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 25/10/2014 : 11:47:02
|
CRNI VUK....majkumu dobra. Šuuuu...jeza, žmarci....danas je moj red za ručak ali neču da kuvam do table br 200. Ko jih je... |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 25/10/2014 : 12:02:04
|
"Jebo majku stala kiša."
"Još če ona padat Kariću. Tek je petak. Ne sićan se kad mi nije sjebala izlazak u grad. Ovde kiša uvik pada vikendon."
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 25/10/2014 : 12:36:14
|
quote:
quote:
Usput, Maria Dolores Lopez zaboravila zalijepiti... Dooobra...
Možeš li ti to zamisliti! Svaki put kad na Dnevniku čujem da je neki novinar stradao u ratnoj zoni sjetim se trenutka kad je izvadila ljepilo i sliku.
A ja mislio da je to izmišljeno zbog suspenza...Glupača...eh pa da - španka. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 25/10/2014 : 13:00:01
|
E ne znam kako ste izdržali čitat micpomic od marta prošle godine. Ovo je bio garant epski drooling. A što je najzajebanije ovaj nasladje - evo i ja sam se navuko. I sad cold trukey i apstinenčna kriza do table 229.
FUUUUUCK! |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
dupli
Senior Member
Croatia
1021 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 28/10/2014 : 10:14:31
|
@mogorovic - Valjda neka od repriza.
@trolodtroje - Služim narodu! Dobrodošao mi na topic! Nakon ovog doli nastavka ostala su još dva tako da se nećeš puno "patit".
@Rico - ! Ej, čoviče, di si ti? Ja san mislia da si diga sidro i skroz se da u majice.
Hvala svima na čitanju!
Tabla 229:
Tabla 230:
Tabla 231:
Tabla 232:
Tabla 233:
Tabla 234:
Tabla 235:
Tabla 236:
Tabla 237:
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38005 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
bisley
Senior Member
Croatia
1192 Posts
Member since 08/06/2005 |
|
dupli
Senior Member
Croatia
1021 Posts
Posted - 09/12/2014 : 11:35:17
|
quote: Originally posted by bisley
Di je zapelo Dupli?
Imam deadline za jedan paralelni projekt koji kreće sljedeće godine. Oko Božića će biti više slobodnog vremena za završetak Vojne. U međuvremenu je bilo 24satnocrtanjestripa. Ove godine je nacrtano preko 2000 tabli tako da besplatnog domaćeg stripa na internetu ima za čitanje do kraja godine. Inače, zanimljivo je da na stripovi.com nije bilo ni riječi o tom događaju iako je crtalo oko 150 ljudi i nacrtano je preko 2000 tabli! Čak ni organizator nije smatrao bitnim staviti obavijest, a Tjedne crtice su potpuno odignorirale taj događaj čak i sa zakašnjenjem. Gdje ide stripovi.com? |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Posted - 09/12/2014 : 13:29:01
|
Pomalo prema marginama... Dobro, malo okrutno ovo zvuči, ali činjenica je, koju su osim tebe, mnogi primijetili, da o 24-satnom crtanju nije bilo nigdje niti riječi! Nadalje, može se primijetiti da posustaju žive rasprave i uradci, recimo tako, "forumaša nositelja" čitavog foruma. Eto, najposjećeniji topic "Zagor", u zadnje vrijeme danima zna biti bez novog posta!? Iskreno, mene osobno taj topic ne zabrinjava previše, ali kada gledamo globalni interes forumaša, to je ipak upozoravajuće. Osjeća se neko zasićenje na forumu. |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 09/12/2014 : 14:05:18
|
Pomalo prema marginama... Dobro, malo okrutno ovo zvuči, ali činjenica je, koju su osim tebe, mnogi primijetili, da o 24-satnom crtanju nije bilo nigdje niti riječi! Nadalje, može se primijetiti da posustaju žive rasprave i uradci, recimo tako, "forumaša nositelja" čitavog foruma. Eto, najposjećeniji topic "Zagor", u zadnje vrijeme danima zna biti bez novog posta!? Iskreno, mene osobno taj topic ne zabrinjava previše, ali kada gledamo globalni interes forumaša, to je ipak upozoravajuće. Osjeća se neko zasićenje na forumu.
Obdžekšn; bilo je riječi o 24-satnom ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40064&whichpage=4
Post od 09. studenoga, ali da, trebali smo staviti zasebnu temu...
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Posted - 09/12/2014 : 14:40:54
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Pomalo prema marginama... Dobro, malo okrutno ovo zvuči, ali činjenica je, koju su osim tebe, mnogi primijetili, da o 24-satnom crtanju nije bilo nigdje niti riječi! Nadalje, može se primijetiti da posustaju žive rasprave i uradci, recimo tako, "forumaša nositelja" čitavog foruma. Eto, najposjećeniji topic "Zagor", u zadnje vrijeme danima zna biti bez novog posta!? Iskreno, mene osobno taj topic ne zabrinjava previše, ali kada gledamo globalni interes forumaša, to je ipak upozoravajuće. Osjeća se neko zasićenje na forumu.
Da, ali samo kao najava u Osijeku, a usput i u ostalim gradovima. I, ništa više!
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9393 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 09/12/2014 : 14:45:31
|
Prošle je godine je bio otvoren topic pa na njemu nije praktični nitko ništa napisao osim organizatora ... Vjerujem da i zbog toga nije otvaran novi. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
bisley
Senior Member
Croatia
1192 Posts
Member since 08/06/2005 |
Posted - 09/12/2014 : 14:47:39
|
Bilo je jedno popodne na tv, Vlado Šegedin je govorio 10ak minuta, i bilo je uključenje iz Splita. Što se tiče foruma, mislim da ljudima previše energije izvuku banalne, osnovne stvari i pomalo dolazi do zasićenja... |
Edited by - bisley on 09/12/2014 14:50:03 |
|
|
dupli
Senior Member
Croatia
1021 Posts
Posted - 09/12/2014 : 14:50:52
|
Je, priznajem, pogriješio sam. Tehnički je bilo riječi o 24satnom. Na topiku Udruge StripOS u citiranom postu je prikazana RADNA! verzija flajera koji je djeljen na Sajmu VINILA!!!! Uopće mi nije jasno kako sam to mogao previdjeti? Kako je ITKO to mogao previdjeti? |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 09/12/2014 : 14:53:18
|
Da, ali samo kao najava u Osijeku, a usput i u ostalim gradovima. I, ništa više!
Rekoh, jebiga, trebala se staviti zasebna tema, ali govoreći iz osobnog primjera, nisam stigao (dobro, sve se kao može, uz dovoljno love čovjeka se može i produžiti), ali kontam da je i kod drugih bila ista takva frka, no tomu unatoč, stranica i stripovi s 24-satnog imaju odličnu posjećenost te valjda time i čitanost.
Uglavnom, sama manifestacija egzistira nezavisno od stripovi.com i to jako dobro, velik iskorak su napravili Splićani, Zagreb tradicionalno jak, Pula i Osijek se snalaze, no vidjet ćemo nagodinu, treba slijediti primjer Zagreba i Splita. |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 09/12/2014 : 14:57:56
|
quote: Originally posted by dupli
Je, priznajem, pogriješio sam. Tehnički je bilo riječi o 24satnom. Na topiku Udruge StripOS u citiranom postu je prikazana RADNA! verzija flajera koji je djeljen na Sajmu VINILA!!!! Uopće mi nije jasno kako sam to mogao previdjeti? Kako je ITKO to mogao previdjeti?
Ha jebiga, čudni su ljudi, što ćeš
Flajer (završna verzija) je kasnije podjeljen i na Akademiji, Primjenjoj i u Studenskom domu. |
|
|
Topic |
|