Zagor...iako se u potaji nadam boljim pričama. Dokle god je onaj polumozgaš na mestu koje mu ne pripada. Bolje da radi pričice za dečije tv kanale. Ili je publika u Italiji zombija masa ili je ogroman broj "osnovaca". Svašta bih rekao, ali izbrojim do 3 Isto tako i mister no-a...
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Nekada sam kupovao sva izdanja Zagora, Mister No-a i Texa i mnogo drugih junaka i izdanja (MV, MM, DD Stripoteka...), sada uzimam samo LU i VČ redovnog Texa, ostalo ponekad.
Odustao sam od puno serijala, ne želim ih ni nabrajati ovdje. Od većine sam odustao vrlo brzo, samo kod odabranih nekoliko je "ljubav" trajala malo duže. Da bih se uopće odlučio na neki serijal, tražim mu dlaku u jajteu prema mojim mjerilima, drugim riječima vrlo se teško odlučujem na nešto novo.
I da, od čega god sam odustao ne da mi kasnije nije bilo žao, već više niti ne pomišljam na njih.
Ja prestao regularni zagor ima 4-5 godina jer je postao mljutav a znalo je ispast dobrih epizoda... extra još uvijek i obavezno redovno kupujem i nadam se da sve izađu do lov na vuka ako bankrot države ne uništi i to!
ja imam pitanje za vas koji ste skupljali ili jos uvik skupljate Zlatnu seriju i LMS. Koliko su utjecala ova kolekcionarska hc izdanja na vas? jel se ko odlucija rjesit nekih starih izdanja i zamjenit ih novim kvalitetnijim izdanjima?
Ja sam sakupljao ZS, LMS i neke druge serijale. Naravno, nekada drugih stripova nije niti bilo. Danas kad pogledam, skoro sve sam zamijenio sa novima. Nostalgija za starima postoji, ali pobijedila je ipak kvaliteta! Libellus, Ludens, VČ, itd...
Blek i Mark...odavno ne-Nolittin Chico specijal prodao i rekao: more, mrš! (Sclavijevog Horror Čika zadržim dok ne naiđem na Čika u Drakulinom dvorcu. Tada će ovo Ludensovo govno da ode u more mrš) Alan Ford. Više me ne interesuje ništa nakon broja 75. Bez Magnusa to nije to