pa nije bas da je ova tekma odlucujuca za prvenstvo. ako Rijeka i dobije ne znaci da nije prvenstvo namjesteno. inace Rijeka vodi tri nula u 39- oj minuti
Isuse dragi kramaric 3 gola Ako se Rijeka uspije odhrvati Interu glede Kramarica nabrat ce se novaca... Mislim da bi bili stvarno naivni kad bi ddali kramarica interu za 8-10 milijona eura
Cek jeli ovaj kramaric nenormalan ili sto? 4:o Cetvrti gol Treba ga testirati sigurno su steroidi u pitanju Ne stvarno ako ga rijeka pusti u Inter za 10 milja pogrijesili su i reprezentacija gubi isto...ta seria A je postala idealna liga kako upropastiti talenta kao i Hajduk. Pa taj inter je deveti na ljestvici.
Koliko sam slusao kako govori Andrej je jako skroman decko svjesan svoje vrijednosti s njim u dogovoru Rijeka moze da ga zadrzi barem do kraja sezone i ubere lijep novac za njega a on otici u veci klub od Intera.
ja se šalija ali sad kad sam vidija golove nisam više siguran? 6 golova primiti na isti način u jednoj utakmici?? pa svaki put niko od obrane nije ni bija blizu Kramariću?? http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=2805