Meni jedna od najlepših i najdražih naslovnica, epizoda takođe... ali naslov...Jesu li oni ikad čuli za stub srama i sl. ? Zašto menjati ONAKAV naslov, zaboga?
Sve ostalo je preseravanje, ali ovaj naslov ne praštam
a mislim da je bas preseravanje. kakav sad stup???? riječ je o žigu koji nosi onaj Indijanac. i u zs je bio "žig srama". ne'š ti razlike... i u prošlom je napokon počela koristiti slap a ne germanizam vodopad. tako da napadate ludens i kad nema nimalo razloga.
pa to ti je nova športska disciplina...ide i na iduće olimpijske igre...treba održavat formu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Bez obzira kakav bio dizajn za dalje baš me zanima kakvu će numeraciju Ludens koristiti unutar korica gdje piše broj originala, da li će biti navedeno 236 ili 287.
Meni jedna od najlepših i najdražih naslovnica, epizoda takođe... ali naslov...Jesu li oni ikad čuli za stub srama i sl. ? Zašto menjati ONAKAV naslov, zaboga?
Sve ostalo je preseravanje, ali ovaj naslov ne praštam
a mislim da je bas preseravanje. kakav sad stup???? riječ je o žigu koji nosi onaj Indijanac. i u zs je bio "žig srama". ne'š ti razlike... i u prošlom je napokon počela koristiti slap a ne germanizam vodopad. tako da napadate ludens i kad nema nimalo razloga.
Nisam od dežurnih napadača Ludensa (osim kad je u pitanju prevod Chico specijala) Žao mi je naslova "Žig srama" naspram "Žiga sramote"...nije šija nego vrat, u redu. Ali, ovo je naslov naširoko poznat i priznat među zagorovcima, a i sa lingvističke/prevodilačke strane je najlogičnije rešenje.
Govorim o "stubu srama" kao sličnom primeru poređenja radi. Ne vadim ništa iz naftalina.
S obzirom na najave slijedećih brojeva i u Dylanu (Zagor maxi Saboteri) i u Bleku (Mali rendžer Začarani kompas) i u Zagoru extra (opet MR Začarani kompas), moguće da se Zagor extra, redovni Dylan i Blak ukidaju, i da će se svaki mjesec pičiti s MR-om i Zagorovim maxijima.
Reprinti, ispočetka, polako i natenane, sve iznova.
Kakav Dylan, kakav Blek, kakvi bakrači.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
nisu trebali sliku staviti, mogli su samo napisati sljedeći mjesec pećina mumija ili votevr kakogod preveli. ništa, vidit ćemo za misec dana što se sprema,taman pred blagdane
nisu trebali sliku staviti, mogli su samo napisati sljedeći mjesec pećina mumija ili votevr kakogod preveli. ništa, vidit ćemo za misec dana što se sprema,taman pred blagdane
Pred Božić će te razveseliti s ovim:
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Pred Božić će te razveseliti s ovim:
mislim da bi zagriženi zagorovci s bakljama i vilama napali ludensova postrojenja
Ne panicite bezveze, ide sve dalje kako treba...ludi su ludi ti u ludensu,ali da naprave harakiri-e toliko nisu ni oni.. A da se zagor pretvori u kit tellera mjesecno-ja se slazem, nek krenu od jastreba nadalje.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
S obzirom na najave slijedećih brojeva i u Dylanu (Zagor maxi Saboteri) i u Bleku (Mali rendžer Začarani kompas) i u Zagoru extra (opet MR Začarani kompas), moguće da se Zagor extra, redovni Dylan i Blak ukidaju, i da će se svaki mjesec pičiti s MR-om i Zagorovim maxijima.
Reprinti, ispočetka, polako i natenane, sve iznova.
Kakav Dylan, kakav Blek, kakvi bakrači.
Nema sanse nastavit ce sa zagorom extra samo pitanje u kojem " ruhu "