Nisam iz one slike uspio dokučiti koje su ostale ali ako ih dugo tražiš onda je razumljivo. Žive mrtvace ćeš moći kupiti nekom drugom prilikom, čak i redovna cijena nije puno za takvu knjižurinu.
Nisam iz one slike uspio dokučiti koje su ostale ali ako ih dugo tražiš onda je razumljivo. Žive mrtvace ćeš moći kupiti nekom drugom prilikom, čak i redovna cijena nije puno za takvu knjižurinu.
Žive mrtvace ćeš moći kupiti nekom drugom prilikom, čak i redovna cijena nije puno za takvu knjižurinu.
U Srbiji ce sigurno da bude znatno skuplja pa cu je opet uzeti Iako vec imam DW 6 trejda za 2 godine. I posle nek neko kaze da ritam nije bitan, DW lete sa polica a ulece Fibra
Sorry zlotvore i dcopic sto se nismo uspjeli naci (tek kasnije sam vidio neodgovoren poziv od dcopica). Ovi nasi nisu nasli klope u okolini sajma pa smo vec trebali ici, rado bih jos ostao. Barem sam uspio popiti kavu s Johnnyjem kako se planiralo, mada na brzinu, usput sreo Paku i tintona, vidio da je Gand isto zategnuo do sajma, kao i Renky.
Moram doci neki dan sa vise slobodnog vremena pa da u miru popricamo, popijemo ...
Ma nemaš brige, sad imaš kontakt pa se čujemo kad dođeš u rezervat
Žive mrtvace ćeš moći kupiti nekom drugom prilikom, čak i redovna cijena nije puno za takvu knjižurinu.
U Srbiji ce sigurno da bude znatno skuplja pa cu je opet uzeti Iako vec imam DW 6 trejda za 2 godine. I posle nek neko kaze da ritam nije bitan, DW lete sa polica a ulece Fibra
Nemoj previše okolo pričati o tome da se momci iz Darkwooda ne naljute.
Nemoj previše okolo pričati o tome da se momci iz Darkwooda ne naljute.
Prvi put bi bilo da se neko naljuti na mene pa da se sekiram Ja uvek gledam prvo sebe kao kupca a i izdavaci ne rade da bi popravili moju finansijsku situaciju Svako radi onako kako najbolje zna a ja procenjujem sta je za mene najbolje. Uostalom, bar nekoliko desetina puta sam ponovio da smatram da postoje samo 2 maksimalno profesionalna, pouzdana i ozbiljna izdavaca u celom regionu - Libellus i Fibra, svi ostali su daleko slabiji. DW je cak i medju najboljima od preostalih (Lokot, Jezovnik, Tarana, Sirocad, dosta toga iz Perli i Karusela, Julija, JDJP... ima dosta toga sto mi pase a niko drugi to ne radi). DW ima sanse da uz malo manje rasplinjavanja (ili vise saradnika i bolji ritam) da postane jako ozbiljan igrac, trenutno su mi samo Libellus i Fibra maksimalno pouzdani i kvalitetni
Texte, DW Walking dead je savrseno preveden, ne razmisljaj o promjeni.... [/quote]
Prvi put bi bilo da se neko naljuti na mene pa da se sekiram Ja uvek gledam prvo sebe kao kupca a i izdavaci ne rade da bi popravili moju finansijsku situaciju Svako radi onako kako najbolje zna a ja procenjujem sta je za mene najbolje. Uostalom, bar nekoliko desetina puta sam ponovio da smatram da postoje samo 2 maksimalno profesionalna, pouzdana i ozbiljna izdavaca u celom regionu - Libellus i Fibra, svi ostali su daleko slabiji. DW je cak i medju najboljima od preostalih (Lokot, Jezovnik, Tarana, Sirocad, dosta toga iz Perli i Karusela, Julija, JDJP... ima dosta toga sto mi pase a niko drugi to ne radi). DW ima sanse da uz malo manje rasplinjavanja (ili vise saradnika i bolji ritam) da postane jako ozbiljan igrac, trenutno su mi samo Libellus i Fibra maksimalno pouzdani i kvalitetni [/quote]