Znaci jedini nacin da se ide na Comic Con je ako si bio prosle godine, a istovremeno je nemoguce dobiti karte ako nikad nisi bio. Lijep Catch-22, nema sta.
Sto se tice ta druga dva Cona, za mene se prakticno nemoguca, jer u to doba necu biti u USA.
Je bas tako! Mozda se moze kupiti karta za jedan dan Comic-Cona, mjesec ili dva dana prije samog pocetka konvencije od karata ljudi koji su odustali , ali ni u to vise nisam siguran jer je jedan decko koji je sa mnom radio i koji je bio prosle godine uspio u samoj pretprodaji kupiti karte za samo cetvrtak i nedjelju. Televizija i filmovi su ucinili svoje!
Druga opcija je da dobijes professional pass ili da te profi stavi kao gosta pomagaca.
Dok cekamo da MW 4 skinu s carine, evo i Banetove naslovnice za broj 5. To je prvi dio, dvodijelne epizode i izlazi krajem 10. mjeseca. Za sve zainteresirane iz Srbije za nasa Magic Wind izdanja posaljite mi PM za narudbu.
U dogovoru sa D.J. organizovaće se narudžbina i slanje MV iz Srbije. Ako ima zainteresovanih, kontaktirajte čoveka, on će vam dalje dati podrobnije informacije.
Takođe bih vam preporučio prvi broj stripa pod nazivom Entropija. Fantastičan scenario i crtež.
Hey, ovo je fantastično! Upravo sam pročitao Magic Wind broj 1 i broj 2! Dao sam im prijednost prije svih ostalih stripova, koji me čekaju ža čitanje i nisam požalio. Prije nisam bio baš neki fan Magičnog, pročitao sam samo 2-3 epizode (crnobijele) ali ovo u boji je sasvim neka nova dimenzija!!!! A uz to još kvalitetan papir, tisak,....no kod broja jedan imaju dvije mrlje unutra, tako da ne znam da li ima i kod ostalih, ali nema panike. Broj 2 je savršen, samo mi je priča malo tužna, žao mi je onog jadnika, mislim da bi trebalo nekako kazniti njegovog brata za sve što mu je napravio.....ali dobro. Sve u svemu super i nadam se da i prodaja ide super! Kolika je naklada? Jel su se Amerikanci več "navikli-navukli" na Magičnog?
1 Euro, jako mi je drago da su ti stripovi super! :)
Iskreno prodaja u Americi i nije najbolja, no tako ti je to kad si "small fish in the big pond". Mislim da trebaju godine da se nametne, postavi kao nekakav vidljiv izdavac. Jednostavno da ljudi i ducani naviknu na kompaniju i izdanja. No i ja trcim na duge staze.
Nije nimalo lako u ovom sistemu gdje Marvel i DC trose milione na promociju svojih izdanja i filmove, vrteci svoje stare junake koji su instutucije. Nesto kao kod nas, ali u mnogo skromnijoj mjeri naravno, meni omiljeni Zagor i manje omiljeni Alan Ford. Oni mogu ici u sto reprinta dok nove stvari tesko idu.
Inace, ljudi koji su poceli citati Magic Winda jako ga vole. Treba se vremena, a vrijeme je kao sto znamo novac. Znaci treba i mnogo novca. Tiraz je 750-1000 komada. 4. broj bi trebao biti u SNK svakog dana. U Srbiji se vec moze nabaviti od Legaza. Borba se nastavlja!
Ja se nadam da ćete doći do Hoganove nemani (uz pokoji lošiji preskočeni i ne smeta). Ali nadam se da Windiga nećete preskočit. Jedva čekam da to vidim u boji.
Odlično, baš idući tjedan mislim navratiti u SNK u malo veći shopping.
Stripove sam ja danas poslao postom(triba mi ih je prijatelj odvest ali je otkaza put u Zagreb zbog ovog vrimena)tako da ce im tribat par dana dok stignu u SNK.Tako da ako mislis uzet Magicnog ili Entropy navrati krajem tjedna.
@Windwalker Windigo ide slijedece godine. Preskociti tu epizodu bi bila ludoost! Prvo Frisendino remek djelo. Sjecam se kad sam je prvi put procitao i ostao paf: "Hej, pa ovaj Frisenda nije normalan koliko je dobar!". Koja atmosfera, koji detalji.
Evo kako izgleda prvih pet knjiga zajedno. Broj 5, uskoru u SNK. Kad carina odluci!
A ako je netko s foruma, ili ljudi koji prate forum u Los Angelesu u slijedeca tri dana neka se navrati i kod nas. Velika strip konvencija, za koju nije problem dobiti karte.