U novom Bleku su epizode: 1. Dan nezavisnosti (LMS 354. Ratnica Junona, crtež: Jean Yves Mitton) 2. Zatočenik tornja (LMS 363. Zatočenik kule, crtež: Carlo Cedroni) 3. Mona Lisa (LMS 370. Fantastični kišobrani, crtež: Ciro Tota), dosta sličan Mittonu, pa može zavarati!
Postoje li igdje podaci o scenaristima?
Znam da je povremeno pitam jednog Italijana, on zna podatke, ali nema popisa.
U novom Bleku su epizode: 1. Dan nezavisnosti (LMS 354. Ratnica Junona, crtež: Jean Yves Mitton) 2. Zatočenik tornja (LMS 363. Zatočenik kule, crtež: Carlo Cedroni) 3. Mona Lisa (LMS 370. Fantastični kišobrani, crtež: Ciro Tota), dosta sličan Mittonu, pa može zavarati!
dobre epizode, pogotovo Fantastični kišobrani! Naslovnica sa vukovima valjda spada u Ratnicu Jukona a?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Sjećam se da mi je Ratnica Junona kao klincu bila izvrsna priča, a ni Fantastični kišobrani nisu bili loši jer sam mogao maštati kako ću i ja tako, kao Blek i Tesla. Zatočenika kule se ne sjećam.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Fantasticni kisobrani mi je bila jedna od najdrazih Blekovih naslovnica iz LMS-a.Zatocenik kule imam i sad,a Junonu nisam nikad ni imao ni citao.Sve u svemu,lipo je znati koje su sve epizode iz onog vremena,u ovim nasim danasnjim stripovima.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Evo je i kula pretvorena u tv-toranj. Da ova #%#@"?#%! prevodi Gospodara prstenova, i tamo bi bili tornjevi. Bože, koji nedostatak općeg obrazovanja, baš ono... podrum.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Evo je i kula pretvorena u tv-toranj. Da ova #%#@"?#%! prevodi Gospodara prstenova, i tamo bi bili tornjevi. Bože, koji nedostatak općeg obrazovanja, baš ono... podrum.
To bi trebala biti Elizabeta Garber (još nemam ovaj broj).
Na što bi to sličilo kad bi se Kingova Kula tmine prevela kao Toranj tmine?
A recimo kula babilonska kao toranj babilonski, pa kula od karata kao toranj od karata, i kad bi kule u zraku postale tornjevi u zraku?
Ćele-kula bi tada bila Ćele-toranj, vojvođanski grad Kula bi promijenio ime u Toranj, a Jehovini svjedoci bi umjesto Kule stražare prodavali Toranj stražaru!
Leleeee...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Usput, nemar u Ludensu već poprima dimenzije epidemije.
U Bleku 57 je kao slijedeći broj za dva mjeseca najavljen Mali rendžer Začarani kompas, a u Dylanu Ocjena gavrana kao slijedeći broj za 2 mjeseca slijedi Zagor maxi Saboteri!
Zapravo možemo biti sretni da su sve stranice na broju i poredane ispravnim redoslijedom.
Usput, nemar u Ludensu već poprima dimenzije epidemije.
U Bleku 57 je kao slijedeći broj za dva mjeseca najavljen Mali rendžer Začarani kompas, a u Dylanu Ocjena gavrana kao slijedeći broj za 2 mjeseca slijedi Zagor maxi Saboteri!
Zapravo možemo biti sretni da su sve stranice na broju i poredane ispravnim redoslijedom.
izgleda da grafičar tamo loče vodku ili nešto slično jer ovo nije normalno, mislim stvarno živciraju
45 godina Alan Forda u HR LOV NA MELISU uskoro
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •