Piccinelli u Texu sve radi vrhunski (valjda su ga zato i uzeli) dok je kod Zagora u prvoj polovini Hurona imao određene poteškoće sa likovima ali kako je priča tekla lagano se popravljao.
Piccinelli u Texu sve radi vrhunski (valjda su ga zato i uzeli) dok je kod Zagora u prvoj polovini Hurona imao određene poteškoće sa likovima ali kako je priča tekla lagano se popravljao.
Prica ,,Hjuroni" je stara vise od 6 godina, a ko zna kolko ju je dugo crtao. Sada na Texu ocigledno vidimo koliko covek dobro crta i sada bi odlicno pristajao Zagoru pogotovo na naslovnama, ima cist crtez, dobro i atraktivno kadrira.
I još se na ovoj gornjoj traci (3A), u dnu slike na kojoj djevojka stoji na rubu litice, potpisao sa "Gallieno", a ne "Ferri"! Lijepo, zaista, za vidjeti, ali pričekajmo nešto više za konačnu ocjenu. Tako je i promotivni materijal za posljednjeg Giganta izgledao primamljivo, a gorko smo se razočarali konačno viđenim. Na moju, a vjerujem i velike većine, žalost!
I još se na ovoj gornjoj traci (3A), u dnu slike na kojoj djevojka stoji na rubu litice, potpisao sa "Gallieno", a ne "Ferri"! Lijepo, zaista, za vidjeti, ali pričekajmo nešto više za konačnu ocjenu. Tako je i promotivni materijal za posljednjeg Giganta izgledao primamljivo, a gorko smo se razočarali konačno viđenim. Na moju, a vjerujem i velike većine, žalost!
Da! Zadnji gigant je bio katastrofalno uradjen. Crtacki je Ferri tu bio bas los, imao je par atraktivnih kadrova, ali ostatak je bio bas los, pogotovo crtanje one crnokose zenske.
ne volim baš kjarolu, ali nekako se privikavam na njegov crtež. jučer sam čitao tajanstveni otok i nije mi se činio tako loš ko inače, a možda i dojam popravlja sama priča koja je odlična.
Bilo je često riječi o tome kojeg crtača preferiraju Italijani, na njihovom forumu je bio izbor za najboljeg crtača 2014.godine. U izboru su bili samo oni crtači čiji su stripovi objavljeni u protekloj godini. Evo konačnog rezultata:
Raffaele Della Monica 21 Marco Verni 11 Emanuele Barison 5 Esposito Bros 5 Gallieno Ferri 3 Giuseppe Prisco 0 Gianni Sedioli 0
Bilo je nekih riječi o tome kako Vernija Italijani obožavaju, očigledno da to nije baš tako. Ima svoje fanove, slično kao i na našem forumu, ali ne može se reći da je najpopularniji.