nisu trebali sliku staviti, mogli su samo napisati sljedeći mjesec pećina mumija ili votevr kakogod preveli. ništa, vidit ćemo za misec dana što se sprema,taman pred blagdane
Pred Božić će te razveseliti s ovim:
mislim da bi zagriženi zagorovci s bakljama i vilama napali ludensova postrojenja
U tom slucaju bi trazili objasnjenje... ako ga ne dobijemo... subjektivno bi se prabacio na veseli cetvrtak. Ali mislim da do toga nece doci... mislim da ce postivati citatelje koji ih hrane godinama.
Opet mi o ukidanju. Ajd, vidjet ćemo, kad bi se to dogodilo, iskreno bih se iznenadio, bio bi to klasičan harakiri. Ma kakvo ukidanje... Btw, danas kupio "Srebrni vodopad"... Ah, kakav šmek, ludilo, vremeplovom u 1986.-u...
Ma mislim da su im prava tiskanja dovde istekla jer su otkupili kompletnu extra ediciju i sad dalje s talijanima moraju ostatak dogovoriti pa možda malo i potraje redizajn, prava itd... možda i tek iza Nove ugledamo novi broj dalje :)
Ma mislim da su im prava tiskanja dovde istekla jer su otkupili kompletnu extra ediciju i sad dalje s talijanima moraju ostatak dogovoriti pa možda malo i potraje redizajn, prava itd... možda i tek iza Nove ugledamo novi broj dalje :)
pa sigurno i da je tako,nebi u zadnji tren tražili prava. iako na zadnjoj stranici piše novi broj za mjesec dana
Opet mi o ukidanju. Ajd, vidjet ćemo, kad bi se to dogodilo, iskreno bih se iznenadio, bio bi to klasičan harakiri. Ma kakvo ukidanje... Btw, danas kupio "Srebrni vodopad"... Ah, kakav šmek, ludilo, vremeplovom u 1986.-u...
Kraj jedne edicije i ne treba pametkovati, šteta što nije kao original, 235 brojeva.
Da li će Ludens nastaviti, iskreno ne bih želio..., ali možemo svašta oćekivati.
Ne treba ni biti kao original a ni onaj natpis extra za mene nije važan. Najvažnije je samo nastaviti dalje kronološki izdavati te epizode bez obzira s kakvim imenom, dizajnom i numeracijom.
ovdje svi kukaju kako će se ugasiti nešto a nemaju pojma,ne znam zašto vas brine što talijani imaju dodatak tutto a mi extra i što će i kako uostalom biti u sljedećem broju,kakva će naslovnica biti i štogod - kako bude bit će,kao da je njima teško ponad slike prilijepiti natpis extra zagor i stvar riješena
I ja sam načuo da se ukida extra Zagor jer započinje SuperZagor sa novom numeracijom ali nastavlja tamo gdje je stao prethodnik... svi zabrinuti mogu odahnuti.
Pozdrav Zar je tako teško nastaviti izdavati zagora i samo prekriti sa logom Zagor Extra? Ako su iz Ludensa mogli izdavati svakakve izmišljene "specijalce" K.Marka onda ovo sigurno nebi bio problem. Pa svaki jubilarni Zagor u boji je izdan u HR kao SP. Dakle, opet nepravilnost
Hvala, nadam se da to neće biti sreća u nesreći. Nema objašnjenja zašto ovo ne bi išlo dalje, jedino neko vrtoglavo povećanje cijene. Vjerujem da Ludens prati stvar i da se pojavila bespotrebna panika.