Žeželj za Amere (spisak je star par godina, neka neko dopuni):
1÷4 Congo Bill (Scott Cunningham) 1÷4 El Diablo (Brian Azzarello) 1÷3 The Corinthian: Death in Venice (Darko Macan) 1÷3 Captain America: Dead Man Running (Darko Macan) 1÷4 Call Of Duty - The Wagon (Chuck Austen) 1÷6 Superman: Metropolis (samo prvih 6 sveski je crtao) 22 Loveless (Brian Azzarello) Stray Dogs (text by Anne Hawley, Pieranna Cavalchini) + neke sveske DMZ 25 ili nesto slicno + neke sveske Scalped
Kratke price i gde su objavljene: Worldwide Gangster Robots (Scott Cunningham) Gangland #3 Heartache 1.0 (Steve Gerber) Heart Throbs #4 Perfect Stranger (John Ney Rieber) Strange Adventures #4 Last Call (Brian Azzarello) Flinch #10 Esprit de Corps (Greg Rucka) Weird War Tales - Special Descent (Guy Gonyalez) Flinch #16 Settlers (Scott Cunningham) Weird Westen Tales #3 Batman (Black & White) - Hands (Scott Peterson) Batman: Gotham Knights #31 The Sound of Music (Darko Macan) X-Men Unlimited #42 Salvation (John Ney Rieber) Weird War Tales 4
U vrijeme kad je otišao u Italiju, Žeželj je radio na jednom projektu od 500tinjak stranica o zatvorenicima u podzemlju koji iskupljenje dobivaju nakon što pobjede 100 mečeva u ringu. Negdje sam čitao da je (možda u Kvadratu, ali nisam siguran) projekt dogurao do 200tinjak strana i onda ga je ostavio i radio druge stvari. Volio bi da to završi, jer je koliko se sjećam radio originale na A4, koristio je dosta kopirni aparat, ponavljao iste kadrove i radio je u prosjeku 5 ili 6 tabla dnevno. Mislim da u tom tekstu ima i naziv stripa, možda čak i koja tabla...
U vrijeme kad je otišao u Italiju, Žeželj je radio na jednom projektu od 500tinjak stranica o zatvorenicima u podzemlju koji iskupljenje dobivaju nakon što pobjede 100 mečeva u ringu. Negdje sam čitao da je (možda u Kvadratu, ali nisam siguran) projekt dogurao do 200tinjak strana i onda ga je ostavio i radio druge stvari. Volio bi da to završi, jer je koliko se sjećam radio originale na A4, koristio je dosta kopirni aparat, ponavljao iste kadrove i radio je u prosjeku 5 ili 6 tabla dnevno. Mislim da u tom tekstu ima i naziv stripa, možda čak i koja tabla...
Naletio nedavno na jednu epizodu Nortlandera, koju je majstorski obradio. I radio je još jednu koliko sam uspio iskopati. Prvu naručio odavno, a i druga će uskoro, blagdani i tako to:).
Btw, Poglavice jelena, nema u striparnicama, ni na netu, ni kod dilera, ni na official Petikat stranici... I tako od zadnjeg mjeseca prosle godine, kad je kao sluzbeno 'izbacen' vani... Cudno. Zna li tko ista, oko tog albuma? Ja evo, cekam sutra neki info od nakladnika...
Piše u Večernjaku... Dosad je napravio 25 grafičkih novela i šest animiranih filmova, a upravo završava novi animirani film „Sakupljač“ u produkciji Zagreba filma. Njegova nova grafička novela "Poglavica jelena” bit će predstavljena 5. lipnja na ovogodišnjem pulskom festivalu Sa(n)jam knjige.