forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 149

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 01/12/2014 : 12:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

quote:
Originally posted by Tonka24

Ok ljudi ja necu vise o tome ako se ne pojavi gospodin u kravati s nekim svojim fantasticnim komentarom.
Izvinite sto sam zatrpao temu ali kad vidim ovakve kosuljase k tome polukosuljase i ljude puzeve uhvati me muka.
Dao sam mu priliku da bude normalan ali ne mozes ti s takvima.

Kompleksi i frustracije su zaista veliki kod tebe, sada si počeo da vredaš i da me nazivaš puzem ??? Ti koji si verovatno nekakav parazit kojem je mama dala za doručak paštetu i hleb u 12:00h kada si ustao, i sada ćeš otici u teretanu, a u meduvremenu ceš da ispljuješ mene koji je od 07:00h na radnom mestu na ovom vetru koji duva. Bilo bi bolje da nadeš nekakav posao i potrošiš svoju energiju. Ja tebe nisam vredao pre ovog tvog posta.

Misliš na dilerski i iskorištavački "posao" poput tvog?
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 12:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

quote:

quote:

Ok ljudi ja necu vise o tome ako se ne pojavi gospodin u kravati s nekim svojim fantasticnim komentarom.
Izvinite sto sam zatrpao temu ali kad vidim ovakve kosuljase k tome polukosuljase i ljude puzeve uhvati me muka.

Kompleksi i frustracije su zaista veliki kod tebe, sada si počeo da vredaš i da me nazivaš puzem ??? Ti koji si verovatno nekakav parazit kojem je mama dala za doručak paštetu i hleb u 12:00h kada si ustao, i sada ćeš otici u teretanu, a u meduvremenu ceš da ispljuješ mene koji je od 07:00h na radnom mestu na ovom vetru koji duva. Bilo bi bolje da nadeš nekakav posao i potrošiš svoju energiju. Ja tebe nisam vredao pre ovog tvog posta.

Nisam video ograničeniju osobu od tebe, prestani me vredati zbog toga što sam kupio stripove, nisam ih ukrao već kupio !!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/12/2014 : 12:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
opa bato, pa zar ovdje ima ljudi koji masno zarađuju na izradi i preprodaji piratskih stripova i time se još ovdje javno hvale?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/12/2014 : 12:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Kako me razbesni kada spomene JA sagu...
izmami čisti osmeh trijumfa
ali isto tako i razbesni

(djuka, oladi se kava...al'nema veze evo pržim kokice)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 01/12/2014 12:16:49
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 12:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

opa bato, pa zar ovdje ima ljudi koji masno zarađuju na izradi i preprodaji piratskih stripova i time se još ovdje javno hvale?

Ne izradujem piratske stripove, prodajem kada dođem do njih, ali ne izradujem.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 01/12/2014 : 12:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisam video ograničeniju osobu od tebe, prestani me vredati zbog toga što sam kupio stripove, nisam ih ukrao već kupio !!!

Mislim da bi ti trebao prestati iskorištavati ljude i zarađivati na tuđoj nesreći. Usput zašto opet lažeš da ne izrađuješ piratske? Pa maloprije si priznao da te izrada dođe 2 eura..........

Edited by - Josip2000 on 01/12/2014 12:18:42
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 12:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mislim da bi ti trebao prestati iskorištavati ljude i zarađivati na tuđoj nesreći

A ta nesreća je što neko nije kupio strip, velika nesreća stvarno.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18886 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/12/2014 : 12:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by ZoranC

Dajte ljudi, kupite ili ostavite, narucite ili nemojte, ali pustite i druge da rade sto hoce. Otkad je kriminal uzeti TRI knjige? Onda Tellera odmah strpajte u zatvor, jer svako izdanje uzima trostruko.

teller, smrade preprodavački

ja trostruko uzimam samo kiosk izdanja, ove skupe kolekcionarce svih vrsta samo jednokratno...jesam lud ali nisam savim.
Nisam prodao još nijedan strip u životu pa nisam preprodavać a smrad možda i jesam kad kod roditelja čistim ovčja govna....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/12/2014 : 12:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ja bih mu kupio sve te kolorce da ih ne bi prodavao nikom

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 01/12/2014 : 12:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mislim da bi ti trebao prestati iskorištavati ljude i zarađivati na tuđoj nesreći

A ta nesreća je što neko nije kupio strip, velika nesreća stvarno.

Za istinskog kolekcionara i fana je nesreća, za tebe kojeg zanima samo lova, nije.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38094 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/12/2014 : 12:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Tu je glavni krivac koliko mi to teško priznat Libellus...slabo su procijenili tržište i slabo poznaju Zagorove fanove...
Koliko vidim one knjige prije sniženja naklade skoro su razprodane (500 naklade) pa su oni krenuli sa snižeenjem na 400 baš u trenu kad dolaze kultne epizode i Zagorova zlatno doba...nigdje logike...

A mozda je logika bas u tome da se Libellus rijesi Zagora. Ionako znamo da im nikad nije bio prvi izbor, pa ni drugi, pa ni treci, pa ni...

Dobro, malo sale treba biti.

quote:

Dobro kada ti znaš bolje od mene šta sam ja prodao, a prodao sam tačno 15 kompleta XII i na njima zaradio samo oko 200 eura.

Da, tu moguce da si i zaradio. Ko pise i ko crta taj serijal? Prvi put cujem za nj. To neki prequel, spin off ili nesto trece vezano na XIII?

Ah, jos dobro da me Zagor ne zanima pa nemam tih briga sada.

Ali smanjiti tiraz bas kad dođe Zagor prica na red ... van pameti.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 01/12/2014 12:36:53
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 01/12/2014 : 12:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
pa možda si i u pravu...ta 23 knjiga je neko prokletstvo navukla na sebe...a valjda Libellusovci znaju što rade,kad več 10 godina rade taj posao..ali stoji da jim procjena tržišta radi problem...startovali su sa 1200 primjeraka pa 800 pa onda 500, sada 400...vidi se da Dade nisu neki extra fanovi Zagora i da njega rade više na silu.

Sad me već zabrinjava što broj 24 i dalje stoji na 50 komada. Samo da zbog proklete 23. knjige ne padne tiraž na 350 ubrzo.
Maštao sam da će tiraž ostati netaknut do Tigra (što bi već bila lepa kolekcija od 50 knjiga).
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5300 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 01/12/2014 : 12:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Timber štanca pirate?!
E,onda i nije čudno da ga izbacuju sa raznoraznih strip foruma...
Timber, ne valja ti to nikako...

Edited by - Oki on 01/12/2014 12:47:56
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 12:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Timber štanca pirate?!
E,onda i nije čudno da ga izbacuju sa raznoraznih strip foruma...
Timber, ne valja ti to nikako...

Ma koji pirati, to niko i nekupuje, teško je tu uzeti neku lovu, mozda je malo bila zanimljiva juznoamerička saga ali i sa tim ide jako loše, nemaju ljudi para.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 01/12/2014 : 12:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemoj tako i Tonka24 je od ranog jutra na forumu, a i ako je u teretani opet više radi nego ti i ja na poslu.
Da pogađam: državni poso, a?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18886 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/12/2014 : 13:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:
pa možda si i u pravu...ta 23 knjiga je neko prokletstvo navukla na sebe...a valjda Libellusovci znaju što rade,kad več 10 godina rade taj posao..ali stoji da jim procjena tržišta radi problem...startovali su sa 1200 primjeraka pa 800 pa onda 500, sada 400...vidi se da Dade nisu neki extra fanovi Zagora i da njega rade više na silu.

Sad me već zabrinjava što broj 24 i dalje stoji na 50 komada. Samo da zbog proklete 23. knjige ne padne tiraž na 350 ubrzo.
Maštao sam da će tiraž ostati netaknut do Tigra (što bi već bila lepa kolekcija od 50 knjiga).

nebi se uzdao u ono 50 komada 24-tice na skladištu...
bar koliko vidim smanjenje zaliha ne vidi se odmah na sajtu...moguće da je i 24 knjiga več pred razprodajom pa za sat ugledamo na libellus sajtu kod te knjige jednu veliku 0!
Isto je 23 knjiga imala stanje skoro 70, pa pola manje pa ubzo par primjeraka sve do nule u par časova...
ostaju striparnice ali i ta 24 knjiga je jedna boljih prića tog Zagor perioda...nestaće brzo i ona, pogotovo jer se ju ponegdje moglo kupit samo u kompletu sa ZAGOR PRIĆA...a i na Interliberu isto se odlično prodavala.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 13:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemoj tako i Tonka24 je od ranog jutra na forumu, a i ako je u teretani opet više radi nego ti i ja na poslu.

Drzavni posao, ali jako odgovoran.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 13:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Da se malo vratimo temi, meni su ove dve knjige do sada najbolje obojene, Zagor priča odlično izgleda u boji a ni knjiga 24 nimalo slabija, crveni mundiri su najzad crveni, kako to lepo izgleda, savršenstvo jedno. Verovatno ću ovde sada pokrenuti polemiku ponovo, ali moram reći, daleko bolje ovo izgleda nego kao crno belo, ljutili se ili ne, mit o Feriju u boji je pao, ovo je savršenstvo, kao da su sve one slike ozivele sada kada su u boji.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38094 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/12/2014 : 13:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Koja stranka je danas Timbere, jos u istoj?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 01/12/2014 : 13:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Ajmo, još još!
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 01/12/2014 : 14:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

hahahahah to sve objašnjava, odgovoran državni posao=krađa i lopovluk te obmana i iznuda naroda
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 01/12/2014 : 14:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:

quote:
Originally posted by PAJDO

quote:
Originally posted by IGMAN2

Mislim da ste malo omašili metu.
Nije problem u preprodavačima, već u Libellusu. On ih je stvorio svojim čudnim ponašanjem.

Dade su napravile nešto van svake pameti.
Za ovaj, 23 broj Zagora već se dugo priča da prestavlja novi početak (jer u njemu počinje epizoda odpočetka) i prestavlje uvod u tzv. 'zlatno doba' Zagorovih epizoda - a oni, umjesto da predvide povečanu potražnju i podignu tiraž, naštampaju sto komada manje!
Ako to nije ludo-ne znam što je!
Samim time su stvorili konkurenciju, tj. preprodavače, jer kad Libellus neće i ne zna zaraditi -ima onih koji hoće i koji vide priliku.
I sad dolazimo onoga- kolekcionari ostaju bez 23. broja i imaju rupu u kolekciji ( a koja se bazira na 'nastavit će se') i njihova skupa kolekcija i trud je obezvrijeđeni, i mnogi odustaju od dalje kupovine.
Tiraž i dalje pada kao i Libellusova zarada. Sami sebe pokapaju.

Potpuno isto su nedavno napravili s M.Mistereom #63 u kojem je objavljena jubilarna 100-ta epizoda u boji, nikada viđena na našim područjima. Nisu predvidjeli da bi se ta knjiga mogla prodavati bolje od ostalih i sad se taj broj nudi na Aukcijama za preko 700 Kn.
Pa ti vidi tko je tu kriv.
I sam sam mislio započeti uzimati Zagora... ovako, žalim Libellus.

A i ti si malo "omašio metu". Sve ovo šta pišete ovdje trebali bi ste pisati na njihovom siteu jer bi tamo dobili odgovore na sve vaše upite ovako mi djelujete licemjerno.
O Libellusu se najčešće govori kako su skupi i zarađuju masno na nama kolekcionarima a sad se kaže da ne znaju zaraditi pare??? Šta je tu istina??
Kažeš da nisi počeo skupljati Zagor kolorca ali sad prosvjeduješ zbog ovog broja??

nisam njegov advokat ali i nije potpuno u krivu...
Ja Libellus uvijek zagovaram ali u tom slućaju-ne mogu...
kriva procjena tržišta i ništa drugo...i takav debest izdavać se mora tome posvetiti.

Sve 5 ovo i jeste mjesto za razgovor
Samo mi nije jasno toliko prozivanje izdavača, govori se trebali su ovo trebali su ono a jedni su od rijetkih koji opstaju unatoč konstantnom opadanju broja čitatelja. Imaju neki konstantan ritam izlaženja, posluju vec 10 godina pa valjda imaju neke svoje razloge zbog kojih drže takve naklade. Da se razumijemo i sam sam "pogođen" nekim njihovim odlukama, ali kad mi se bude raspravljalo o tome barem ću se obratiti na pravu adresu i dopustiti da mi se i odgovori a ne pričati u prazno i hraniti svoj ego, tako mogu i sa ogledalom razgovarati. A, barem iz moga iskustva, medalja uvijek ima dvije strane.

PAJDO, ne zanimaju mene Libellusovi odgovori (vidio samnjihove odgovore na istu situaciju s Mistereom #100), niti 'ispravljanje krivih Drina' - ja sam samo konstatirao problem i ništa više.

Otvorili ste ovdje 'lov na vještice'- preprodavači (koji su kupili neku minornu količinu), su krivi za sve i nitko drugi.

Libellus se ne smije spominjati, jer, kako kažeš, posluju (i opstaju) već 10 godina !??
A ako se i uvidi neka njihova greška, ona se smije samo dečkima iz Libellusa reči i nikom više !??
Sve drugo je pričanje u prazno i licemjerno !

Nisu mi baš jasni tvoji stavovi.
Smatraš da napadati posljedicu (preprodavače) je OK, a sam uzrok ovog problema (Libellus) se ne smije spominjati !?

Ludens posluje (i opstaje) duže od Libellusa, pa skoro da i nema topica koji ne raspravlja o greškama pojedinog njihovog izdanja.
Umjesto da o njima piše samom Ludensu?
Koliko licemjera, a?

I PAJDO, molio bih te, čitati s razumjevanjem, na ono što odgovaraš.
Kad me već napadaš, evo još jednom za tebe da razjasnim - Zagor #23, za razliku od drugih Zagor koloraca, nema 'nastavlja se' iz prethodnog broja i kao takav prestavlja priliku za uskakanje u serijal. Mnogi su, poput mene, čekali na taj broj da se priključe... ali sad, zahvaljujući Libellusovom smanjivanju tiraža i stvaranja nestašice - ništa od toga.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 14:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hahahahah to sve objašnjava, odgovoran državni posao=krađa i lopovluk te obmana i iznuda naroda

Pa šta sada treba da me bude i sramota što radim drzavni posao, josipe ti si baš tezak kompleksaš, jel tako ???
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 01/12/2014 : 14:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pa šta sada treba da me bude i sramota što radim drzavni posao, josipe ti si baš tezak kompleksaš, jel tako ???

Ma nije sramota raditi državni i jako odgovorni posao, a visiti na Stripovima
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/12/2014 : 14:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Cekaj sine dok rucam, znas malo sam prodavao maglu i ceakao jaja po teretani za razliku od tebe vrijednog,marljivog radnika koji naravno misli i na druge ljude oko sebe.
Go to Top of Page
Page: of 149 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000