forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 149

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/12/2014 : 14:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Vidi sad se hvali jos drzavnim poslom...prodaje pirate...sve bolje od boljeg...bit ce veselo kad procitam ostatak
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 01/12/2014 : 14:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil
Drzavni posao, ali jako odgovoran.

To je onda prvi puta u povijesti Balkana. Inace je to na ovim prostorima sinonim za mlacenje prazne slame i sigurno cekanje penzije. Ajd' blago tebi, odgovornost je dobra stvar.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 14:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Cekaj sine dok rucam, znas malo sam prodavao maglu i ceakao jaja po teretani za razliku od tebe vrijednog,marljivog radnika koji naravno misli i na druge ljude oko sebe.

Pa šta da ti ja radim, to je tvoj problem, nije moj.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/12/2014 : 14:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by PAJDO

quote:
Originally posted by teller

quote:

quote:

Mislim da ste malo omašili metu.
Nije problem u preprodavačima, već u Libellusu. On ih je stvorio svojim čudnim ponašanjem.

Dade su napravile nešto van svake pameti.
Za ovaj, 23 broj Zagora već se dugo priča da prestavlja novi početak (jer u njemu počinje epizoda odpočetka) i prestavlje uvod u tzv. 'zlatno doba' Zagorovih epizoda - a oni, umjesto da predvide povečanu potražnju i podignu tiraž, naštampaju sto komada manje!
Ako to nije ludo-ne znam što je!
Samim time su stvorili konkurenciju, tj. preprodavače, jer kad Libellus neće i ne zna zaraditi -ima onih koji hoće i koji vide priliku.
I sad dolazimo onoga- kolekcionari ostaju bez 23. broja i imaju rupu u kolekciji ( a koja se bazira na 'nastavit će se') i njihova skupa kolekcija i trud je obezvrijeđeni, i mnogi odustaju od dalje kupovine.
Tiraž i dalje pada kao i Libellusova zarada. Sami sebe pokapaju.

Potpuno isto su nedavno napravili s M.Mistereom #63 u kojem je objavljena jubilarna 100-ta epizoda u boji, nikada viđena na našim područjima. Nisu predvidjeli da bi se ta knjiga mogla prodavati bolje od ostalih i sad se taj broj nudi na Aukcijama za preko 700 Kn.
Pa ti vidi tko je tu kriv.
I sam sam mislio započeti uzimati Zagora... ovako, žalim Libellus.

A i ti si malo "omašio metu". Sve ovo šta pišete ovdje trebali bi ste pisati na njihovom siteu jer bi tamo dobili odgovore na sve vaše upite ovako mi djelujete licemjerno.
O Libellusu se najčešće govori kako su skupi i zarađuju masno na nama kolekcionarima a sad se kaže da ne znaju zaraditi pare??? Šta je tu istina??
Kažeš da nisi počeo skupljati Zagor kolorca ali sad prosvjeduješ zbog ovog broja??

nisam njegov advokat ali i nije potpuno u krivu...
Ja Libellus uvijek zagovaram ali u tom slućaju-ne mogu...
kriva procjena tržišta i ništa drugo...i takav debest izdavać se mora tome posvetiti.

Sve 5 ovo i jeste mjesto za razgovor
Samo mi nije jasno toliko prozivanje izdavača, govori se trebali su ovo trebali su ono a jedni su od rijetkih koji opstaju unatoč konstantnom opadanju broja čitatelja. Imaju neki konstantan ritam izlaženja, posluju vec 10 godina pa valjda imaju neke svoje razloge zbog kojih drže takve naklade. Da se razumijemo i sam sam "pogođen" nekim njihovim odlukama, ali kad mi se bude raspravljalo o tome barem ću se obratiti na pravu adresu i dopustiti da mi se i odgovori a ne pričati u prazno i hraniti svoj ego, tako mogu i sa ogledalom razgovarati. A, barem iz moga iskustva, medalja uvijek ima dvije strane.

PAJDO, ne zanimaju mene Libellusovi odgovori (vidio samnjihove odgovore na istu situaciju s Mistereom #100), niti 'ispravljanje krivih Drina' - ja sam samo konstatirao problem i ništa više.

Otvorili ste ovdje 'lov na vještice'- preprodavači (koji su kupili neku minornu količinu), su krivi za sve i nitko drugi.

Libellus se ne smije spominjati, jer, kako kažeš, posluju (i opstaju) već 10 godina !??
A ako se i uvidi neka njihova greška, ona se smije samo dečkima iz Libellusa reči i nikom više !??
Sve drugo je pričanje u prazno i licemjerno !

Nisu mi baš jasni tvoji stavovi.
Smatraš da napadati posljedicu (preprodavače) je OK, a sam uzrok ovog problema (Libellus) se ne smije spominjati !?

Ludens posluje (i opstaje) duže od Libellusa, pa skoro da i nema topica koji ne raspravlja o greškama pojedinog njihovog izdanja.
Umjesto da o njima piše samom Ludensu?
Koliko licemjera, a?

I PAJDO, molio bih te, čitati s razumjevanjem, na ono što odgovaraš.
Kad me već napadaš, evo još jednom za tebe da razjasnim - Zagor #23, za razliku od drugih Zagor koloraca, nema 'nastavlja se' iz prethodnog broja i kao takav prestavlja priliku za uskakanje u serijal. Mnogi su, poput mene, čekali na taj broj da se priključe... ali sad, zahvaljujući Libellusovom smanjivanju tiraža i stvaranja nestašice - ništa od toga.

Ajmo po malo.
Ne napadam te već iznosim protuargumente za koje mislim da stoje.
Nisam rekao da politiku neke firme ne treba komentirati već da što se tiče Libellusa postoji njihov site na kojem bi bilo umjesnije tražiti odgovore, kao što je alen napravio, pa tamo ih napadati ali dati mogućnost da odgovore. Za razliku od Ludensa kojega spomnješ koji nigdje ne odgovaraju na pitanja, a čini mi se da je tako i najbolje.
Preprodavači? Misim da ih nisam ni spomenuo u odgovoru tebi. Ali kad me već vučeš za jezik; ne odobravam to ali ovo i ovakvo tržište im je to omogućilo. Ne vidim nigdje da se u tom kontekstu spominje bilo koji subjekat kojim smo svakodnevno okruženi. Zašto onda napadati profu i slične radi toga?
A za ovo zadnje da su neki dočekali ovaj famozni broj 23. da se uključe u serijal, pitao bih te šta je sa onima koji su pratili ediciju od početka ili onima koji zbog financija ne mogu odmah kupiti svoj primjerak? Šta ako takvi radi nekolicine koji su se odlučili na praćenje serijala od ovog broja izgube svoj primjerak?
Vidiš da svaka medalja ima dvije strane, neke čak i više

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 14:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

quote:
Drzavni posao, ali jako odgovoran.

To je onda prvi puta u povijesti Balkana. Inace je to na ovim prostorima sinonim za mlacenje prazne slame i sigurno cekanje penzije. Ajd' blago tebi, odgovornost je dobra stvar.

Ne bi da otvaram sve teme, ali postoje jako odgovorni poslovi, eksploatacija opreme vredne i do par stotina miliona evra, plus ljudi, ako ti je to mlaćenje prazne slame, onda nema šta reći.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/12/2014 : 14:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Nema problema.Ja ću ih lagano na aukciju,svakih pola godine po jedan komad.

Sad ajmo svi bidati do besvjesti do 150 000 kuna pa neka stavljaju...
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 01/12/2014 : 15:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nije problem u preprodavačima, već u Libellusu. On ih je stvorio svojim čudnim ponašanjem.

Za ovaj, 23 broj Zagora već se dugo priča da prestavlja novi početak (jer u njemu počinje epizoda odpočetka) i prestavlje uvod u tzv. 'zlatno doba' Zagorovih epizoda - a oni, umjesto da predvide povečanu potražnju i podignu tiraž, naštampaju sto komada manje!
Samim time su stvorili konkurenciju, tj. preprodavače, jer kad Libellus neće i ne zna zaraditi -ima onih koji hoće i koji vide priliku.
I sad dolazimo onoga- kolekcionari ostaju bez 23. broja i imaju rupu u kolekciji ( a koja se bazira na 'nastavit će se') i njihova skupa kolekcija i trud je obezvrijeđeni, i mnogi odustaju od dalje kupovine.

Potpuno isto su nedavno napravili s M.Mistereom #63 u kojem je objavljena jubilarna 100-ta epizoda u boji, nikada viđena na našim područjima. Nisu predvidjeli da bi se ta knjiga mogla prodavati bolje od ostalih i sad se taj broj nudi na Aukcijama za preko 700 Kn.

A i ti si malo "omašio metu". Sve ovo šta pišete ovdje trebali bi ste pisati na njihovom siteu jer bi tamo dobili odgovore na sve vaše upite ovako mi djelujete licemjerno.
O Libellusu se najčešće govori kako su skupi i zarađuju masno na nama kolekcionarima a sad se kaže da ne znaju zaraditi pare??? Šta je tu istina??
Kažeš da nisi počeo skupljati Zagor kolorca ali sad prosvjeduješ zbog ovog broja??

kriva procjena tržišta i ništa drugo...i takav debest izdavać se mora tome posvetiti.

Samo mi nije jasno toliko prozivanje izdavača, govori se trebali su ovo trebali su ono a jedni su od rijetkih koji opstaju unatoč konstantnom opadanju broja čitatelja. Imaju neki konstantan ritam izlaženja, posluju vec 10 godina pa valjda imaju neke svoje razloge zbog kojih drže takve naklade. Da se razumijemo i sam sam "pogođen" nekim njihovim odlukama, ali kad mi se bude raspravljalo o tome barem ću se obratiti na pravu adresu i dopustiti da mi se i odgovori a ne pričati u prazno i hraniti svoj ego, tako mogu i sa ogledalom razgovarati. A, barem iz moga iskustva, medalja uvijek ima dvije strane.

PAJDO, ne zanimaju mene Libellusovi odgovori (vidio samnjihove odgovore na istu situaciju s Mistereom #100), niti 'ispravljanje krivih Drina' - ja sam samo konstatirao problem i ništa više.

Otvorili ste ovdje 'lov na vještice'- preprodavači (koji su kupili neku minornu količinu), su krivi za sve i nitko drugi.

Libellus se ne smije spominjati, jer, kako kažeš, posluju (i opstaju) već 10 godina !??
A ako se i uvidi neka njihova greška, ona se smije samo dečkima iz Libellusa reči i nikom više !??

Smatraš da napadati posljedicu (preprodavače) je OK, a sam uzrok ovog problema (Libellus) se ne smije spominjati !?

Ludens posluje (i opstaje) duže od Libellusa, pa skoro da i nema topica koji ne raspravlja o greškama pojedinog njihovog izdanja.
Koliko licemjera, a?

Kad me već napadaš, evo još jednom za tebe da razjasnim - Zagor #23, za razliku od drugih Zagor koloraca, nema 'nastavlja se' iz prethodnog broja i kao takav prestavlja priliku za uskakanje u serijal. Mnogi su, poput mene, čekali na taj broj da se priključe... ali sad, zahvaljujući Libellusovom smanjivanju tiraža i stvaranja nestašice - ništa od toga.

Ajmo po malo.
Nisam rekao da politiku neke firme ne treba komentirati već da što se tiče Libellusa postoji njihov site na kojem bi bilo umjesnije tražiti odgovore, kao što je alen napravio, pa tamo ih napadati ali dati mogućnost da odgovore. Za razliku od Ludensa kojega spomnješ koji nigdje ne odgovaraju na pitanja, a čini mi se da je tako i najbolje.
Preprodavači? Misim da ih nisam ni spomenuo u odgovoru tebi. Ali kad me već vučeš za jezik; ne odobravam to ali ovo i ovakvo tržište im je to omogućilo. Ne vidim nigdje da se u tom kontekstu spominje bilo koji subjekat kojim smo svakodnevno okruženi. Zašto onda napadati profu i slične radi toga?
A za ovo zadnje da su neki dočekali ovaj famozni broj 23. da se uključe u serijal, pitao bih te šta je sa onima koji su pratili ediciju od početka ili onima koji zbog financija ne mogu odmah kupiti svoj primjerak? Šta ako takvi radi nekolicine koji su se odlučili na praćenje serijala od ovog broja izgube svoj primjerak?

Ne znam zašto misliš da Dado & Dado ne prate što ima na Stripovima i zar su izbačeni da ne mogu i ovdje odgovoriti.
I upravo o tome govorim da su SVI (osim Libellusa) znali da će se ovaj broj, i bez preprodavača, razgrabit.

Potez Libellusa na taj očekivani broj je ? - smanjenje tiraža!

Kolekcija bez tog broja je obezvrijeđena, a Profa Timber trlja ruke, dok Tonka i Josip gutaju peptorane.
E, sad, da li bi oni koji su odlučili uskočiti u dalje kupovanje Zagora trebali osjećati grižu savjesti radi onih kolekcionara od prvog broja koji nisu stigli kupiti isti... čuj...Dooobra!

Edited by - IGMAN2 on 01/12/2014 15:06:28
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/12/2014 : 15:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

Ajmo, još još!

Hahahahhah ajmo jos bis bravo
Cekaj bree tek j krenulo
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/12/2014 : 15:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kompleksi i frustracije su zaista veliki kod tebe, sada si počeo da vredaš i da me nazivaš puzem ??? Ti koji si verovatno nekakav parazit kojem je mama dala za doručak paštetu i hleb u 12:00h kada si ustao, i sada ćeš otici u teretanu, a u meduvremenu ceš da ispljuješ mene koji je od 07:00h na radnom mestu na ovom vetru koji duva. Bilo bi bolje da nadeš nekakav posao i potrošiš svoju energiju. Ja tebe nisam vredao pre ovog tvog posta.

Kompleksi? Ne znam tko stavlja slike koliko ima zagora, tko stavlja slike riba, tko se hvali drzavnim poslom....imas ti komplekse kao velebit samo ih ne vidis, ali eto ja ti kazem pa pocmi raditi na tome.
Kada bi odradio 5 % od mojih treninga u 6 mj, bio bi manje isfrustriran, zdraviji i fizicki izgled bi ti se popravio...ali mislim da bi izdahnuo na prvom treningu.Tvoja stvar sto ti mislis da je treniranje gubljenje vremena.
Ti mene nisi prvi vrijedao? Uvrijedio si moju i Josipovi inteligenciju, postavljavsi sebe iznad nas. Nitko ne moze reci da nisam pokusao s tobom... to se vidi u mojem prvom postu ali ti ocito ne zelis priznati pogresku, unatoc time sto ti velika vecina ovdje govori sto direktno sto indirektno da si pogrijesio.
Nije sramota priznati,ai ocito nemas kicmu... vidi mozes popraviti tako da ljudima prodas visak primjeraka po prihvatljivoj cijeni. Briga me jesi li preprodavac ili lesinar ali s ovim primjerkom si debelo zafrknuo druge.

quote:

Da se malo vratimo temi, meni su ove dve knjige do sada najbolje obojene, Zagor priča odlično izgleda u boji a ni knjiga 24 nimalo slabija, crveni mundiri su najzad crveni, kako to lepo izgleda, savršenstvo jedno. Verovatno ću ovde sada pokrenuti polemiku ponovo, ali moram reći, daleko bolje ovo izgleda nego kao crno belo, ljutili se ili ne, mit o Feriju u boji je pao, ovo je savršenstvo, kao da su sve one slike ozivele sada kada su u boji.

Odlicne su, boja stvarno daje jednu posebnu draz, iako ni c/b nije za baciti... to smo prvo citali... crveni vojnici geijalno izgledaju kao i krajolik.Ovo je nesto u cemu se slazemo
quote:
[i]Originally posted by Timber Bil
Pa šta da ti ja radim, to je tvoj problem, nije moj.

Pogledaj svoje probleme i pocmi s eliminacijom, dobro si se obrukao ovdje s parama,ribama,drzavnim poslovima, piratima itd...pokusaj spasiti sto se spasiti da... da priznas neke stvari ne bi dozivljavao ovo sto sada dozivljavas.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/12/2014 : 15:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
@Timber

Poradi na savjesti, moralu, postenju,sebicnosti...jer barem po tvojim stavovima dosadasnjim iz tebe prsti zapustenost po tom pitanju i umjesto da deseterodupliras stripove ulozi taj novac u sebe i upisi negdje teretanu imas sigurno 2 puta tjedno vremena
Jer pazi jednu stvar moja eksplozivnost i agresivnost je veliki problem ali vjeruj mi to je goli pisonja naspram gore navedenih problema
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/12/2014 : 15:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Covjece priznaj neke stvari i sve je ok... ovim nacinom dozivljavas samo tesko špricanje od Josipa,pocevsi od cudnovatog kljunasa.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 01/12/2014 : 15:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/12/2014 : 15:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Koliko licemjera, a?

Ajmo po malo.

Ne znam zašto misliš da Dado & Dado ne prate što ima na Stripovima i zar su izbačeni da ne mogu i ovdje odgovoriti.
I upravo o tome govorim da su SVI (osim Libellusa) znali da će se ovaj broj, i bez preprodavača, razgrabit.

Potez Libellusa na taj očekivani broj je ? - smanjenje tiraža!

Kolekcija bez tog broja je obezvrijeđena, a Profa Timber trlja ruke, dok Tonka i Josip gutaju peptorane.
E, sad, da li bi oni koji su odlučili uskočiti u dalje kupovanje Zagora trebali osjećati grižu savjesti radi onih kolekcionara od prvog broja koji nisu stigli kupiti isti... čuj...Dooobra!

Za jednog Dadu znam da ne prati ovaj forum, a i da prati neće ovdje odgovarati.
Smanjenje tiraža se dogodilo još prije dva broja.
Osjećati grižnju savjesti zbog stripova?? Na ovo neću niti odgovoriti!
Ali, ovih 350+/- koji kupac je održao serijal na životu koliko god to tebi čudno zvučalo i malo respekta prema njima nebi škodilo.
Zašto takvi npr. nebi bili u mogućnosti dobiti kod svoga dobavljača koji primjerak više za recimo poklon ili nešto slično? Po čemu je takav kupac oštetio vjernoga kolekcionara koji počinje skupljanje serije od broja 23.?
I po čemu je baš ova epizoda toliko krucijalna. Ili hoćes reći da će kad na red dođu druge legendarne epizode poput Sedme runde, Američke odiseje ili Zimske zmije trebati sačekati da tonke i josipi kupe svoj primjerak a kad dođu one lošije onda neka ih ovi glupani koji kupuju od početka kupuju sve do neke bolje kad će se opet ukazati tonke, josipi, igmani?

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 16:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

@Timber

Poradi na savjesti, moralu, postenju,sebicnosti...jer barem po tvojim stavovima dosadasnjim iz tebe prsti zapustenost po tom pitanju i umjesto da deseterodupliras stripove ulozi taj novac u sebe i upisi negdje teretanu imas sigurno 2 puta tjedno vremena
Jer pazi jednu stvar moja eksplozivnost i agresivnost je veliki problem ali vjeruj mi to je goli pisonja naspram gore navedenih problema

Za tvoju informaciju odvezbam po nekad, a 1998.godine uradio sam dubok čučanj sa 240kg, ne verujem da zi mozeš, ali sam sigurno u boljoj formi nego ti danas. I moja prijateljica vezba.

Edited by - Timber Bil on 01/12/2014 16:28:48
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/12/2014 : 16:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ma Timber je ok lik, pustite ga ljudi...
Malo je direktan i brz na obaraću ali zašto mu to zamjerit...
Voli Zagora..i to je ok...
ako je i kupio 3-4 primjerka Zagora, nije (još)ratni zločinac...
dignut 240 kila nije mačji kašalj, moj je prijatelj od sada....
ima zgodnu prijateljicu..i vidi se da i ona vežba..
Tonka24 je isto tako zabavan tip... i još jak i brzo šamara..ko bi se sa njim svađao...
Volim vas oba i srce mi krvavi kad se svađate...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 01/12/2014 16:44:08
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 01/12/2014 : 17:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
Smijesno je oko cega se vodi ovolika rasprava. Timber ima pravo da radi sa svojim novcem sta hoce, jbg covjek upao na drzavne jasle takva mu nafaka... Ko od nas ne bi volio da ima siguran, lak i parali posao. Jos ako uz to dodamo da voda i dobru ribu (sto ide uz dobru paru da se ne lazemo) dobijemo odlicnu kombinaciju za izazivanje ljubomore medju narodnim masama. Sad sto on koristi situaciju da natrlja nos sa tim cinjenicama ostatku ekipe (ima previse slobodnog vremena), i sto se uvijek nadju dva tri lika spremna za raspravu ( uovome slusaju Josip i Tonka) to je njegova stvar i cini se da uziva u istoj. Timber ima pravo da preprodaje, a vase je pravo da ne kupujete po napumpanim cijenama, legalno je sve kupio nije ukrao prema tome... Ako vec njega osudjujete ( sa cime se ne slazem, pri tome ne govorim o njegovom karakteru), isto tako mozemo osuditi i LL i dr kolekcionarska izdanja, sa prenapuhanim cijena, koja prave malu odabranu elitu medju ljubiteljima stripa. Ali opet i oni imaju pravo na to, ko ima penezi uzimace ko nema nece i to je sutina svega. Tonka siguran sam da se jos moze pronaci pokoji primjerak, zato trk po svoj ako ti je vec toliko stalo. Josipe vidim da imas svoj mali krizarski pohod protiv Timbera ( vidio sam jos na par tema ), ne znam sta ti je covjek uradio ali.... Uglavnom ne skupljam ove kolorce zato sto su preskupi, a i da imam para dobro bi razmislio. Zato narode zivi i zdravi bili, ne sikirajte se ima stripova za sve

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 01/12/2014 : 18:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I ja radim u državnoj firmi, najteže se ustati i doći na smjenu a sve ostalo je prilično lako.
Od 12 sati koliko traje smjena radim nekih 3-4, ostalo vrijeme sjedim u prostoriji 3 × 3 gdje osim mene nema žive duše pa opet to ne smatram nekom povlasticom (možda i zato jer se plaća nije povećavala od 2008. god.)
X puta sam mogao uzeti pojedino izdanje u više primjeraka (a također i ovog Zagora) ali mi to nije palo na pamet jer se ne bavim preprodajom a uvijek mi je draže uzeti 5 različitih nego potpuno istih izdanja bez obzira koliko će nešto kasnije vrijediti.
Neka svatko radi onako kako misli da treba, neću se s time zamarati jer iskustvo je pokazalo da ću uvijek doći do stripa kojega tražim.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 01/12/2014 : 19:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma Timber je ok lik, pustite ga ljudi...
Malo je direktan i brz na obaraću ali zašto mu to zamjerit...
Voli Zagora..i to je ok...
ako je i kupio 3-4 primjerka Zagora, nije (još)ratni zločinac...
dignut 240 kila nije mačji kašalj, moj je prijatelj od sada....
ima zgodnu prijateljicu..i vidi se da i ona vežba..
Tonka24 je isto tako zabavan tip... i još jak i brzo šamara..ko bi se sa njim svađao...
Volim vas oba i srce mi krvavi kad se svađate...

Ma šta vježba Timber......to se polio vodom i uslikao hahhaha, a ko da sam znao da će se uslikat u teretani, garant je sveukupno u životu napravio 5 sklekova. Telleru ti si pravi primjer fana i kolekcionara, kao i ja i Tonka i mnogi ovdje, Timber je lešinar i ništa drugo.

@Gerilac, kakva ljubomora? Ja sasvim dobro zarađujem, a na onakvu ribu ne bih ni bicikl naslonio....tak da priče o ljubomori ne drže vodu

@IGMAN, ja sam svoj Zagor Priča naručio istog sata kad se pojavio na sajtu tak da sam se ja osigurao, a mislim da je i Tonka nabavio sebi svoj primjerak, mi ovdje čisto zastupamo prave fanove koji zbog ovakvih dilera i lešinara nisu uspjeli nabaviti svoje primjerke

Edited by - Josip2000 on 01/12/2014 19:13:51
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/12/2014 : 19:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
stvarno ne znam zašto se profesor stalno hvali ovom svojom kobilom koja na svakoj slici izgleda kao da pati od blagog oblika retardacije.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 01/12/2014 : 19:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

stvarno ne znam zašto se profesor stalno hvali ovom svojom kobilom koja na svakoj slici izgleda kao da pati od blagog oblika retardacije.

Najjače prskanje dosad!
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 19:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stavi tvoju kobilu ili bar mamu pošto verujem da nema žene koja bi te volela sem nje, da vidimo kako ona izgleda i da li ima neki stepen kao moja.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 01/12/2014 : 19:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

quote:

Najjače prskanje dosad!

Savi ti svoju lepoticu da uporedimo sa mojom kako izgleda,
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/12/2014 : 19:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Još! Još!

Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 01/12/2014 : 19:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Nemojte sad stati.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 01/12/2014 : 19:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page
Page: of 149 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000