Prva naslovnica mi je najgora, uzimam, onda, 2 ili 3
Sva sreća, ne bih htio da dođem u SNK i da nemaju prvu jer si ti uzeo posljednji primjerak, ovako sam nešto mirniji. Iako nije najbolje nacrtana meni prva najviše karakterizira ovu priču a i plava boja na njoj mi se sviđa.
Meni Zagorova prica s ubjedljivo najboljim naslovnicama. Cak mislim da mi je 3. naslovnica najbolja u citavom serijalu. Za one koji zimaju Klasik, "Teller opcija" ovaj put ima smisla.
Na neki način točka na i zlatnog razdoblja stripa o Zagoru. Nekako simbolično u jednoj ediciji to razdoblja počinje dok u drugoj završava Kad se sjetim vremena prije interneta kad su se stripovi razmjenjivali i kad mi je prvi put pala u ruke epizoda Beli tigar i još fantastična priča uffff Ko je tada mislio o izbacivanju stranica i sličnim tričarijama Šta kaže imenjak D.J. zadnja naslovnica je i za mene jedna od najboljih u serijalu
Vidim ja po forumu da ova epizoda visoko kotira ali ja je se ne sjećam . Najbolje ju je stoga kupiti u komadini, vjerujem da će doći sjećanja ali treba imati primjerak iako sam s klasicima stao na broju 19 (još kupio, zbog simpatije prema pričama 23- Pobunjenici iz Louisiane, 24- Dobar i loš i 32- U službi cara)
Ne znam kako je s vama, ali ja treću naslovnicu povezujem isključivo s Ostrvom magle, a ne s ovom pričom. A Ostrvo magle je zbrzana, površna i loša pričica koju je dodatno upropastio očajni Segna. Uz ovu priču mi idu prva i druga naslovnica, koje su mi podjednako drage i obje odlične.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Uzeo prvu,sto zbog nemogucnosti biranja,sto zbog cekanja posjete drugom kiosku,a i zbog toga sto vecinom uzimam naslovnice sa originalnim imenom epizode.Tigar nikad nece biti Vjestica Dharma ili Magija uzasa!
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.