Ljudi, ja vama ne mogu da kažem koliko samo volim kućne ljubimce, ne radilo se o: psima, mačkama, zečevima, ribama... jednostavno ih volim puno i ne znam zašto. Sigurno i vi volite kućne ljubimce - ako da, koji su vama najdraži? Meni iskreno su najdraži psi i mačke. Od pasa najviše volim šarplanince a od mačaka, pa tu nisam siguran ali od mačaka najviše volim one punašne, sa gustijim krznom.
Inaće, evo vam topic gdje možete da raspravljate o kućnim ljubimcima, mada sam siguran da ima mnogo među vas koji vole ljubimce
Ajmo ovako: ovo je sasvim normalan topic (koji je već bio, ali nema veze), pa ako ne možete normalno da pišete u njemu, ili vam se ne sviđa postavljač topica, a vi najbolje nemojte ništa ni da pišete.
Bagi, sergej i još par njih se ističu u tome, pa evo vam JOŠ JEDNO upozorenje, ne samo za ovaj topic, nego za ceo forum. Hvala.
Nikad ne odustaješ,ha? E moj šip kiperu,ko te ne zna i bolje da te ne zna...
JBT ne mogu da vjerujem, a kao sada si ti bolji? Joj daj mi je da te jednom upoznam... Čovjek napravi normalan topic o ljubimcima a kasnije dođe kavkadžija pa kritikuje... Mnogo ti brate ovako provociraš, a kada čovjek kasnije pukne, e onda ne valja... Ali znam ja dobro šta je tvoj cilj: da me iznerviraš pa da krene rasprava pa da kasnije Mladjo zatvori još jedan moj topic, ali ovaj put neće ispasti tako.
Ako imaš šta da mi kažeš onda doletu u Tuzlu pa mi reci u lice a ne ovako po forumu gdje se skrivaš iza monitora...
Ovaj topic je sasvim ok, pošto i ja imam kućnog ljubimca nedavno mi je sinula ideja za ovakvim topicom ali nisam bio siguran da li već postoji takav od prije. Ja bih ovdje osim rasprava ostavio ljudima mogućnost da postavljaju slike svojih ljubimaca da ne budu samo ove koje se mogu skinuti s interneta.
Ovaj topic je sasvim ok, pošto i ja imam kućnog ljubimca nedavno mi je sinula ideja za ovakvim topicom ali nisam bio siguran da li već postoji takav od prije. Ja bih ovdje osim rasprava ostavio ljudima mogućnost da postavljaju slike svojih ljubimaca da ne budu samo ove koje se mogu skinuti s interneta.
I to je dobra ideja, naravno, neka ljudi postavljaju slike svojih ljubimaca, to bi bilo super...
Životinje su mi posao, a od kućnih ljubimaca imam samo jednog mačka. Ranije, dok sam živo u kući, bilo je tu i pasa, još pokoja mačka, papige, golubovi, kornjače...
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Ja imam poluperzijskog mačka i kada budu bolji uvjeti postavit ću slike. Zadnjih dana mi se internet veza srozala pa ne dopušta upload slika od 2,5-3 MB a sve su mi takve.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0