Ocekivano je za dezurne kmecavce... oni imaju sve rosade kmecanja bilo nerjeseno, jedinica ili dvica. Mislio sam da ce biti X ali iznenadili su me. Ovo je pravi hrv derbi, umjesto Dinamo-Hajduk.
kao sto sam napisao vec prije, mislim da je dogovor da Rijeka osvoji sljedece prvenstvo, a ove godine bi preko kupa Hajduk trebao igrati za Evropu tj. osvojiti kup ili drugo mjesto. vidjet cemo koliko su dobre informacije.
Hajduk može samo preko prvenstva (3. misto) doč do Europe, kup osvajaju ili GNK ili Rijeka. I novo je pravilo, čini mi se, da finalista kupa ne ide nigdi (to je od ove sezone).
rijeka je svoje sanse imala protiv standarda vani i sevilje doma, nazalost nije uspjela tako da u gostima kod spanjolaca ne treba bas previse ocekivati.
Kakvo je to skidanje hlaca a utakmica nije ni pocela? Mamlaze uhvatio te sindrom Šimunić? O cemu govoris? Ako je mogao pasti stuttgart moze i sevilla. Znaci iBasel je propustio svoje uoci utakmice s Liverpoolom u gostima...eto to je nas jadni balkanski mentalitet skidanje hlaca i primanje u bulju prije nego li je pocelo...kao oni igraci Dinama, pazi oni su fascinirani celticovim stadionm... puzev i zmije imaju vecu kicmu.
Kakvo je to skidanje hlaca a utakmica nije ni pocela? Mamlaze uhvatio te sindrom Šimunić? O cemu govoris? Ako je mogao pasti stuttgart moze i sevilla. Znaci iBasel je propustio svoje uoci utakmice s Liverpoolom u gostima...eto to je nas jadni balkanski mentalitet skidanje hlaca i primanje u bulju prije nego li je pocelo...kao oni igraci Dinama, pazi oni su fascinirani celticovim stadionm... puzev i zmije imaju vecu kicmu.
treba biti realan. a ne pricati gluposti o nekakvim velikim pobjedama. nismo mi ni hajdukovci ni dinamovci.
Čestitke Rijeci, biti do zadnjeg kola u igri za prolaz ove teške skupine je odlična stvar. Jest da je Sevilla puno jača, ali samo 2:3 u međusobnim susretima + nesretno izgubljena pobjeda u Rijeci, bravo...
treba biti realan. a ne pricati gluposti o nekakvim velikim pobjedama. nismo mi ni hajdukovci ni dinamovci.
Sto je po tebi realno? Realno je da po igri Rijeka je trebala proci skupinu i osvojiti veceras bod. Eto to je realno... malo vjeru u vlastite snage ne bi falilo umjesto spustanja hlaca...dinamovci spustaju hlace pa primaju porciju od jakih klubova...hajdukovci pokazuju zube ircima i kazahstancima uoci tekme a redovito ostaju bez ne par zuubiju vec cijelog zubala pa i vilice...