Zar je neko stvarno pomislio da će extra stati sa izlaženjem?
ja nigdje nisam vidio više naivaca nego na ovom forumu...neko baci kost,nalupeta svega i svačega i onda panika...neće izlazit,šta ćemo sad,pa kako može,pa to je zagor,itditd...
partibrejkeru
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
ja sam danas trazia na 3-4 trafike i svugdje je zguzvan i posaran svejedan primjerak,vjerojatno ce ludens te ubaciti u rasprodaju moran naci to i chico u boji-NOVO
I tako je Ferrija zamijenio Chiarolla, Toninellija Paolucci, a naš Zagor je u 25 godina nazadovao za cijelo stoljeće. Unatoč svim manama i nelogičnostima koje kao klinci ionako nismo obadali, ovo je vrhunska zabava a aktualni redovni Zagor je čisto sranje. I tako manje-više iz broja u broj...
I tako je Ferrija zamijenio Chiarolla, Toninellija Paolucci, a naš Zagor je u 25 godina nazadovao za cijelo stoljeće.
Ma nije Zagor nazadovao... ti si ostario... to je problem.
Ima istine i u jednom i u drugom, omatorili smo i neke aktualne priče koje bi, da su izašle '85, 'ladno imale kultni status, danas pljujemo, a neke koje su izašle '85 i dan danas dižemo u nebesa, jer nas za njih vežu i one druge stvari, ne samo strip kao takav, većć i djetinjstvo, uspomene... Ipak, kad staviš na sve minus i plus, ipak je taj "extra" Zagor bolji od ovog danas, da ga j... Ne valja ovo sada, scenaristi su blagi užas, uz povremeni bljesak Burattinija ili sada već gostovanje Bosellija, ovi novi (Rauch, Paolucci) ne obećavaju ništa dobra. O crtačima da i ne govorim. Samo iz razloga što je to ZAGOR, kupujem škrabotine koje potpisuju Cassaro, D'arcangelo, Chiarolla... Koji će im toliki crtači, priča treba ostati na Verniju, braći Esposito, Torricelliju, Della Monici, Bisiju, Nucciu, Priscu, Ferriju dok može... Ma ima tu materijala. Baš mi je muka vidjeti Zagora kojega su nacrtali te nesretni Cassarovi. Ali još mi ga nisu zgadili Ma koliko se trudili
Bez obzira što nemam problema s crtežom Cassarovih, znam da će svaka priča koju oni nacrtaju biti bezveze jer jednostavno im daju takve scenarije, a kad tek vidim koliko priča imaju u pripremi... Neka nam je Bog na pomoći.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Bez obzira što nemam problema s crtežom Cassarovih, znam da će svaka priča koju oni nacrtaju biti bezveze jer jednostavno im daju takve scenarije, a kad tek vidim koliko priča imaju u pripremi... Neka nam je Bog na pomoći.
Što ćeš kad su dvojica, ljudi moraju od nečega živjeti.