Ćim sam vidio naslov, odmah sam pomislio na Zagora. Ako je biznis odlučivao o izboru onda nemam pojma... ako je D.J.-ovo srce odlučivalo, onda je to Zagor!
Moj izbor, kad je Zagor već "zauzet" , neka budu Le Storie, odnosno Jedno doba, jedna priča... To bi baš moglo ić u D.J.-ovu "formatu" i ritmu...
Ako je biznis odlučivao o izboru onda nemam pojma... ako je D.J.-ovo srce odlučivalo, onda je to Zagor!
Pretpostavljam da za biznis nijedan SBE naslov nije dobar. Ako se vec nesto objavljuje, onda za svoju dusu. Ovo sigurno nije Zagor. Razum mi govori Caravan(DVOJKA), ali ruke samostalno napisale Zagor.
Ne sljive Ameri dva posto Bonelli, zato mi ne sljivimo njihova cudesa. Moj mentalni sklop ne moze obraditi ni jedan superhero strip, pa tako vjerojatno ni njihov nemoze prihvatiti fumettije ni BD.
Nisi probao sa pravim pricama. Isto kao da hoces da navuces Amere na Zagora, i das im neku Tonninelijevu brljotinu sa Donatelijevim crtezom. Bas bi se odusevili. Ja glasam za Geu, nije bila, a vjerovatno bi bila zanimljiva Amerima.
Nisi probao sa pravim pricama. Isto kao da hoces da navuces Amere na Zagora, i das im neku Tonninelijevu brljotinu sa Donatelijevim crtezom. Bas bi se odusevili. Ja glasam za Geu, nije bila, a vjerovatno bi bila zanimljiva Amerima.
...i ja djelim isto mišljenje da bi Gea od svih Bonellia mogla biti najzanimljivija amerima,ali pošto sam zakasnio,evo, ja kažem Lilith...gotovo sam siguran da se radi o strip junakinji,a pretpostavljam da su naslovnice nove?
Ne sljive Ameri dva posto Bonelli, zato mi ne sljivimo njihova cudesa. Moj mentalni sklop ne moze obraditi ni jedan superhero strip, pa tako vjerojatno ni njihov nemoze prihvatiti fumettije ni BD.
+1.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Koji su ovdje bili dobri komentari i izbori! Kroz njih sam naucio ili potvrdio neke stvari o sebi na koje sam sumnjao. Obrazlozit cu za koji dan da ne kvarim ovaj proces.
Iako ovo, sasvim ocigledno, nema nikakve veze sa Zagorom, ja cu i dalje biti nepopravljivi optimista i reci da vidim na novoj slici istu rijeku koja moze da se vidi na prvoj Zagorovoj naslovnici.