Ne sljive Ameri dva posto Bonelli, zato mi ne sljivimo njihova cudesa. Moj mentalni sklop ne moze obraditi ni jedan superhero strip, pa tako vjerojatno ni njihov nemoze prihvatiti fumettije ni BD.
Prilično suvereno iznosiš tvrdnje o američkoj stripovskoj sceni.
Pretpostavljam da redovito pratiš što se ondje objavljuje?
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Tamo nekakvo more ili riječni zaljev, ovdje deblo oko kojeg se kao ovijaju lijane, pa asociram i na Mister Noa. Ovakva okolina i vegetacija nekako najbolje odgovaraju njemu.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ne sljive Ameri dva posto Bonelli, zato mi ne sljivimo njihova cudesa. Moj mentalni sklop ne moze obraditi ni jedan superhero strip, pa tako vjerojatno ni njihov nemoze prihvatiti fumettije ni BD.
Nemoj mi reci da se opet skupila Fantasticna cetvoka?? Il su cuvari galaksije napravili koji propust i propustili kojeg zderaca svijetova u nasu Kumovu slamu?
Nemoj mi reci da se opet skupila Fantasticna cetvoka?? Il su cuvari galaksije napravili koji propust i propustili kojeg zderaca svijetova u nasu Kumovu slamu?
Znači, ne pratiš što se ondje objavljuje?
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ispasce na kraju da nije niti jedan od navedenih, nego nesto potpuno drugo...
Nece. Vec ste pogodili serijal! Necu vise kvariti iznenadenje i zezati vas s teaserima nego cu jednostavno staviti naslovnicu i najaviti izdanje poslijepodne po europskom vremenu 25.12. A i drugo pitanje koje sam mislio postaviti vise nema smisla. Pre dobri ste!
Nece. Vec ste pogodili serijal! Necu vise kvariti iznenadenje i zezati vas s teaserima nego cu jednostavno staviti naslovnicu i najaviti izdanje poslijepodne po europskom vremenu 25.12. A i drugo pitanje koje sam mislio postaviti vise nema smisla.Pre dobri ste!
Znam, hvala. Najkasnije kod grma sam bio siguran da je Zagor. Jos da vidimo koju ces naslovnicu postaviti 25.12. Pretpostavljam da je Morska strava, pouzdano znam da si i ti fan te epizode.