Eto, nisam napušen ali sam se napio. Ok, eto htjeli ste da priznam - napio sam se i pričam stvari koje mi padaju na pamet, eto ga! Jestel sada zadovljni? A ako vas i zanima zašto sam se napio - e pa reći ću vam....
Možda ljubav i ne postoji, možda je to samo oblik nesvjesti koji se nalazi u našemu umu... Možda ono prema čemu sjećamo ljubav ne postoji, možda je to sve optička varka....
Danas, tamo negdje oko 16 sati sam dobio poruku. Pošto je Božić, logično bi bilo da dobijem čestitku, ali nije bila čestitka nego mora. Samo je pisalo ovako "Gotovo je..."
2 proklete godine mi prođoše u sreći, ali izgleda maglovitoj sreći. Ta sreća i ljubav su prošle sa jednom riječu "Gotovo je...", i to na Božić, a što je najgore, nakon što sam odgovorio stigao je još gori odgovor...
Eto, nisam napušen ali sam se napio. Ok, eto htjeli ste da priznam - napio sam se i pričam stvari koje mi padaju na pamet, eto ga! Jestel sada zadovljni? A ako vas i zanima zašto sam se napio - e pa reći ću vam....
znalci znaju prepoznati razliku u pisanju. Biti pijan ili napušen nije isto. Biti oboje nije dobro.
Sad te pati ljubav, vidim. Za ovu noć i temu odabirem reći da je ljubav iluzija koju sami stvaramo dok očarani nekom osobom ljubimo njezin izmaštaj - Ne njega ili nju. Kada bismo mogli to izbjeći, izbjegli bi mnoge noći poput ove tvoje. Doduše, vodka i nije loše društvo, ako u dobar pijani tekst znaš pretočiti riječi ..
Danas, tamo negdje oko 16 sati sam dobio poruku. Pošto je Božić, logično bi bilo da dobijem čestitku, ali nije bila čestitka nego mora. Samo je pisalo ovako "Gotovo je..."
pa kakva je to kučka? Po zadnjim riječima i načinu trebao bi shvatiti i biti zahvalan što ti je dala da vidiš kakva je..
Možda sam ja lud pa mi se sve ovo čini, vodka možda radi svoj posao, ali neeee... Ono što mi se danas dogodilo preko poruke je stvarnost... Ljubav boli!
Možda ljubav i ne postoji, možda je to samo oblik nesvjesti koji se nalazi u našemu umu... Možda ono prema čemu sjećamo ljubav ne postoji, možda je to sve optička varka....
A sada, ja joj više nisam dobar jer je sigurno našla nekoga drugoga, možda nekoga boljega i ljepšega... Ali sumnjam da će nekoga naći koji je dobar kao ja, koji ima živaca...
Preko poruka raskidaju samo najniži oblici postojanja; amebe, paramecijumi i bičarke.
Nema oko čega da patiš; još si i dobro prošao.
Ali i ja sam budala: kupovao sam joj sve skupe svari kao što je Samsung Galaxy S4, TV plazmu pa čak i neke skupe bijele čizme sa krznom od leoparda, čizme su me koštale skoro 500 maraka...